Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Lodní modelář

Hodnocení a upozornění na zajímavé články a podobně.
Všechny příspěvky mimo téma budou nemilosrdně smazány.
Odpovědět
Ante

Re: Lodní modelář

Příspěvek od Ante »

Vše co se týká tohoto časopisu.
ZBl

Příspěvek od ZBl »

Už Vám, kteří máte LM předplaceného, přišlo číslo 6/2006? Mě zatím ne. V obchodech jsem jej zatím také neviděl...
Zdenek
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

zatím ne
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
pavelst

Příspěvek od pavelst »

na jejich webu píšou že bude začátkem února :)

http://www.lodnimodelar.com/index.php?menu=8
Naposledy upravil(a) pavelst dne pát led 26, 2007 21:32, celkem upraveno 1 x.
taby

Příspěvek od taby »

Narazil jsem na tento časopis na internetu, ale jak vidno, rok už se tam nic nestalo ;)
Přiznám se, že jsem neměl ponětí o tomto počinu, který je chvályhodný, ale zřejmě se něco stalo, co způsobilo ukončení vydávání časopisu.
Vzhledem tomu, že na stránkách časopisu je také logo klubu Namolo, tak bych se rád zeptal, zda někdo neví, co se stalo a proč tento časopis ukončil (alespoň tak to vypadá) svou existenci.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

taby píše:Vzhledem tomu, že na stránkách časopisu je také logo klubu Namolo, tak bych se rád zeptal, zda někdo neví, co se stalo a proč tento časopis ukončil (alespoň tak to vypadá) svou existenci.
To je prosté. O prvním TT napsali, že trať vypadala jako rozfoukané smetiště, tudíž podpora ze strany MoNaKa značně ochabla.

Jinak šéfredaktorka mi psala, že poslední číslo bylo odsunuté ze zdrav. důvodů hlavního redaktora... No nic, když se hned první ročník zpozdí o 3 měsíce, tak se inzerenti opravdu nehrnou a ekonomicky se to utáhnout nedá. Nicméně byl to zajímavý experiment, který na dlouhou dobu ukázal cestu - samostatný časopis o lodních modelech se u nás neuživí.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Keba

Příspěvek od Keba »

ladous píše:
taby píše:Vzhledem tomu, že na stránkách časopisu je také logo klubu Namolo, tak bych se rád zeptal, zda někdo neví, co se stalo a proč tento časopis ukončil (alespoň tak to vypadá) svou existenci.
To je prosté. O prvním TT napsali, že trať vypadala jako rozfoukané smetiště, tudíž podpora ze strany MoNaKa značně ochabla.
:D:D:D no myslím si, že uraženou ješitností MoNaKa to rozhodně nebylo :D
Ještě před prvním číslem tohoto časopisu jsem jim jako alternativu navrhoval, aby se spojili s redakcí některého jiného modelářského časopisu. Přišlo mi to výhodnější, než budovat novou čtenářskou klientelu a časopis dostávat do podvědomí. Teprve až by se ukázalo, že materálů pro lodní modely je dostatek, tak by se mohl vyčlenit samostatný časopis jako třeba v případě RC Cars.
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
Steve7

Příspěvek od Steve7 »

První čtyří čísla byly k sehnání na Modelhobby2006 na CD. Začal jsem se pídit po dalším a bohužel nic. Docela škoda, i když to nebyl ekonomický risk ale sebevražda...
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Modelářské časopisy a knihy“