Ferda
máte někdo zkušenost s pohonem typu "hydropulzor" ?
bylo to v Modeláři 1/1979
chtěl jsem to tehdy vestavět místo šroubu pomocného pohonu do plachetnice Denisa, ale skončilo to jen jako plechová krabice kdesi v hlubinách dílny.
tak ptám, nezkoušel to někdo ? od 20. 7. 2007, že by nikdo ?
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
pohon typu Hydropulzor
Re: pohon typu Hydropulzor
FGH_Method
Já osobně jsem ten dotaz zaregistroval až dnes a ten výtisk Modeláře jsem v životě neviděl. Na jakém principu ta "plechová krabice" vlastně funguje?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- petr hájek
v podstatě na principu ,,velrybího ocasu v bedně,, jen náhon je ojnicí a ocas je souměrné křídlo přičemž ojnice je s ním spojena čepem cca ve 2/5 hloubky tím se přední část křídla přimkne k čelní části bedny o něco dřív a voda mezi křídlem a bednou nemůže jinam než vzad, to se děje nahoře i dole a napořád ,napořád , napořád ,na......................................................
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Pánové, děkuji za připojení, tímto dotazem jsem směřoval k netradičním typům pohonů
jenže se velmi divím, že to zařízení není nikde k nalezení, tedy to vypadá, jakoby to nikdo nevyráběl
již jsem nalezl stovky připomínek, jak se mají dělat šrouby a hotovou sbírku šamanských doporučení kolem toho, jenže jaksi nic víc
hledal jsem týden na webu a stále se mi jen vracely informace o vtlačovacích procesech na principu práškové metaurgie, ale o ničem jiném
tak to vidím jako nutnost, postavit prototyp a dráždit s tím vodu a kolegy
doufám, že to bude fungovat--už mám skener a plácnu to tedy sem
jenže se velmi divím, že to zařízení není nikde k nalezení, tedy to vypadá, jakoby to nikdo nevyráběl
již jsem nalezl stovky připomínek, jak se mají dělat šrouby a hotovou sbírku šamanských doporučení kolem toho, jenže jaksi nic víc
hledal jsem týden na webu a stále se mi jen vracely informace o vtlačovacích procesech na principu práškové metaurgie, ale o ničem jiném
FGH_Method
Zdravím, pamatuji se přesně , že popis stavby byl ve starém předrevolučním Modeláři. Bohužel jej nevlastním. pamatuji si jenom, že bylo v obdélníkové "krabici" , mělo cca souměrný profil leteckého křídla a zavěšeno asi v 1/3 hloubky od předu. při pohybu se přední část opřela buď nahoře nebo dole o krabici a tím se zadní část pomocí vzniklé páky přirazila. Tím vzniknul jakýsi výstřik směrem dozadu.Ferda píše:Pánové, děkuji za připojení, tímto dotazem jsem směřoval k netradičním typům pohonů
Možná bude mít toto číslo Modeláře někdo ve svém archivu. Bohužel nevím ani rok vydání.
Ať žijí dědkové, což takhle špenát by nebyl?
co potřebuješ vědět?Ferda píše:Ferda
máte někdo zkušenost s pohonem typu "hydropulzor" ?
bylo to v Modeláři 1/1979
chtěl jsem to tehdy vestavět místo šroubu pomocného pohonu do plachetnice Denisa, ale skončilo to jen jako plechová krabice kdesi v hlubinách dílny.
tak ptám, nezkoušel to někdo ? od 20. 7. 2007, že by nikdo ?
- petr hájek
zkusil jsem to oskenovat do galerie , ale bohužel se to nedá číst takže jestli chceš mužu poslat na adresu jen mi ji pošli
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 8675 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mitom
-
- 3 Odpovědi