Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
podpora MoNaKa
Re: podpora MoNaKa
párkrát se tu mluvilo o možnosti podpořit nějak MoNaKo. Napadlo nás udělat něco jako VIP účet na MoNaKu za nějaký poplatek. Asi něco následujícího.
Web prostor 100 MB s adresou www.mo-na-ko.cz/xxx nebo xxx.mo-na-ko.cz
Mail box s adresou xxx@mo-na-ko.cz
Možnost vkládat příspěvky s přílohami
Místní pošta s přílohami
Napište co vy na to a případně jaké další služby by se vám líbili.
Ante
Web prostor 100 MB s adresou www.mo-na-ko.cz/xxx nebo xxx.mo-na-ko.cz
Mail box s adresou xxx@mo-na-ko.cz
Možnost vkládat příspěvky s přílohami
Místní pošta s přílohami
Napište co vy na to a případně jaké další služby by se vám líbili.
Ante
Podpořím Mo-Na-Ko i bez toho. Stačí poslat nebo zveřejnit účet. Za ty luxusní informace a možnost potkat stejně "postižené" lidi to určitě stojí.
Pěkný den
Viktor
Pěkný den
Viktor
Pokud VIP účet bude mít fungující vyhledávání a rozumnou správu přečtených/nepřečtených příspěvků tak kam mám poslat prachy? WWW prostor ani mail nepotřebuju...

Líbilo by se mi něco jak na www.drydocks.com, kde je místo na uživatelské galerie lodí - tj. web prostor.
Ale jak bylo řečeno jinými výše, podporu v rozumné výši věnuju i bez toho.
Radek
P.S.: To vyhledávání... to by bylo něco
Ale jak bylo řečeno jinými výše, podporu v rozumné výši věnuju i bez toho.
Radek
P.S.: To vyhledávání... to by bylo něco
Kolik a kam?
Zdenek
Zdenek
Jsem pro.
A jak poznamenal Svata, neslo by uz neco udelat s tim vyhledavanim a nove/stare prispevky?
A jak poznamenal Svata, neslo by uz neco udelat s tim vyhledavanim a nove/stare prispevky?
- Pepa Darvaš
Klucíííí, když tak rád rozdávám dobrým lidem zadarmo,tady sem také něco dám
VIP účet nepotřebuju,pokud mě to neokleští ve stávajících možnostech.Email ani web nepotřebuju a tak stačí napsat kam a kolik. ;-)
už je zřízenej ten účet? 
Pavel
Pavel
Jsem také ochotný přispět na dobrou věc!
Souhlas.Snek píše:Rad prispeji.
Pokud mi zde nejake sluzby schazeji, tak je to Wiki pro "zivelne" vytvareni soucasne lodni modelarske prirucky, treba neustale probirana temata, laminatovani, lakovani, jake lepidlo a dalsi
No a taky nejake vyhledavani ve Fóru.
Pripadne pro vylepseni "ega" za prispevek "medajle" u uctu jako na mojehobby.cz
Jenom ty "medajle" bych vynechal. Dříve či později by při nějaké slovní přestřelce došlo k vytahování argumentů " já přispěl (mám medajli) ty ne, tak tu nevyskakuj".
Je hezké, že tu mají všichni u nicku napsáno "člen" jen Keba a Ante "Administrátor", tak jsme si tu rovni před Kebou i před zákonem.
Boříku-Naprosto s tebou souhlasím!Bořík píše:To by byl to nejhorší, co by se udělalo. Příspěvek buď dobrovolný a nebo povinný pro všechny. Ale někoho značkovat za to, že zaplatil a druhého tím pádem označit za "neplatiče" je ubohý. I na DF Mojehobby je plno lidí, kteří zaplatili, ale nemají potřebu to někde dokazovat a svoje ego si nemusí vylepšovat tímto způsobem.Snek píše:..... Pripadne pro vylepseni "ega" za prispevek "medajle" u uctu jako na mojehobby.cz
Osobně si myslím, že to není šťastné řešení.
Aleš
Nejsem taky příznivcem nějakých "medailí".
Chybí mi to co bylo napsáno výše:
- vyhledávání - fulltext příp. podle definovaného seznamu klíčových slov
- s tím souvisí i nějaké uspořádání jednotlivých témat, protože mnoho témat se opakuje
- někde zapadl nápad na vytvoření příručky modeláře
Ten účet už existuje
Chybí mi to co bylo napsáno výše:
- vyhledávání - fulltext příp. podle definovaného seznamu klíčových slov
- s tím souvisí i nějaké uspořádání jednotlivých témat, protože mnoho témat se opakuje
- někde zapadl nápad na vytvoření příručky modeláře
Ten účet už existuje
Neber život příliš vážně, stejně z něj živý nevyvázneš.
Tomáš
Tomáš
- Morpheus141
Souhlasím s tím co bylo napsáno výše, prostor na webu zatím nepotřebuju, i když do budoucna ...., mail by se hodil, kolik bude příspěvek a kam ho poslat??????
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... 
Je už nějak "stanovena" podpora MoNaKa? Tedy kolik, kam a co za to? Nebo to vyšumělo časem?
A může mít finanční podpora vliv na vyřešení dlouhotrvajících bolístek MoNaKa - vyhledávání, editace a sledování nových příspěvků?
A může mít finanční podpora vliv na vyřešení dlouhotrvajících bolístek MoNaKa - vyhledávání, editace a sledování nových příspěvků?
Samozřejmě rád přispěju.Počítám s tím,že bude veřejně dostupné (nebo alespon pro členy) jak je s příspěvky nakládáno.Wiki by byla boží věc. Kebo sem s tím
ne že by až tak vyšumělo, ale myslím, že mluvím i za Kebu, nechceme jen tak vybírat peníze, proto jsem nahodil myšlenku s nějakými nadstandardními službami, o to zájem ale nebyl tak jsem to vypustil.
Peníze by byli použity hlavně na úhradu housingu který se momentálně platí z jiných aktivit což je momentálně asi 1400,- měsíčně.
Pokud jde o opravu nefunkčností tak se na to nezapomnělo, jen není čas za to se omlouvám.
Peníze by byli použity hlavně na úhradu housingu který se momentálně platí z jiných aktivit což je momentálně asi 1400,- měsíčně.
Pokud jde o opravu nefunkčností tak se na to nezapomnělo, jen není čas za to se omlouvám.
Podle mě to není "jen tak vybírání" ale podpora projektu který žere čas a peníze (čas jsou taky peníze a 17 000 ročně taky nechodí jen tak po ulici a určitě by je šlo použít i jinak) a poskytuje služby svým uživatelům.
A jak vidíš, je zájem o standard (vyhledávání a pod
), o nadstandad už ani tak ne.
A jak vidíš, je zájem o standard (vyhledávání a pod
chtěl bych aby ti co zaplatí měli něco na víc, mám zkušenost z jiného modelářského fóra s příspěvky typu já dal tolik a ty nic tak buď zticha a podobně a to se mi nelíbí a tady bych to nechtěl.
- Morpheus141
Tohle povídání o standardních a nadstandardních službách je sice naprosto skvělé, ale jinak naprosto k h... Řekne mi už konečně někdo kolik a kam ????? Za nadstandard považuju informace na tomto webu a skvělou partu lidí co se tu schází a jediné o co bych měl zájem je schránka ve tvaru "něco@MoNaKo.net" Připomíná mi to parlament, řeší se podružnosti a to hlavní zapadá, takže ještě jednou, "KOLIK A KAM ??" Pro "fšechny rejpaly" zkuste si vést takový web a potom budete mít víc trpělivosti s tím že něco nefunguje podle vašich představ. Mě funguje vše co potřebuju, používám firefox.
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... 
Jak, kolik a kam bude zveřejněno po svátcích.
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
Pokusím se ještě vysvětlit jak to s těmi penězi je.
