Jsou ideálně rovné-přesné-musí být garantovaný objem 8) Je tam i "cejch" a ceny jsou optimální.
Infusní vak-taky mě napadl,ale ve spojitosti se vzduchem. :? Navíc má přesně stanovený objem a dostatečně pevnou(některé druhy až moc)stěnou.S tím zubovým čerpadlem+ nádrž z vaku se mi zdá jako optimální řešení
Pozor-stěny z vaku-jsou několikerého druhu,jsou ale i nyní i výrazně měkčí a poddajnější.Vzhledem k poddajnosti a možnosti dostatečného objemu a vzhledem k dostupnosti pro širokou veřejnost(věřte mi,ty vaky mám v ruce několikrát denně takřka 16 let)-spíše bych byl pro olejované prezervativy několikrát do sebe vložené

Latex je ideálně průžný a snese velké objemy a navíc je levný a snadno vyměnitelný.Chtělo by to jednocestný ventilek.Vzhledem k tomu,že by šlo o vodu,již by to nemusel být takový problém-existují i kohouty k infůsním setům i s tímto ventilkem-musím vyzkoušet.
Jak pohlídat,aby se vak-nádrž nepřeplnila,ev.aby se přetlakovaná voda(ze zubového čerpadla určitě) z nádrže sama vypustila-přetlakový ventil DoDo ?

8)

V palivových membránových pumpách Š 120 byly,ale poměrně velké.Nemají něco akvaristi?