Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Schveningen 3
Re: Schveningen 3
Nemá někdo fotky nebo plánky lodě Schveningen 3 ? včera jsem ji obdržel od sousedky a je dost v dezolátním stavu ale určitě se da opravit.
Nejake fotky su v galerii
Mám starý plánek ze stavebnice na Scheveningen i s popisem. V případě zájmu mohu nechat okopírovat. BEN
také bych měl zájem o ty plány , co za to chceš ? případně se mužem domluvit přes email, muj je Michal.Neubauer@seznam.czBEN píše:Mám starý plánek ze stavebnice na Scheveningen i s popisem. V případě zájmu mohu nechat okopírovat. BEN
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
Plánek za stavebnice má jedinou vadu na kráse. Je v něm nakreslené jediné žebro, vlastně je to průřez trupem. Pokud je stavěno ze stavebnice, tak to nemá větší význam, protože vše je natištěno na přířezech překližky.
Stabě zdar!
Zdenek
Stabě zdar!
Zdenek
to Zdenek Bilek: to vím, je škoda že se nedají sehnat ty žebra, určitě by to šlo překleslit do PC a uchovat pro případné zájemce
pokud by byl zájem,tak mám okopírované ty žebra.
Radek
Radek
- Pepa Darvaš
Jestli bys mohl ,tak je pošli na moji adresu.Baxi.bax@seznam.cz
Zdravím Radka, pokud by bylo možné, prosím na adresu jondrova@chello. cz.
Radku taky bych poprosil o poslání Michal.Neubauer@seznam.cz , díky Nojby
Radku, můžu i já poprosit? Moje adresa: zbilek@email.cz
Díky.
Zdenek
Díky.
Zdenek
Zaujem by bol tiez, ak mozem poprosit roman.kristofic@nextra.sk
vdaka,
Roman
vdaka,
Roman
Ahoj,mal by som aj ja záujem o plány tejto lode. ak by to bolo možné,dakujem
milan.petrik@post.sk
milan.petrik@post.sk
na tento mail milan.petrik@post.sk nejde poslat,někde máš chybu
On ten mailik ma 5MB, to moze niektoktorym mailovym schrankam robit problem......
tak to problém je,protože příloha má o kousek víc
Ahoj,tak skus poslať na:milan.petrik@centrum.sk poprípade celý subor zazipovať. vdaka
To Radek...mohl by jsi mu prosím poslat emailem také okopírované žebra ? Má adresa: jar.belik@seznam.cz Díky moc 
Nemusíš vše znát, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
Člověče, já ho také stavím. Dostal jsem vrak tohoto modelu lodi, který se válel ve sklepě přes 20 let. Musel jsem ho skoro celý rozebrat, z trupu seškrábat 5 mm nános syntetické barvy, kterou tam dotyčný matlal štětcem a to samé i uvnitř trupu. Nástavbu - tam už jdu do finále- a palubu dělám celou novou. Teď řeším jakým lepidlem přilepit okénka na kapitánském můstku. Trup budu olaminovávat, protože je totálně rozeschlý. Jelikož nejsem lodní modelář a toto je má první loď tak se v tom trochu potácím.oton80 píše:Nemá někdo fotky nebo plánky lodě Schveningen 3 ? včera jsem ji obdržel od sousedky a je dost v dezolátním stavu ale určitě se da opravit.
tak motor 500 nee!!!! to by si z toho udělal FSR, lépe motor Mabuchi Motorek 6-24V najdeš ho na www.admiralshop.wz.cz, a napájení 6V Pb gel a nebo 5-6 článek , lodní šroub modela 30mm taky admiralshop, a pro mabuchi motor stačí jako spojka palivová hadička, 100% nejlepší je silikonováZIPP píše:Člověče, já ho také stavím. Dostal jsem vrak tohoto modelu lodi, který se válel ve sklepě přes 20 let. Musel jsem ho skoro celý rozebrat, z trupu seškrábat 5 mm nános syntetické barvy, kterou tam dotyčný matlal štětcem a to samé i uvnitř trupu. Nástavbu - tam už jdu do finále- a palubu dělám celou novou. Teď řeším jakým lepidlem přilepit okénka na kapitánském můstku. Trup budu olaminovávat, protože je totálně rozeschlý. Jelikož nejsem lodní modelář a toto je má první loď tak se v tom trochu potácím.oton80 píše:Nemá někdo fotky nebo plánky lodě Schveningen 3 ? včera jsem ji obdržel od sousedky a je dost v dezolátním stavu ale určitě se da opravit.Ani nevím jaký tam dám pohon ( motor mám stejnosměrný 500 ) - spíše jak ho udělám, myslím tím, jestli bude napřímo, nebo přes převodovku, jak spojit motor s hřídelí atd...na to se budu muset tady na fóru ještě námořníků pozeptat
Ještě mám k tomu originál motůrek na 4,5 V, myslím, že se jmenuje Igla ( nebo Igra? ) a jeho označení na zadní straně je DMP-3-OW5-4,5V-4500 ot/min. Myslím, že tento motor je asi hodně slabý na pohon lodě....
- petr hájek
já ho tam měl a bylo to v modelové rychlosti akorát k typu lodi
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
- Pepa Darvaš
V době slávy Arturka a Tvojí lodi byl jediný dostupný motor Igla (ještě snad Gonio)Takže bohatě stačí.potíž je v tom že hodně jiskřil a tudíž i rušil RC.Artur ,Schveningen 3 , motor Igla, dvě ploché baterie paraelně,jednokanál Mars,nebo Delta, místo serva relátko , jó to byly doby.
jj takhle jezdil muj táta s arturem , a já ten jeho pak opravilPepa Darvaš píše:V době slávy Arturka a Tvojí lodi byl jediný dostupný motor Igla (ještě snad Gonio)Takže bohatě stačí.potíž je v tom že hodně jiskřil a tudíž i rušil RC.Artur ,Schveningen 3 , motor Igla, dvě ploché baterie paraelně,jednokanál Mars,nebo Delta, místo serva relátko , jó to byly doby.
jinak doporučuju ten jak jsem psla, je to ekvivalent Igly, a nejiskří