MoNaKo a nebo Klub NAMOLO! nemají žádný oficiální status. Jsou to soukromé (osobní) webové stránky, které ze svých prostředků spravuji já a technické zázemí poskytuje ze svých prostředků zase Ante. Je to naše kamarádská domluva. Autoři svoje příspěvky zasílají dobrovolně bez nároku na honorář. S aktualizací stránek pomáhá několik lidí, taktéž dobrovolně a bez nároku na honorář.
Jak psal Ante, něco stojí registrace domény, něco stojí provoz serveru. Prostředky jsme dokázali získat z jiných aktivit. Opravdu si velice vážíme si Vaší ochoty finančně přispět na provoz MoNaKa, ale má to svoje úskalí, která právě vycházejí z toho, že MoNaKo nemá žádný oficiální status. Něco jiného je, když se kamarádi domluví, že se složí na nějakou věc s tím, že každý dá "kilo" a pak si to užijí. To nejde u webu, který každý den čtou stovky lidí. Není prostě možné, aby nám víc lidí jen tak posílalo peníze ani jako kamarádi, kteří se domluvili. Opravdu jsme to konzultovali a probírali mnohokrát. Proto Ante vymyslel onu výše zmíněnou nabídku, kdy za peníze, kterými byste na provoz MoNaKa chtěli přispět, obdržíte opravdu "hodnotu", kterou Vám budeme schopni garantovat. Představte si situaci, kdybychom třeba "vybrali" peníze a měsíc na to web a DF MoNaKo prostě zrušili. Byl by to velkej podraz. I kdyby se to stalo, budete mít zaručeno, že váš e-mail i prostor, ale budou fungovat dál, protože obržíte doklad o zaplacení.
Vynechte prosím otázky proč tedy MoNaKo a nebo Klub NAMOLO! nezískají nějaký oficiální status a podobně. Důvod je prostý. Nechceme to. Je to záruka, že MoNaKo tak bude fungovat i nadále.
MoNaKo a nebo Klub NAMOLO! nemají žádný oficiální status. Jsou to soukromé (osobní) webové stránky, které ze svých prostředků spravuji já a technické zázemí poskytuje ze svých prostředků zase Ante. Je to naše kamarádská domluva. Autoři svoje příspěvky zasílají dobrovolně bez nároku na honorář. S aktualizací stránek pomáhá několik lidí, taktéž dobrovolně a bez nároku na honorář.
Jak psal Ante, něco stojí registrace domény, něco stojí provoz serveru. Prostředky jsme dokázali získat z jiných aktivit. Opravdu si velice vážíme si Vaší ochoty finančně přispět na provoz MoNaKa, ale má to svoje úskalí, která právě vycházejí z toho, že MoNaKo nemá žádný oficiální status. Něco jiného je, když se kamarádi domluví, že se složí na nějakou věc s tím, že každý dá "kilo" a pak si to užijí. To nejde u webu, který každý den čtou stovky lidí. Není prostě možné, aby nám víc lidí jen tak posílalo peníze ani jako kamarádi, kteří se domluvili. Opravdu jsme to konzultovali a probírali mnohokrát. Proto Ante vymyslel onu výše zmíněnou nabídku, kdy za peníze, kterými byste na provoz MoNaKa chtěli přispět, obdržíte opravdu "hodnotu", kterou Vám budeme schopni garantovat. Představte si situaci, kdybychom třeba "vybrali" peníze a měsíc na to web a DF MoNaKo prostě zrušili. Byl by to velkej podraz. I kdyby se to stalo, budete mít zaručeno, že váš e-mail i prostor, ale budou fungovat dál, protože obržíte doklad o zaplacení.
Vynechte prosím otázky proč tedy MoNaKo a nebo Klub NAMOLO! nezískají nějaký oficiální status a podobně. Důvod je prostý. Nechceme to. Je to záruka, že MoNaKo tak bude fungovat i nadále.
Keba - webmaster
Jako důchodce dám raději nějaký peníz na MoNaKo než doktorům, ze kterých nic nemám a stejně nepomůžou. MoNaKo mě vrátilo do mládí, chlapci, jen tak dál.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 5961 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr hájek
-
- 18 Odpovědi