Tak někteří již možná nosíte nové triko Klubu NAMOLO! a pro ostatní, co si ještě nevšimli, si dovolím připojit odkaz s instrukcemi:
portal/view.php?cisloclanku=2008060007
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Klubová trika
Re: Klubová trika
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Jelikož počáteční zájem o trika pomalu vyprchal, tak jsem nucen apelovat na všechny, kteří by nějaké klubové triko ještě chtěli, aby s objednávkou neváhali! Především o již ušitá trika velikostí M až XXL (klubové logo se na ně tiskne až na základě závazné objednávky) se u výrobce zajímají i jiné zájmové skupiny a já nejsem schopen tato trika na skladě rezervovat donekonečna ;-(.
Díky.
Díky.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Tak a je to tady ;-(. Zásoby klubových trik se tenčí, takže je skladem už jen pár kousků od každé velikosti.
Vy, co jste si zatím nestačili objednat, tak máte poslední šanci!
Děkuji.
Vy, co jste si zatím nestačili objednat, tak máte poslední šanci!
Děkuji.
- petr hájek
ČÍM TO ??????? ŽE SE TENČÍ?????? 
POŠLI MI JEŠTĚ JEDNO PODVYŽIVENÝ
DÍK PETR
POŠLI MI JEŠTĚ JEDNO PODVYŽIVENÝ
DÍK PETR
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
To je jednoduché. To triko objevili nějací lidé, kterým my běžně říkáme sportovci. A jelikož to brali po desítkách, tak tam už nic moc nezůstalo.petr hájek píše:ČÍM TO ??????? ŽE SE TENČÍ??????
Na druhou stranu poslední dobou už je zájem o ta klubová trika tak malý, že už nemá velkou cenu nechávat rezervu pro modeláře, čímž netvrdím, že po vyprodání zásob nenajdeme zase nějaký jiný vzor.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek