Ahoj !
Klub NAMOLO! byl požádán, abychom předvedli modely na slavnostech v Kralupech nad Vltavou, což není daleko od Prahy.
Původní zpráva:
Hezký den,
získal jsem kontakt na vaše webové stránky od pana inženýra Syrovátka. Naše agentura pořádá v sobotu 21.6.2008 v Kralupech nad Vltavou SLAVNOSTI NA ŘECE. Hledáme lodní modeláře, kteří by byli ochotni předvést své modely na tůni u Vltavy v rámci těchto slavností (cca od 14:00 do 15:00). Jsme připraveni vám uhradit náklady spojené s cestou i předvedením modelů.
Těším se na odpověď, zda budete schopni zpestřit program Slavností
S pozdravem
Martin ODVODY
Agentura ČLOVÍČEK
Vím, že kalendář je našlapaný a že to je nahonem a tak dělám tento průzkum.
Otázka zní:
Byl by ochoten si někdo udělat výlet do Kralup nad Vltavou a předvést tam svoje modely ?
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Slavnosti na řece Kralupy (21.6.2008)
Re: Slavnosti na řece Kralupy (21.6.2008)
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
http://www.tugtowing.cz
Bohužel tento víkend jsem služebně pryč, takže se mnou nepočítejte...
Škoda...
Škoda...

NeJaToD team
- Pepa Darvaš
Já většinou jen slibuji, že přijedu a pak mi do toho něco vlítne.Pokud by mi to vyšlo ,velice rád bych předvedl modely a vyhnal z některých lodí pavouky.
20.-22. 6. je seriálovka NSS v Jinonicích.Bohužel zcela nevhodný termín.
A není náhodou 21.6 olomoucká vana? Tuším, že mi s tou pracovní akcí taky kolidovala...

NeJaToD team
ja a koliduje mi s hraním- Holomoc vynechávám.......
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Bohužel to taky vidím pesimisticky. Červen je modelářsky nabitý měsíc, týden před těma Kralupama mám v plánu Písek, potom zase Lužiny a ten víkend mezitím bych potřeboval využít zas na něco jiného.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek