Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Zlonice 2008

U vody, na letišti, na dráze, v hospůdce.
Odpovědět
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: Zlonice 2008

Příspěvek od ladous »

Ještě sice nikdo neví kdy a jak, ale určitě bude vhodná samostatná diskuze zde na DF pro pozdější domlouvání účastníků.

Zde je předběžné info o akci: portal/view.php?cisloclanku=2008020008#2
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Pepa Darvaš

Příspěvek od Pepa Darvaš »

Chyba! Článek číslo 2008020008 neexistuje
nebo jen u mně?
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Pepa Darvaš píše:Chyba! Článek číslo 2008020008 neexistuje
nebo jen u mně?
Všem se omlouvám. Dal jsem sem odkaz na článek Klubového zpravodaje č. 3, kam mají přístup jen registrovaní čtenáři MoNaKa. Klubákům to Keba rozesílal na e-mail a já si dovolím zde ocitovat tu stěžejní část:
Keba píše:Předváděcí akce ve Zlonicích
Na náš klub se obrátil pan Pavel Kroutil s prosbou o předváděcí akci lodních modelů v obci Zlonice u příležitosti otevření nové vodní plochy. Na Seznamu-Mapy tuto obec najdete kliknutím na odkaz:
Mapa

Akce by byla podporována městským úřadem a byly by tak vytvořeny dobré podmínky ke zdárnému průběhu akce. Předvedení modelů by také mohlo přispět k založení kroužku lodních modelářů. Pan Kroutil nabízí seznamovací schůzku ve Zlonicích s prohlídkou vodní plochy a projednání podrobností. Předběžně bude zajištěna propagace akce, stánek s občerstvením, vyhrazené parkoviště pro modeláře, záchranná loďka. Zkrátka by se nám snažili maximálně vyjít vstříc.
Protože já se organizaci této akce nemohu věnovat, hledám někoho, kdo by se toho ujal, akci domluvil a nalákal další modeláře, aby se předvádění modelů účastnily. Podmínkou je, aby se akce uskutečnila nejpozději do poloviny června 2008 než seděti rozjedou na prázdniny.
Pokud je někdo z Vás ochoten se ujmout organizace této předváděcí akce, napište mi co nejdříve na adresu: wwwmonako@seznam.cz Dám vám kontakt na pana Kroutila.
Děkuji - Keba
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Ostatní srazy v ČR“