Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Lužiny 2008 LÉTO

Pravidelná setkání (nejen) lodních modelářů v Praze a blízkém okolí.
Odpovědět
MB/RomanT

Re: Lužiny 2008 LÉTO

Příspěvek od MB/RomanT »

Ahoj, tak už pozítří začínají prázdniny!!!- doufám že než se rozprchnete , zastavíte se v sobotu na Lužinách si zajezdit, pokecat! Vychází mi to LTT (len tak tak) , ale zastavím se a nějakou lodičku si vezmu....uvidíme se nejdřív na Košíku nebo v září, tak alespoň na chvilku přijďte!
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Keba

Příspěvek od Keba »

RomanT píše:Ahoj, tak už pozítří začínají prázdniny!!!- doufám že než se rozprchnete , zastavíte se v sobotu na Lužinách si zajezdit, pokecat! Vychází mi to LTT (len tak tak) , ale zastavím se a nějakou lodičku si vezmu....uvidíme se nejdřív na Košíku nebo v září, tak alespoň na chvilku přijďte!
Dorazíme s Monikou určitě !
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

RomanT píše:uvidíme se nejdřív na Košíku nebo v září, tak alespoň na chvilku přijďte!
Přijdu, jinak s některými se snad uvidím i v Písku toho 30. srpna, což už je v podstatě září ;-).
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

ladous píše:
RomanT píše:uvidíme se nejdřív na Košíku nebo v září, tak alespoň na chvilku přijďte!
Přijdu, jinak s některými se snad uvidím i v Písku toho 30. srpna, což už je v podstatě září ;-).
Kdo Ti povolil ve vláknu Lužiny propagovat Písek???:lol::lol:
Jinak do Písku kousek a jestli mi to vyjde, přijedu.......
ESN

Příspěvek od ESN »

V sobotu se těším na známé tváře, tkatéž přijedu. ;)
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

RomanT píše:Kdo Ti povolil ve vláknu Lužiny propagovat Písek???:lol::lol:
Noční Košík také není zrovna na Lužinách :D.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

RomanT píše:Ahoj, tak už pozítří začínají prázdniny!!!- doufám že než se rozprchnete , zastavíte se v sobotu na Lužinách si zajezdit, pokecat! Vychází mi to LTT (len tak tak) , ale zastavím se a nějakou lodičku si vezmu....uvidíme se nejdřív na Košíku nebo v září, tak alespoň na chvilku přijďte!
to chces rict ze prvni streda v cervenci se nekona? ja na luziny nemuzu tak jsem doufal ze se uvidime ve stredu v braniku...
Obrázek
NeJaToD team
Keba

Příspěvek od Keba »

ivvo píše:
to chces rict ze prvni streda v cervenci se nekona? ja na luziny nemuzu tak jsem doufal ze se uvidime ve stredu v braniku...
První středa v červenci určitě bude !!!
K.
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
ZBl

Příspěvek od ZBl »

Keba píše:
ivvo píše:
První středa v červenci určitě bude !!!
K.
Hurááá, to je letos snad jediný termín, kdy se budu moci zůčastnit... Snad to vyjde
Zdenek
MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

IVVO, jsi jak moje žena, taky se těší na středu........
ESN

Příspěvek od ESN »

Dneska bylo fakt perfekttní počasí i ježdění na Lužinách, díky všem kteří přišli, bylo to supr, pojezdit si s loděma na Lužinách. Co jsem napočítal tak v jednu chvíli bylo na vodě 22 lodí z celkových 25. Díky všem Nojby
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Tak posílám foto z akce:
http://ladous.rajce.idnes.cz/luziny_080628

Pro plachetnice bylo počasí ideální, ale to bude tím, že to Nex zazdil úplně a Ante Lédu také nepřinesl :D.
jaroj

Příspěvek od jaroj »

Jako úplný nováček (několik dní) na těchto stránkách a loděma netknutý (pokud pominu Artura v cca patnácti, dnes dělám mimo pár vyjímek jen poletuchy), jsem se byl dnes též podívat.

Mohu říci nádhera, jste bezva banda.

O plachetnicích vím prd a vidět je v pohybu na vodě byla balada. Vidět zblízka přitahování plachet (to co člověk v časopise jen přelítne, neb nasucho to není ono) servonavijákem, no konečně tuším jak to funguje. Sestavení též byla pakárna, to éru přicvaknu křídla, kontrola a už jde do vzduchu, ne dvacet minut napínat pidiprovázky (jasně, u maket letadel z doby kolem první světový to též může trvat dlouho).

Motorové stroje, no opět balada, jste magoři. člověk koukne do "kabiny" a na stole je i kalkulačka, na palubě žralok, kolem vysej pneumatiky, tu to řídí nějakej panďulák. Dost by mě zajímaly noční jízdy, když jsem viděl tolik funkčních osvětlení.

Jediné co mě překvapilo je, že např. požární loď nestříká vodu (ano, měřítko bylo malé, ale stejně - možná jsem to jen neviděl, nebo to autor plánuje), žádná nehoukala, nekouřila .. prostě nebyly přidané další funkce (možná jsem to jen neviděl, tak se případně nezlobte). Prostě jsem magor do takovejhle maličkostí.

Snad též něco spáchám na vodu a třeba se Vám předhodím aby jste měli co kritizovat :-)

Přeji Vám mnoho zdaru v modelaření a hledejme v tom jen zábavu a ne důvod k rozepřím.

jaroj
Zachovejte paniku :-)
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

jaroj píše:Dost by mě zajímaly noční jízdy, když jsem viděl tolik funkčních osvětlení.
Není nic snazšího, než zajít 6. srpna navečer na Noční Košík, což je jen na druhém konci Prahy. Určitě bude už brzy podrobná pozvánka na MoNaKu.
jaroj píše:Snad též něco spáchám na vodu a třeba se Vám předhodím aby jste měli co kritizovat :-)
Modelů není nikdy dost a ruční práce se dnes obzvláště cení. A tajnosti nestrpíme ;-). Hlavně poctivě dokumentovat stavbu, ať máme podle čeho radit, ev. si vzít ponaučení.
jaroj

Příspěvek od jaroj »

ladous píše:
jaroj píše:Dost by mě zajímaly noční jízdy, když jsem viděl tolik funkčních osvětlení.
Není nic snazšího, než zajít 6. srpna navečer na Noční Košík, což je jen na druhém konci Prahy. Určitě bude už brzy podrobná pozvánka na MoNaKu.
Jojo, už jsem si tady toho všimnul, to nevynechám.
jaroj píše:Snad též něco spáchám na vodu a třeba se Vám předhodím aby jste měli co kritizovat :-)
Modelů není nikdy dost a ruční práce se dnes obzvláště cení. A tajnosti nestrpíme ;-). Hlavně poctivě dokumentovat stavbu, ať máme podle čeho radit, ev. si vzít ponaučení.
Hledám co, neb nerad dělám úplně "běžné" modely, tak jsem teď v "pátrání".
Když myslím ne úplně běžné, tak třeba tohle (na vodu to není, ale stejně):
Obrázek
Postup stavby najdete na http://mallat.cz/gaz98/

Teď dumám o obojživelném autu, proto jsem tu prudil s portal/viewtopic.php?id=1786

Přemejšlím o měřítku 1:10 a hned je tu problém, dostupné pneumatiky co jsem našel po katalozích prostě nevyhovujou. Ještě se mě líbí jeden německej, musím to proměřit a znova se porozhlédnout.
Zachovejte paniku :-)
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Čeněk, Košík, Lužiny, Prosek“