Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Viribus Unitis
Re: Viribus Unitis
Sháním podrobné plány Rakousko-Uherské bitevní lodě z I.světové Viribus Unitis. Jedná se o loď na které sloužili i češi a velká část výzbroje byla ze Škodovky. Na stránkách http://www.viribusunitis.ca/ jsou ukázky těchto plánů, ale nejsou použitelé. Psal sem autorovi, ale ten je nechce poskytnout. Jedině vyměnit za nějaký hodně podrobný plány jiné lodě(což bohužel nemám). Nemáte náhodou někdo tuhle loď postavenou?
Znáš knihu Veleobři oceánů od Františka Novotného?
Jsou tam na str. 104 až 123 plánky (malé + na předsádce), fotky, nákresy detailů a slovní popis konstrukce.
Radek
Jsou tam na str. 104 až 123 plánky (malé + na předsádce), fotky, nákresy detailů a slovní popis konstrukce.
Radek
Jojo, tu mam. Dost dobrá knížka.
Houmře, a musí ot být zrovna Viribus Unitis ? Mám podrobný plánek křižníku Novarra nebo německého křižníku Gefion, který byl postaven k tomu, aby doprovázel císařskou dvorní jachtu Hohenzolern. Na obojím se můžeš vyřádit až až. Stačí říct.
JUDr. Karel Sochor koncem února 2019 zemřel.
Čest jeho památce.
Čest jeho památce.
No chci právě tuto lodičku. Je to jediná pořádná rakousko-uherská válečná loď (teda společně se sesterskýma loděma),tím nechci urazit příznivce ostatních lodí,ale pro mě je tohle srdcová záležitost. No ale ten křižník Novarra taky není k zahození. Pokud by se ten plánek dal poslat mailem, budu vděčný. Houmrs.k@seznam.cz Díky.
karaso píše:Houmře, a musí ot být zrovna Viribus Unitis ? Mám podrobný plánek křižníku Novarra nebo německého křižníku Gefion, který byl postaven k tomu, aby doprovázel císařskou dvorní jachtu Hohenzolern. Na obojím se můžeš vyřádit až až. Stačí říct.
Zkus kontaktovat ing. Janouška, vedoucího sekce C. Na soutěžích céček se tato loď několikrát objevila. Spojení hledej na Svazu Mo Čr.
houmře, ten plánek poslat meilem nejde, jde o tzv. modrotisk, který nejde dost dobře skenovat, ale jestli pošleš adresu, tak ti plánek jsem ochoten půjčit...
JUDr. Karel Sochor koncem února 2019 zemřel.
Čest jeho památce.
Čest jeho památce.