Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Klubové setkání v hospůdce - 27. srpna 2008 (středa)

U vody, na letišti, na dráze, v hospůdce.
Odpovědět
Keba

Re: Klubové setkání v hospůdce - 27. srpna 2008 (středa)

Příspěvek od Keba »

Ahoj chlapi! :)
Letošní prázdniny pomalu, ale jistě končí a tak je čas ještě si užít zbývající čas. Proto se sejdeme ve středu od 18:00 hod. v nové restauraci Polomino v Praze. Spolujitelem je Ante a tak začínající podnik podpoříme svojí účastí. Posezení bude doprovázeno promítání DVD z modelářských akcí (Lužiny, TT v Btraníku, TT v Mostě aj.) Tal kdo máte chuť přijďte posedět a pokecat.

Kdy ? - 27. srpna 2008 (středa)
Od kolika ? - od 18:00 hodin
Do kolika ? - dokud nás to bude bavit
Kde ? - Praha, restaurace Polomino, roh ulic Koubkova a Lublaňská

http://www.mapy.cz/#x=133098480@y=13589 ... _149899137
(pozor na Seznamu je ještě označena pod starým názvem - restaurace Matrjoška)

Mějte se fajn a doufáme, že dorazíte :)
Keba
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
Godric

Příspěvek od Godric »

Jestli by nevadilo že by přišel Liberečák a pil by bohužel nealko, tak bych se zastavil na kus řeči ;)
Keba

Příspěvek od Keba »

Godric píše:Jestli by nevadilo že by přišel Liberečák a pil by bohužel nealko, tak bych se zastavil na kus řeči ;)
Liberečáci pijící nealko jsou na našich posezeních obzvláště vítáni! Alespoň budeme mít koho pomlouvat! :D;)
Doufám, že to nikdo nevezme vážně!!! :)
Keba - webmaster
Keba

Příspěvek od Keba »

...ale jinak je vítán káždý z jakéhokoliv kraje :-)
Keba - webmaster
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

Keba píše:
Godric píše:Jestli by nevadilo že by přišel Liberečák a pil by bohužel nealko, tak bych se zastavil na kus řeči ;)
Liberečáci pijící nealko jsou na našich posezeních obzvláště vítáni! Alespoň budeme mít koho pomlouvat! :D;)
No nevím, jestli tam drakouše pustíme, co když se bude probírat taktika na Braník :lol::cool:

Jirko akorát dej bacha, nedá se tam zaparkovat. Možná bych mohl vzít parkovačku na moje auto a nechat tě stát u nás u práce, ale je to cca 15 minut pěšky, ale to bys měl drahé :D...
Obrázek
NeJaToD team
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Přátelé, tak zvažuji, zda se tam alespoň preventivně na chvíli neukázat, aby se zamezilo těm věčným nařčením, že jste v té Praze zase něco upekli bez nás :D.

Navíc když můžeme svou útratou podpořit Anteho modelářskou činnost ;-).
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Godric

Příspěvek od Godric »

ivvo píše:
Keba píše:
No nevím, jestli tam drakouše pustíme, co když se bude probírat taktika na Braník :lol::cool:

Jirko akorát dej bacha, nedá se tam zaparkovat. Možná bych mohl vzít parkovačku na moje auto a nechat tě stát u nás u práce, ale je to cca 15 minut pěšky, ale to bys měl drahé :D...
Mrknu jak to tam vypadá.. počítám že tam bude jako klasika parkovací zóna co?
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

ladous píše:Přátelé, tak zvažuji, zda se tam alespoň preventivně na chvíli neukázat, aby se zamezilo těm věčným nařčením, že jste v té Praze zase něco upekli bez nás :D.

Navíc když můžeme svou útratou podpořit Anteho modelářskou činnost ;-).
Jsem si spis rikal ze by Ante mohl podporit nasi cinnost kdyz uz je to jeho hospoda a otvira :D
Obrázek
NeJaToD team
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

Godric píše:Mrknu jak to tam vypadá.. počítám že tam bude jako klasika parkovací zóna co?
jj je tam zona. kdyztak rekni do zitra jestli jo nebo ne. musel bych pro tu kartu do garaze do auta a ve stredu jiz domu predtim nepojedu...
Obrázek
NeJaToD team
Keba

Příspěvek od Keba »

V blízkosti hospůdky jsou tři oranžové parkovací zóny. Jen te´d nemůžu najít ten odkaz, kde jdou vyznačený.
Keba - webmaster
Godric

Příspěvek od Godric »

V pořádku, uvidím, jeslti budu mít náladu cestovat ve špičce Prahou, kdyžtak nechám auto na Černém Mostě a pojedu metrem, ten kousíček dojdu.
Ante

Příspěvek od Ante »

zony jsou od 18:00 zadara
tady je mapa parkovacích zon http://www.digitalni-mapy.cz/mapy/praha ... &voc=&vlc=
PetrP

Příspěvek od PetrP »

Taky bych se rád stavil, uvidím jak mi to časově vyjde.

S parkováním v dané lokalitě mám rovněž zkušenosti. Než se firma letos na jaře odstěhovala od I.P.Pavlova (z Rumunské), tak byl při jízdě autem do práce vždycky problém, obvykle jsem parkoval až na konci Lublaňské u Nuseláku. Po zavedení zón se to stalo už úplně neúnosné, pak jsem objevil vhodnou parkovací lokalitu pod Vyšehradem v Čiklově ulici. Odtud je to pár kroků nahoru na metro a jednu stanici na I.P.Pavlova. Ve výsledku rychlejší než hledat místo až za Nuselákem. Jestliže ale večer už není se zónama potíž, tak to nemá smysl.
Godric

Příspěvek od Godric »

Tak já tak za 15 minut vyrážím, když se neobjevím, tak sem netrefil :)
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Godric píše:Tak já tak za 15 minut vyrážím, když se neobjevím, tak sem netrefil :)
Tak Godric nakonec trefil. Já také, jen tu zpáteční tramvaj mi nějak odklonili, takže pohodlný bus až do Písku jsem nestíhal...

Musím uznat, že to tam ten Ante má pěkně zařízené, jen by příště měl pořádat jen jeden sraz naráz (zasvěcení vědí). Ale hlavně jsem ho nahlodal, aby v sobotu dorazil k nám na jih na poslední významnou prázdninovou lodněmodelářskou akci. Tak kdo se přidá?
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Ostatní srazy v ČR“