Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Nakladatelství DeAgostini

Hodnocení a upozornění na zajímavé články a podobně.
Všechny příspěvky mimo téma budou nemilosrdně smazány.
Odpovědět
kopi

Re: Nakladatelství DeAgostini

Příspěvek od kopi »

Nemá někdo zkušenost s tímhle časopisem:
http://www.santisima.pl/
Mělo by jít o časopis,doplněný stavebnicí lodě.
kartonist

Příspěvek od kartonist »

Konkrétní zkušenost nemám. Nicméně dvě poznámky:
1. Santisima Trinidad existuje pro případné zájemce celá v elektronické formě: web
2. Když jsem v roce 2000 pracoval v Itálii, vycházel tam podobný časopis s rybářskou jachtou (poměrně jednoduchou) na pokračování. Něco na principu sběratelských alb prodávaných v trafikách. Takže první, co mě napadlo bylo, že se jedná o pořádně předraženou stavebnici s nejistým vyústěním.

Radek
SH

Příspěvek od SH »

Který díl je nyní vydaný? Reklamu v televizi jsem na to viděl už snad loni nebo předloni na podzim.
karaso

Příspěvek od karaso »

předplať si to, budeš dostávat po dobu tří let každý měsíc dvě dvojčísla, a ke každé zásilce ti dají součástku modelu. V konečném součtu za to zaplatíš víc, než kdyby sis tu stavebnici objednal třeba u Italů... to bys ji měl skoro hned... takhle budeš mít příležitost tu loď lepit 3 roky po kouskách jako vlaštovka hnízdo... a navíc jestli ti třeba v polovině vydavatel zkrachuje, tak jsi vyhodil zbůhdarma spoustu peněz. Možná by tě mohlo uspokojit, že součástky jsou údajně vyrobené metodou otryskávání vodním paprskem, což má být čistší proces, než třeba řezání laserem a pod. Tak do toho a předplať si časopis.
JUDr. Karel Sochor koncem února 2019 zemřel.
Čest jeho památce.
karaso

Příspěvek od karaso »

dodávám, že dneska už je venku 55 čísel, které si můžeš objednat ( jinak to nemá cenu a model nedoděláš ) přičemž úhrnnou cenu všech těch archivních čísel odhaduji tak na nejméně 1000 zł + poštovné...
Čest jeho památce.
SH

Příspěvek od SH »

140 čísel x 25Zl = 3500Zl = cca 26 000 Kč. Poštovné hradí vydavatel.... Předplatné pouze na území Polska, na stáncích je to za 29.90Zl.....
karaso

Příspěvek od karaso »

takže v konečném součtu bys za tohle třeba u Kricka dostal stavebnici Victory nebo Agamemnona, nebo bys těch stavebnic mohl dostat hned několik aby sis to stavění užil... a ihned a bez rizika, že se v polovině vydávání další distribuce zastaví
Čest jeho památce.
kopi

Příspěvek od kopi »

Dík za informace.Jak vidno,víte toho o tom časopisu dost.Jen by mě zajímala kvalita modelu a časopisu.V ruce jsem nic neměl,tak jsem jen zvědavý,zda to vůbec stojí za to?
SH

Příspěvek od SH »

Víme.... no pouze jsem si přečetl co mají napsané na stránkách.... Osobní zkušenost nemám žádnou, neviděl jsem ho, v ruce jsem ho nedržel.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Modelářské časopisy a knihy“