Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

pánové poraďte

Všechno co se týká modelů historických plachetnic v obecné rovině.
taby

Re: pánové poraďte

Příspěvek od taby »

Jinak jsem zapomněl dodat, že jsem osobně moc podkladů o Albatrosu na internetu nenašel, i když o obdobných lodích (Baltimorské klippery) ano, ale to není to pravé ořechové. ;)
magnum.357

Příspěvek od magnum.357 »

ladik píše:Radku ja vím že otravuji ale sháním a sháním objevil jsem u mantuamodel albatrosa nemáš k němu nějaký podklad prooosíím:)
levná hezká loď na pohled vše se ale plaňkuje pod barvu dřevěnné boky jsou z překližky (barví se) je to taková lepší igra o kousek líp vypadá lynx od sergalu tam má barva aspoň opodstatnění
ladik

Příspěvek od ladik »

no tak mám v hlavě pěkný zmatek:) dospívám k názoru že se vydám po zlaté střední cestě tzn.cena min.5000 jen se budu soustředit na lod o které je co nejvíce materialu k získání podkladů výkresu a fotografické dokumentace nechci to kupovat zrovna zítra musím ještě neco ušetřit a poshánet po netu potřeboval bych nějaké dobré odkazy třeba i na knihy nebo e-book
kartonist

Příspěvek od kartonist »

ladik píše:no tak mám v hlavě pěkný zmatek:) dospívám k názoru že se vydám po zlaté střední cestě tzn.cena min.5000 jen se budu soustředit na lod o které je co nejvíce materialu k získání podkladů výkresu a fotografické dokumentace nechci to kupovat zrovna zítra musím ještě neco ušetřit a poshánet po netu potřeboval bych nějaké dobré odkazy třeba i na knihy nebo e-book
Bingo!
Nějaké odkazy na podklady: http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw/10 ... atomy+ship
Neříkám, že je máš hned kupovat, něco by se dalo půjčit tady v Čechách, a pak naši ruští přátelé...

Zkus se, pro srovnání, vrátit k odkazu na Jotiku-Caldercraft a pročíst si dokumentaci k jejich modelům. Fakt se ti žádný nelíbí? :D

Radek
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Historické plachetnice - obecně“