Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Poslední aktivita...

Vaše připomínky, náměty, návrhy apod. ke stránkám MoNaKo.
Odpovědět
SH

Re: Poslední aktivita...

Příspěvek od SH »

Šlo/nešlo by do osobních statistik uživatele dodat i datum posledního přihlášení uživatele aby šlo zjistit třeba jestli dotyčný si přečetl příspěvek, jestli tu ještě chodí, jestli.... Je tam sice datum posledního příspěvku, ale to není jednoznačné.
Díky.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

To je zajímavá návrh, alespoň bychom viděli, kolik zdejších registrovaných uživatelů ty naše výtvory alespoň čte.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
taby

Příspěvek od taby »

Osobně to vnímám jako zbytečné a co se týče čtení příspěvků, tak neprůkazné. ;)
Nevidím v tom smysl, ale třeba jsem sám. :D
Ante

Příspěvek od Ante »

podívám se někde jestli to jde nějak jednoduše přidat
BEN

Příspěvek od BEN »

Tohle sledování, kdo chodí kolikrát do kostela nebo na schůze zde již jednou bylo a dokonce na to byla zřízena i silná organisace, která podle toho hodnotila a třídila lidi. MO-NA-KO je dobrovolné sdružení stejně postižených jedinců a nebylo by dobré něco vnucovat, číst či nečíst. Když budu na dovolené nebo měsíc ve špitále, tak budu špatný? Myslím, že každý si ve vlastním zájmu najde chvilku na otevření stránek a pár dobrých příspěvků je lepší jako kvantum nic neříkajících. Jedná se o můj osobní názor a nikomu jej nevnucuji. BEN
Keba

Příspěvek od Keba »

BEN píše:Tohle sledování, kdo chodí kolikrát do kostela nebo na schůze zde již jednou bylo a dokonce na to byla zřízena i silná organisace, která podle toho hodnotila a třídila lidi. MO-NA-KO je dobrovolné sdružení stejně postižených jedinců a nebylo by dobré něco vnucovat, číst či nečíst. Když budu na dovolené nebo měsíc ve špitále, tak budu špatný? Myslím, že každý si ve vlastním zájmu najde chvilku na otevření stránek a pár dobrých příspěvků je lepší jako kvantum nic neříkajících. Jedná se o můj osobní názor a nikomu jej nevnucuji. BEN
Myslím, že SH to tak rozhodně nemyslel. Spíš mu šlo o to, že když se chce na někoho obrátit s dotazem a uvidí, že dotyčný tady rok už nebyl, tak to asi nemá moc cenu se ptát. Rozhodně tady nikdo nechce nikoho šmírovat a nebo tvrdit, že když se měsíc někdo nepřihlásí tak je špatný - neumím si představit koho by to zajímalo a co by z toho měl.
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
Admirál

Příspěvek od Admirál »

Myslím že doba kdy někdo každého sledoval kdy na jak dlouho a kolikrát se přihlásil za poslední půlrok, co všechno si přečetl už dávno naštěstí minula.

Ale vědět kdy byl dotyčný člověk naposled přihlášen, ( ale nic víc) je vcelku dobrý nápad. Člověk alespoň ví že když se na někoho obrátí, nebo dá jen všeobecný dotaz ale čeká že mu na něj odpoví i někdo konkrétní a odpovědi se nedočká tak hned ví že to je proto že dotyčný od té doby tu ještě nebyl.
Dokončeno: H.M.S. Victory; La Real
Admirál

Příspěvek od Admirál »

Nešlo by to udělat aby si každý sám mohl ve svém profilu nastavit zda chce skrýt nebo zobrazit svou poslední návštěvu. Tím budou spokojeni jak paranoici tak i ostatní.:D
Nic ve zlém
SH

Příspěvek od SH »

Keba, Admirál: Tak nějak jsem to myslel... Když někomu odpovím a není žádná reakce tak bych se aspoň dověděl jestli tu ještě nebyl nebo na mě ..... :)

Docela mě překvapily ty paranoické představy některých. Doporučil bych jim, ať si projdou adresáře ve Win anebo se spojí s někým, kdo ovládá komunikace po síti ať ví, co všechno o sobě do světa publikují. Pokud to přežijí ve zdraví tak asi na net se už nepřihlásí.... Net není anonymní, bohužel. A za to bych Bila postavil ke zdi.
Admirál

Příspěvek od Admirál »

Každý má právo na soukromí a proto jak jsem psal bych to udělal volitelné a každý by si mohl zvolit zda chce tento údaj zobrazit či ne. pokud se někdo cítí ohrožen tím že všichni vědí že naposled byl přihlášen 15.7.2008 v 15:30 tak si tento údaj skryje
Mě osobě to nevadí.

Ale rozhodně bych ty co to tam nechtějí neodsuzoval, každý má své životní zkušenosti a podle nich se rozhoduje.

Možná by bylo dobré vyhlásit referendum :lol:
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Admirál píše:Každý má právo na soukromí a proto jak jsem psal bych to udělal volitelné a každý by si mohl zvolit zda chce tento údaj zobrazit či ne. pokud se někdo cítí ohrožen tím že všichni vědí že naposled byl přihlášen 15.7.2008 v 15:30 tak si tento údaj skryje.
Mě osobě to nevadí.
No jo, jestli sem kouká i něčí šéf, tak by ten čas mohl být velmi kompromitující...

Jinak já sám jsem to myslel pouze jako informaci o tom, kdo se tu jen zaregistroval a pak už se na DF vůbec nevrátil a odlišit ty, kteří na DF nakukují, ovšem příspěvky nepíší. Pro nás uživatele to takový velký význam nemá, ale pro adminy by to mohla být zajímavá informace.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

ladous píše:
Admirál píše:Každý má právo na soukromí a proto jak jsem psal bych to udělal volitelné a každý by si mohl zvolit zda chce tento údaj zobrazit či ne. pokud se někdo cítí ohrožen tím že všichni vědí že naposled byl přihlášen 15.7.2008 v 15:30 tak si tento údaj skryje.
Mě osobě to nevadí.
No jo, jestli sem kouká i něčí šéf, tak by ten čas mohl být velmi kompromitující...

Jinak já sám jsem to myslel pouze jako informaci o tom, kdo se tu jen zaregistroval a pak už se na DF vůbec nevrátil a odlišit ty, kteří na DF nakukují, ovšem příspěvky nepíší. Pro nás uživatele to takový velký význam nemá, ale pro adminy by to mohla být zajímavá informace.
teda jak ty můžeš psát o nějakým šéfovi? :D:P

admini určitě poznají kdo je jak aktivní (už jen z počtu příspěvků, který vidíš už teď) ale myslím, že zrovna oni nepotřebují takové informace. ale admirál a další mají pravdu, pokud pošlu v nějakém vláknu dotaz na konkrétního člověka, tak mě zajímá info zda už od té doby zde byl a jen neodpověděl nebo tu ještě nebyl a nečetl ten dotaz...
Obrázek
NeJaToD team
SH

Příspěvek od SH »

ladous píše:No jo, jestli sem kouká i něčí šéf, tak by ten čas mohl být velmi kompromitující...
V tom případě by se měl zrušit i čas posledního příspěvku. Ten je taky kompromitující....
Odpovědět

Zpět na „Připomínky a náměty - kniha návštěv“