Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Plánování Splavisk pro rok 2008
- Luděk Měšťan
Re: Plánování Splavisk pro rok 2008
Bohužel pro příští rok z rodinných a časových důvodů, nemohu plánovat srazy na Splaviskách. Všimnul jsem si, že na stránkách se objevila upoutávka na zamykání vody dne 10.11. 07 od Víti. Budu jenom rád pokud se budou lodní modeláři scházet nadále v hojném počtu. Doporučuji, aby se velké sobotní srazy konaly tři a čtyřikrát do roku, jinak se domnívám, že schůzky ztratí na své popularitě. Mohu se však mýlit :-)
Javor
Neboj Javore, pokud to půjde, tak se s Víťou v sobotu domluvíme na plánech pro příští rok a ošéfujem to za tebe.
Pavel
Pavel
- Luděk Měšťan
Bezvadné, jednu připomínku jsem opoměl a to, že příští rok se otevírá voda ne na Splavisku, ale v Otrokovicích. Dnes jsem mluvil s Boříkem a datum na tři dny je stanovené, ale zapoměl měsíc i den, kdy akce v Otrokovicích bude.
Javor
- Luděk Měšťan
Souhlasím s Boříkem, že voda se bude tady na jihu odemykat asi vícekrát. Minimálně Splaviska, Otrokovice a ještě (zatím neoficiálně) na Balatonu v Sokolnicích, kde je zázemí s restaurací. Vše termínově dostatečně s odstupem, samozřejmě.
Víťa
Chlapi neuvažujete o nějakém srazu na Splaviskách v dohledné době? Je kolem nich nějak mrtvo.
tak neco navrhni myslim že se par lidi najde kteří by dojely
footy, Challenger, Springer - Sofia, Ruský dělový člun, hrouda laminátu :-)
Co 19.července v sobotu.
5.6 se chystáme na Smolenský Titanic. Tak aby to nebylo moc po sobě.
5.6 se chystáme na Smolenský Titanic. Tak aby to nebylo moc po sobě.
19.7. ve 14.00 ? 
ale před tím se můžete podívat do Opatovic
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Zase si někoho načapal na špatné datum, oprava 5.7. Pochopil jsem to správně :/Nalim píše:19.7. ve 14.00 ?
Tak vidím, že datum asi nevyhovuje, nikdo se nezývá.
Nevíte někdo, hlásily se minulé srazy někam na město a nebo jsme se jen sešli tak na divoko.
Jak to p. Měštan zařizoval?
Nevíte někdo, hlásily se minulé srazy někam na město a nebo jsme se jen sešli tak na divoko.
Jak to p. Měštan zařizoval?
Ahoj, mně termín vyhovuje.
Doporučuji setkání nadivoko, jednou jsem to zařizoval oficiálně, což obnášelo pracně získat povolení od tří institucí - radnice Chrlice, Rybářský svaz a Odbor živ. prostř. Magistrátu města Brna..fuj, už nikdy více
Doporučuji setkání nadivoko, jednou jsem to zařizoval oficiálně, což obnášelo pracně získat povolení od tří institucí - radnice Chrlice, Rybářský svaz a Odbor živ. prostř. Magistrátu města Brna..fuj, už nikdy více
Víťa
To už jsme tři.vkrejci píše:Ahoj, mně termín vyhovuje.
Jinak to zařizování zní hrozně. Jen jsem chtěl vědět jak to funguje.
Také jsem naše poslední setkání v Písku dělal oficiálně se souhlasem radnice, ale již nikdy více. Člověk tím obíháním úřadů akorát ztrácí čas a peníze. To raději zaplatím(e) pokutu ;-).vkrejci píše:Doporučuji setkání nadivoko, jednou jsem to zařizoval oficiálně, což obnášelo pracně získat povolení od tří institucí - radnice Chrlice, Rybářský svaz a Odbor živ. prostř. Magistrátu města Brna..fuj, už nikdy více
Jinak držím palce, aby setkání vyšlo, ale z pochopitelných důvodů nedorazím.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
19.7. pro mě zatím vypadá dobře...
Radek
Radek
4 to je už dobrý počet na mariáš 
19.7. mě zatím vyhovuje ....... a navíc si myslím, že většinou bývá o prázdninách "mrtvo", takže to bude aspoň pěkné vyplnění okurkové sezóny. Když k tomu připočtu tu parádní hospůdku 5m od břehu, Olympia kósek autem (pro lepší polovičku) ..... hmmmm .... to se už aji moja těší 
Pavel
Pavel
Jsem rád, že taky dorazíš.pavelst píše:19.7. mě zatím vyhovuje ....... a navíc si myslím, že většinou bývá o prázdninách "mrtvo", takže to bude aspoň pěkné vyplnění okurkové sezóny. Když k tomu připočtu tu parádní hospůdku 5m od břehu, Olympia kósek autem (pro lepší polovičku) ..... hmmmm .... to se už aji moja těší
Pavel
Nepleteš si, ale Splaviska se Sokolnicemi? Na Splaviskách žádný kiosek není. A jestli ano, tak ho přede mnou utajili, lumpové.
samozřejmě, že díky úspěchu Balatonu je zaměňuju se Splavisky ...... o moc dál to není, žádnej problém s rybáři, hospůdka ..... pro mě jasná volba 
Ale mělo by se to rozseknout jednoznačně, ať se nesejdeme na dvou místech. :-)
Takže Fógli z Brna, je potřeba ty Sokolnice nějak zvlášť domlouvat nebo rezervovat anebo stačí přijet?
Radek
Takže Fógli z Brna, je potřeba ty Sokolnice nějak zvlášť domlouvat nebo rezervovat anebo stačí přijet?
Radek
Jestli se Fógli neozvou, tak si právě osobně myslím, že na Splaviskách je to jednoduší.
V Sokolnicích se to muselo určitě domlouvat. Počkáme si, ale na reakci.
V Sokolnicích se to muselo určitě domlouvat. Počkáme si, ale na reakci.
Co vám brání udělat si sraz na Splaviskách a řekněme o měsíc později v těch Sokolnicích? Aby se vlk nažral a koza... ;-)
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Ano, Sokolnice je potřeba předem rezervovat. Rádi bychom tam na podzim provedli opět nějakou větší akci s propagací předem, ať se majiteli na tržbách vyplatí rezervace rybníku jen pro nás. Teď v červenci jsem taky pro Splaviska.kartonist píše:Takže Fógli z Brna, je potřeba ty Sokolnice nějak zvlášť domlouvat nebo rezervovat anebo stačí přijet?
Víťa
Tak je rozhodnuto Splaviska nyní a Sokoklnice pakvkrejci píše:Ano, Sokolnice je potřeba předem rezervovat....................... Teď v červenci jsem taky pro Splaviska.kartonist píše:Takže Fógli z Brna, je potřeba ty Sokolnice nějak zvlášť domlouvat nebo rezervovat anebo stačí přijet?
Jistě SOKOLNICENalim píše:Tak je rozhodnuto Splaviska nyní a Sokoklnice pakvkrejci píše:Ano, Sokolnice je potřeba předem rezervovat....................... Teď v červenci jsem taky pro Splaviska.kartonist píše:Takže Fógli z Brna, je potřeba ty Sokolnice nějak zvlášť domlouvat nebo rezervovat anebo stačí přijet?![]()
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek