Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

brnenska prehrada II

Pravidelná setkání (nejen) lodních modelářů v Brně a okolí.
Odpovědět
nex

Re: brnenska prehrada II

Příspěvek od nex »

zitra se s dadou chystame podivat do brna co se tam bude dit na akci http://www.midway.midofilm.cz/partneri.html vyrazime z prahy a mam v aute 2-3 volna mista, takze pokud by se nekdo chtel svest,ozvete se.predpokladany odjezd z prahy by byl cca v 8:00 z prahy. je to sice docela pozdni rozhodnuti,ale kdyby se nekdo chtel pridat ;-)
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
Nalim

Příspěvek od Nalim »

nex píše:zitra se s dadou chystame podivat do brna co se tam bude dit na akci http://www.midway.midofilm.cz/partneri.html vyrazime z prahy a mam v aute 2-3 volna mista, takze pokud by se nekdo chtel svest,ozvete se.predpokladany odjezd z prahy by byl cca v 8:00 z prahy. je to sice docela pozdni rozhodnuti,ale kdyby se nekdo chtel pridat ;-)
Nexi až v neděli 1.6. zítra asi moc neuvidíš ;)
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
nex

Příspěvek od nex »

Nalim píše:
nex píše:zitra se s dadou chystame podivat do brna co se tam bude dit na akci http://www.midway.midofilm.cz/partneri.html vyrazime z prahy a mam v aute 2-3 volna mista, takze pokud by se nekdo chtel svest,ozvete se.predpokladany odjezd z prahy by byl cca v 8:00 z prahy. je to sice docela pozdni rozhodnuti,ale kdyby se nekdo chtel pridat ;-)
Nexi až v neděli 1.6. zítra asi moc neuvidíš ;)
neeeee, vubec nejsme za vola, vuuuubec neeeee))) kde jsme prisli na sobotu vazne nevim,ale jako trubky by jsme tam jeli v sobotu, tak teda neeeeee, az v nedeliiiiiii,ale pojedeme stejne ))))) takze v nedeli v 8 hodin ;-)
karaso

Příspěvek od karaso »

chlapi, já se tam nedostanu, doufám, že budete točit a fotit jak diví
JUDr. Karel Sochor koncem února 2019 zemřel.
Čest jeho památce.
PetrP

Příspěvek od PetrP »

Taky se tam zítra chystám, ale dopravu mám zajištěnou samostatně. Třeba se tam někde uvidíme :-)
petrricek

Příspěvek od petrricek »

Tak jsem se před chvílí vrátil a tady je pár fotek:http://members.chello.cz/simek44/prehrada/index.htm. Letadla se fotit nedala. Lidí plno, vybojovat nějaké slušné místo byl problém a podle toho taky vypadají ty fotky. Ale jinak perfektní.
Petr
Nalim

Příspěvek od Nalim »

petrricek píše:.................................... Letadla se fotit nedala. Lidí plno, vybojovat nějaké slušné místo byl problém a podle toho taky vypadají ty fotky. Ale jinak perfektní.
Petr
Dodávám jen to že tato akce vypadala že je určena pouze jedincům z ostrými lokty.Dostat dítě dopředu aby něco vidělo se nedalo.Alespoň křoví mohlo být ořezané okolo vody.Příště se podobné akce určitě pokud bude na stejném místě nezúčastníme.
liberk

Příspěvek od liberk »

petrricek píše:.... a tady je pár fotek ....
Díky tvým fotkám aspoň vím, jak vypadají lodě zblízka, já na ně čučel dalekohledem a ani tak nic moc.
romank52

Příspěvek od romank52 »

Vratil som sa tiez pred chvilou a moj nazor je rovnaky. Myslim si, ze to nebola vhodna akcia na MDD a v tom priestore kde bola. Decka sa nudili, lebo nic nevideli, tie mensie sa dokonca strelby bali, zaciatok sa oneskoril skoro o 30 minut. Ta skutocna strelba zacala az ked sa vacsina ludi rozisla, lebo si mysleli, ze je uz koniec. Fotky som sa snazil nejake urobit, ale este som ich nestihol ani pozriet, mam jednoduchy fotak, zoom nic moc, tak si od toho vela neslubujem. Ale lode aj lietadla boli perfektne....
Mak

Příspěvek od Mak »

Mně se povedlo par fotek z letove části spíš karambolu při dosedání
http://www.rcfogli.cz/modules.php?name= ... &album=176
footy, Challenger, Springer - Sofia, Ruský dělový člun, hrouda laminátu :-)
nex

Příspěvek od nex »

no panove jak to rict, ja bych tu akci hodnotil jako super.pravda lidi strasne moc,ale jinak tolik krasnych modelu na jednom miste se hned tak nevidi. uznavam ze jsem se se svou vrozenou skromnosti procpal i do depa lodi i do depa letadel. nafotil jsem cca 420 fotek i letadla, jak na stojance tak ve vzduchu. az je zpracuju a napisu clanek na MoNaKo, tak je tam dam do galerie.jinak prema a borik slibili i video, to jsem vazne uz nezvladl.bohuzel jsem fotil z depa lodnch modelaru a proti slunicku, takze slusnych fotek leticich letadel moc nemam. diky tomu kabelu ve vzduchu letala ode me docela daleko a mam jen objektiv 150mm (ekvivalent 300) a s tim se ty blechy na obloze proti slunci lovili pomerne obtizne. navic jsem primarne fotil lode
romank52

Příspěvek od romank52 »

Tak tiez par mojich: http://cz.fotoalbum.eu/romank52/a71369 fotilo sa ozaj blbo, z dialky a ponad hlavy.
nex

Příspěvek od nex »

pro ty co se nemuzou dockat fotek az v galerii, jsou tady

http://rapidshare.com/files/119352391/b ... 8_male.rar

jsou proste na rapidu a taky tam zustanou.pokud vam to nevyhovuje, pockejte si na clanek a galerii na monaku
PetrP

Příspěvek od PetrP »

Ze svého pohledu bych akci bych hodnotil celkem pozitivně. Problémy se našly, hlavně ten zmiňovaný špatný výhled, já měl ale to štěstí že jsem se s Nexem vetřel do vyhrazeného prostoru a tak jsem si nemohl stěžovat. Na samotném provedení akce by se taky našlo co zlepšovat, čekal jsem původně trochu víc, ale i tak to byla velkolepá podívaná. Hezký počasí, hezký modely, hezký holky..... :-) Rozhodně nelituju svojí účasti. Nějaké fotky jsem taky pořídil, akorát nevím jak je vhodně zveřejnit, vlastní stránky či fotoalbum na netu nemám.
Petr.bk

Příspěvek od Petr.bk »

Já bych tuto akci taky hodnotil spíše negativně. Začátek s velkým zpožděním, když připočítám stání abychom si urdželi místo tak cca 1 hodina, čumění do vody kdy se nic nedělo.
Ti co stáli na betonu u zábradlí tak 1 1/2 mrtvého času. Děti se nudily a až se začalo něco dít už nebyly ochotní čekat.
Ozvučení taky špatné nebylo rozumět a vůbec se pořadatelé chovali jako bychom stáli všichni u zábradlí.
Taky podle propozic to vypadalo, že jsou to dvě identické bitvy a ne jedna na pokračování.

Hlavní mínus akce hodnotím nemožnost si prohlédnout modely zblízka. To si myslím, že je velká škoda, protože byly nádherné. Ten jeden model na tenisovém stolu nepočítám.
nex

Příspěvek od nex »

Petr.bk píše:Já bych tuto akci taky hodnotil spíše negativně. Začátek s velkým zpožděním, když připočítám stání abychom si urdželi místo tak cca 1 hodina, čumění do vody kdy se nic nedělo.
Ti co stáli na betonu u zábradlí tak 1 1/2 mrtvého času. Děti se nudily a až se začalo něco dít už nebyly ochotní čekat.
Ozvučení taky špatné nebylo rozumět a vůbec se pořadatelé chovali jako bychom stáli všichni u zábradlí.
Taky podle propozic to vypadalo, že jsou to dvě identické bitvy a ne jedna na pokračování.

Hlavní mínus akce hodnotím nemožnost si prohlédnout modely zblízka. To si myslím, že je velká škoda, protože byly nádherné. Ten jeden model na tenisovém stolu nepočítám.
ja naopak pozitivne.
ono poradat akci pro lidi a pak byt nastvany ze jich prislo hodne je proste divne.ono nacpat nekam x tisic lidi proste pri nejlepsi vuli nejde. takze at by se poradatele postavili na hlavu, nemeli sanci s tim vubec nic udelat.
ohledne ozvuceni, co si budeme povidat, byla to predevsim propagacni akce radia a bohuzel to komentoval clovek ktery proste papouskoval to co vedel a neni to modelar. na strane pristavu bylo slyset dobre, na druhe strane na svahu asi moc ne,ale opet to neni technicky resitelne.
a hlavni minus, ze nesly modely prohlednout. to je zase problem. ono tahat nekam 50-100kg tezky model neni zadna sranda a po zkusenostech co mi lidi provedli s margarethou na modelhoby, bych svuj model rozhodne nikde na nejakem pimpongovem stole nenechal. nedokazal jsem ji ubranit ani na stole pred sebou a muzu rozhodne prohlasit, ze pokud bude nekde na takove monstr akci moznost ze se navstevnici dostanou bliz nez 1,5 metru k modelu, tak tam proste model nedam a basta. neni zadna sance model ubranit a muze mi rikat kdo chce co chce, neminim mesic opravovat to co mi "navstevnici" znicili, takze se vubec nedivim ze lode byli v depu a byla moznost si je prohlednout jen z dalky.

