Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

"china stealth missle boat"

Vše co se týká skutečných lodí všeho druhu.
Odpovědět
cobra

Re: "china stealth missle boat"

Příspěvek od cobra »

Nevěděl by něko něco podrobnějšího ?Marně jsem sháněl na Webu - nějaké info,fotky a pod. ale NIC....
Děkuji

http://zinzin.us/view-type-Yt-p-1-q-HMS ... oat--.html
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... Obrázek
Godric

Příspěvek od Godric »

Hele, Cobro, ty chceš plány čínské lodě? No nevím nevím, vzhledem k tomu, že i číňané mají zablokované některé stránky na internetu a byli odblokované jen na dobu her v Pekingu, tak tomu moc nedávám šanci, že by nějakej človíček z lidově demokratické republiky dokázal propašovat někam nalší fotky :)
Admirál

Příspěvek od Admirál »

Upřímě by mě zajímalo na kolik je opravdu neviditelná a na kolik to je jen dobře tvarovaná lodička která má ukázat západu jak daleko že to lidová demokratická čína je.
Beztak to je vše okopírované, tak jako vše co mají.:lol:
Dokončeno: H.M.S. Victory; La Real
cobra

Příspěvek od cobra »

Godric píše:Hele, Cobro, ty chceš plány čínské lodě? No nevím nevím, vzhledem k tomu, že i číňané mají zablokované některé stránky na internetu a byli odblokované jen na dobu her v Pekingu, tak tomu moc nedávám šanci, že by nějakej človíček z lidově demokratické republiky dokázal propašovat někam nalší fotky :)
Néééééé - jen mne zajímá oč jde - či co to je za potvoru :lol:
cobra

Příspěvek od cobra »

romank52

Příspěvek od romank52 »

SH

Příspěvek od SH »

Ta poslední fotka mi těžce připomíná rychlé katamarany co jezdí mezi řeckými ostrovy (myslím že je to Jetcat4 nebo tak nějak). Liší se jenom nátěrem a chybí jim kanón na přední palubě :) Takže ten "Stealth" je otázkou....
romank52

Příspěvek od romank52 »

Teda tu je to aj s pokecom http://www.sinodefence.com/navy/littoral/type022.asp inac dobra stranka, pekne obrazky cinskych vojenskych lodi.
jsyrovat

Příspěvek od jsyrovat »

Je to Houbei Class, pokud jsem dobre informovan, tak cinani tohle vyvijeli v podstate sami, ma to udajne vodomety KaMeWa (neovereno). Podle vojenskych expertu jsou vojenska plavidla stavena v poslednich letech cinany na velmi vysoke urovni a tohle ma patrit ke spicce. Bohuzel se k tomu samozrejme velmi tezko shaneji jakekoliv informace, ale treba jednoduchy nakres je na Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Houbei_class_missile_boat.
Dalsi docela obsahly clanek vysel v polskem casopise Okrety_wojenne_071 - hledejte "Okrety_wojenne_071.PDF", ale je tam jen par obrazku z internetu.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Skutečné lodě“