před obrázkem 1 nejsou ale celá stavba začala náčrtem trupu v půdorysu brzo ráno v 11 hod. pak následovalo vyříznutí z 3mm potpronu a slepení kostry purexem rapid.
Cca ve 13hod se na kostru natáhla manželčina punčocha a prosytila se rychlým epoxydem(prostě více tužidla), po vytvrzení nad radiátorem asi v 19hod. se na kostru s fuseklí natáhla vrstva skelné tkaniny 50gprosicená L285 a to je fotka č. 1, překvapilo mě , že tato pryskyřice se mi nejevila nijak zvlášť skvělá, byl jsem doté doby zvyklý na epoxy 1505 a tak jsem si raději objednal od HAVLA epoxyd LH1000 s tužidlem H10 ta už funguje jak jsem zvyklý a mám klid .
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
nutno ještě podotknouti ,že si vlasy.... ale ne jen to , že kormidluji EKOmikroservem označeném jako EKO-16(16,2g) a regl je obyčejný výmet šuflíku - tedy flajzar, o uctyhodné váze a rozměrech , ale ceně 226,-kč, šroub je obyč 30mm 3 list a nevím od koho ani jaké má stoupání baterky jsou sice 2x sada 6 článku NiCd 1900 , ale jízda na videu je jen na jednu sadu , nebyla propojka , dnes už je a tedy napájení je dnes 7,2V 3800mAh, motor mig 400( dle označení 3,6-7,2 V)namontovaný na kompakt hřídel od PECKY se závitem M4 nakonci .
JEZDIL JSEM S TÍM ASI 20MINUT A POŘÁD NA PLNO , MOTOR BYL STUDENEJ , APOŘÁD TO ŠLO SKORO SKLUZEM.
PAK UŽ MI BYLO NACHCÍPANĚ A BLBĚ TAK JSEM TO ZBALIL, TAKŽE MYSLÍM , ŽE MÁM DOST VELKOU REZERVU ENERGIE I VÝKONU.
pouhých 50cm bez nárazníků a brázdit možná ale asi ne v seriálu TTcup2008 spíše tak 2009, trup je rycle postavitelnej i při chřipce , ale nástavby budou muset počkat asi až na další nachcípání.....
no tak na to jsem se ptal asi před rokem a bylo mi odepsáno ,že pro TT se nemusí jednat o maketu nebo model na téma skutečné lodi , ale ěl by být modelem remorkéru.