proto si myslim ze v ramci moznosti lze akci povazovat za zdarilou.
Petr.bk

Příspěvek od Petr.bk »

nex píše:ja naopak pozitivne.
ono poradat akci pro lidi a pak byt nastvany ze jich prislo hodne je proste divne.ono nacpat nekam x tisic lidi proste pri nejlepsi vuli nejde. takze at by se poradatele postavili na hlavu, nemeli sanci s tim vubec nic udelat.
ohledne ozvuceni, co si budeme povidat, byla to predevsim propagacni akce radia a bohuzel to komentoval clovek ktery proste papouskoval to co vedel a neni to modelar. na strane pristavu bylo slyset dobre, na druhe strane na svahu asi moc ne,ale opet to neni technicky resitelne.
a hlavni minus, ze nesly modely prohlednout. to je zase problem. ono tahat nekam 50-100kg tezky model neni zadna sranda a po zkusenostech co mi lidi provedli s margarethou na modelhoby, bych svuj model rozhodne nikde na nejakem pimpongovem stole nenechal. nedokazal jsem ji ubranit ani na stole pred sebou a muzu rozhodne prohlasit, ze pokud bude nekde na takove monstr akci moznost ze se navstevnici dostanou bliz nez 1,5 metru k modelu, tak tam proste model nedam a basta. neni zadna sance model ubranit a muze mi rikat kdo chce co chce, neminim mesic opravovat to co mi "navstevnici" znicili, takze se vubec nedivim ze lode byli v depu a byla moznost si je prohlednout jen z dalky.

proto si myslim ze v ramci moznosti lze akci povazovat za zdarilou.
Jo máš asi pravdu Nexi ono je potřeba si poslechnout i druhou stranu.
Mě to, ale mrzí i k vůli pořadatelům. Myslím si, že zajistit takovou akci určitě bylo dost těžké. Sehnat tolik lidí, kteří budou akci zajišťovat a že jich tam bylo, nebylo jednoduché.
S tou prezentací modelů to možná bylo jak jsi řikal. Moderátor hlásil, že budou modely vystaveny a pak se asi zalekli množství lidí a vzdali to.
Nalim

Příspěvek od Nalim »

Merrimack píše:Zdravím všechny účastníky!!!
Jsem moc rád za tyto názory, doufám že jich bude více...!!!
Musím se všemi souhlasit!!!
Opravdu bylo moc lidí, a nebylo je kam poskládat, to je fakt, když jsem viděl z doku na druhém břehu všechny ty lidi, řekl jsem si , bože takovou dálku sem nikdo jede a pak vidí prd...!!!
opravdu s místem to bylo špatné...ohledně vystavování modelů jsem to moc taky nepochopil...
každý chce modely vidět z blízka, ne z dálky a ještě dalekohledem, modely jsme měli asi 15 metrů od lidí, to bylo opravdu nevhodné...

Mohu jen udělat jedno, já jsem stále s poředatelem ve spoupráci a i s pořádáním, tedy není problém vaše názory mu vzdělit, vše mu napíši!!!
mohu se jen poředatele zastat u jedné věci, akce byla poprvé...!!!
Vše se teprve zajišťuje a buduje...však si někteří vzpomeňte, jak vypalalo první model Hobby...
Účast Merrimack klubu a veškerou spolupráci jsem zajišťoval já...Myslím že tedy mohu ovlivnit na příští rok tuto akci hodně...budu rád když sem napíšete názory!!!!
S místem akce myslím že bude problém, myslím že zůstane stejné, ovšem ostatní záležitosti jsou řešitelné...
Modely rozhodně na příští rok budou blíž...každý bude moci model si prohlédnout...to zkusím zajistit...
ahoj to jsou slova chlapa pokud je příští rok dodržíš tak to bude o sto procent lepší ;) .Hlavně je potřeba trochu ořezat křoví a spodní větve stromů.Jinak držím palce ať je to vše lépe vidět.Modely vystavené ve vzdálenosti 2-3 metry si myslím že jsou dostatečně chráněny před diváky :D (děti jsou zvědavé).Tak jsem zvědav co bude příště .Tak ať se daří :)
bumper

Příspěvek od bumper »

Mam na webu taky neco z tehle povedene akce.

video - http://medlanky.bumper.cz/video.html ( je tam ke stazeni i kvalitnejsi verze 640x480 )
fotky - http://medlanky.bumper.cz/foto.html
Obrázek
Luděk Měšťan

Příspěvek od Luděk Měšťan »

Hledal jsem na mapě, ale v Jižních čechách jsem Brno nenašel, asi to bude hodně malá vesníce. Kde na mapě tato prdel světa je ?
Javor
Godric

Příspěvek od Godric »

Luděk Měšťan píše:Hledal jsem na mapě, ale v Jižních čechách jsem Brno nenašel, asi to bude hodně malá vesníce. Kde na mapě tato prdel světa je ?
:) :) Buď překlep a nebo někde fakt je :)
Luděk Měšťan

Příspěvek od Luděk Měšťan »

Ohledně místa, jsem to jen měl v hlavě Jižní čechy a proto jsem napsal blbost...Východní čechy jsem měl na mysli....

už dlouho jsem se nezasmál od srdce, ale ty jsi mě vážně dostal.....:D :D :D
Javor
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Balaton, Popůvky, Splaviska“