Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Pilot-vodní chlazení

Nápady, postupy, dotazy jak a co udělat.
Šiška Roman

Re: Pilot-vodní chlazení

Příspěvek od Šiška Roman »

Pilot má první jízdy za sebou.Vodní chlazení funguje ikdyž ke konci jízdy kdy je akumulátor slabší a loď jede pomaleji už voda z výstupu neteče.Motor je po jízdě jen vlažný,tak to nechám tak a nebudu už nic upravovat.Zkoušel jsem sehnat jinej lodní šroub na vyzkoušení jak se změní chování lodě,ale jak psal někdo výše se závitem M3 jsem žádnej nesehnal.Kdybych to tušil tak jsem tam dal jinou hřídel.Jenže teď už se mi měnit nechce,když je tam vlepená a loď nabarvená.Možná zamyšlení pro výrobce a upozornění pro další stavitele.Loď jezdí a já jsem spokojen.Možná by to chtělo srovnání s jinou lodí.Jezdí někdo v okolí Kroměříže?
ivankap

Příspěvek od ivankap »

A Ty nebo Vy jste odkud? Nebo spíše "SKAMA"?
Ivankap
Ivan
Šiška Roman

Jsem přímo z Kroměříže.V týdnu jsem byl jezdit několikrát na Bágráku,je zajímavý,že jsem ještě nikdy neviděl v okolí Kroměříže lodní modeláře.Šiška Roman
romansis@post.cz
Cuga

Příspěvek od Cuga »

Jsem přímo z Kroměříže.V týdnu jsem byl jezdit několikrát na Bágráku,je zajímavý,že jsem ještě nikdy neviděl v okolí Kroměříže lodní modeláře.Šiška Roman
romansis@post.cz
Ja jezdim taky na Bagraku, je to kousek od Kauflandu, tak slecnu necham nakupovat, a ja tam prozatim prohanim sve MONO2 :-)
Nejen rychlíci: http://olaf.webz.cz
Šiška Roman

Mohly bysme někdy domluvit společný ježdění,ale se mnou to teď bude horší,protože budu reklamovat RC soupravu.Když tak napište kdy tam budete a přišel bych se aspoň podívat.Šiška Roman.
Cuga

Příspěvek od Cuga »

Mohly bysme někdy domluvit společný ježdění,ale se mnou to teď bude horší,protože budu reklamovat RC soupravu.Když tak napište kdy tam budete a přišel bych se aspoň podívat.Šiška Roman.
Mohli bychim se nekdy domluvit, ale ted v brzke dobe to vidim blede, odesel mi na MONO 2 komutator, tak musim pockat nez mi vyrobce posle rotor. Ostatni lode jsou ted taky ve stadiu vyvoje a oprav, tak se na jezdeni jeste pockam.
Nejen rychlíci: http://olaf.webz.cz
ivankap

Příspěvek od ivankap »

No máte jezdit s 280 a dvoukanálem. Na ty je spolehnutí. 8)
Tak až budete v pohodě, dejte vědět a taky se staví. Jsem s seznamu a večer doma.
Ivankap
Ivan
Keba

Příspěvek od Keba »

Prosím pánové, až si budete domlovat to setkání, tak ve správné rubrice. Dík ! ;)
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Stavba modelu“