Rozhodl jsem se postavit maketu raketového křižníku Long Beach CGN-25, ale narazil jsem na několik problémů.
Na stavebním plánku jsem nenašel žádné skutečné údaje o této lodi, což se mi zatím nikde nepodařilo najít, dále lodní šroub je nakreslen jako pětilistý, což mne zarazilo. Dočetl jsem se na těchto stránkách, že křižníci používaly 3-4 listé lodní šrouby. Výška žeber neodpovídá vůči bokorysu. Čára ponoru není v ose souměrnosti na žebrorysu, to už by se doladilo ... Chtěl bych Vás všechny požádat, pokud máte nějaké TTD k této lodi dejte mi prosím vědět. Nemám se čeho chytit.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Stavební plánek Long Beach CGN-25
-
Guest
Re: Stavební plánek Long Beach CGN-25
Nevím,jestli Ti pomůžu,ale mrkni na http://www.fas.org/man/dod-101/sys/ship ... index.html
Zdravím
Carrot
Zdravím
Carrot
Doufám,že teď už anonymní nejsem.
Carrot
Carrot
"že křižníci používaly 3-4 listé lodní šrouby" Starší ano, moderní válečné lodě používají mnoholisté šrouby o velkém průměru a malých otáčkách. Má to něco společného s účinností a hlukem aby nebyly snadno vypátratelné z ponorek.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek