Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Modely Brno 2007

Luděk Měšťan

Re: Modely Brno 2007

Příspěvek od Luděk Měšťan »

cartmen píše:pozri SS
Poslal jsem ti volňáska poštou, ujišťovali mě, že v pátek je dopis doručený. Snad to výjde

Luděk
Javor
Luděk Měšťan

Pro Mirka Bk. Dnes se zháněl člověk na veletrhu a chtěl tvůj volný vjezd. Jasně jsem se v e-mailu domluvili, že bude u Reichardu na Palackého ulici v modelářské prodejně. Tam doposud leží pokud jsi si ho nevyzvednul.
Javor
Mirek.Bk

Příspěvek od Mirek.Bk »

Dnes cca v 16 hodin jsem tam byl, a pan Reichard mi řekl že tam pro mě žádný vstup nemá. Tak fakt nevím, kde se ztratil.
Taky jsme byli na výstavišti, ale tam jsme vás nezastihli. koukali jsme na ten bazén, ale ta hloubka nic moc. Nevím zdali má cenu brát bójky a ten dok ...
---------------------->
Fotky Paula jsou ZDE
Luděk Měšťan

Mirek.Bk píše:Dnes cca v 16 hodin jsem tam byl, a pan Reichard mi řekl že tam pro mě žádný vstup nemá. Tak fakt nevím, kde se ztratil.
Taky jsme byli na výstavišti, ale tam jsme vás nezastihli. koukali jsme na ten bazén, ale ta hloubka nic moc. Nevím zdali má cenu brát bójky a ten dok ...
To je neuvěřitelné, jasně jsem jim řekl aby napsali tvoje jméno na volňáska a dali ti ho. Dával jsem ho osobně Matějovi do rukou a byla u toho ještě paní prodavačka ( strší ). Musíš zajít znovu na prodejnu a chytnout je pod krk, více v tom udělat nemohu.
Javor
Mirek.Bk

Příspěvek od Mirek.Bk »

Tak myslím jim pěkně poděkuju, dneska sem tam jel jen pro to a nemám nic. Nemohl by jsi mi napsat na mail tvoje mobilní číslo ?? kdyby byly nějaké problémy... Víš, dobré by bylo, kdyby si ten lístek mohl vyzvednout a dát na výstavišti Petru Kalovi z TopmodelCZ ... abych pro něj nemusel jezdit zítra znovu ... :)
---------------------->
Fotky Paula jsou ZDE
Luděk Měšťan

Mirek.Bk píše:Tak myslím jim pěkně poděkuju, dneska sem tam jel jen pro to a nemám nic. Nemohl by jsi mi napsat na mail tvoje mobilní číslo ?? kdyby byly nějaké problémy... Víš, dobré by bylo, kdyby si ten lístek mohl vyzvednout a dát na výstavišti Petru Kalovi z TopmodelCZ ... abych pro něj nemusel jezdit zítra znovu ... :)
Klasický případ, jak z jednoduchého předání jde udělat složité... :rolleyes: Vyzvednu volňásek a dnes v pátek dopoledne ho předám panu Petru Kalovi z Topmodelu CZ . Více v tom udělat nemohu.

Tato akce, mě už přišla na 500,- korun, od telefonátů ( převážně z vedením BVV ) benzín a rozesílání volňásků.
Nepočítaje volný čas, ten rád obětuji.

Luděk
Javor
Mirek.Bk

Příspěvek od Mirek.Bk »

Dobře, byl bych ti za to moc vděčný. Díky :)
---------------------->
Fotky Paula jsou ZDE
Luděk Měšťan

Mirek.Bk píše:Dobře, byl bych ti za to moc vděčný. Díky :)
Stane se :) nikomu jinému ji do rukou nedámnež panu Kalovi, aby se nestalo to stejné jako u Reichardů.
Javor
Keba

Příspěvek od Keba »

Hallóóó´, chlapi v Brnču co razíte na Velas na Modely. Najde se mezi Váma nějaká dobrá duše, která by něco nafotila a sepsala pár řádek pro MoNaKo ? ;)
Dík!
Keba
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
cartmen

Příspěvek od cartmen »

Volnasek mi prisiel.Na poste ti povedali presne.
Potom peniaze za postovne ti dam ked pridem na vystavu.
Luděk Měšťan

cartmen píše:Volnasek mi prisiel.Na poste ti povedali presne.
Potom peniaze za postovne ti dam ked pridem na vystavu.
Není třeba, jedna cigareta vše napraví :)
Javor
Luděk Měšťan

Keba píše:Hallóóó´, chlapi v Brnču co razíte na Velas na Modely. Najde se mezi Váma nějaká dobrá duše, která by něco nafotila a sepsala pár řádek pro MoNaKo ? ;)
Dík!
Keba
Fotek bude dost, ale byl bych rád, kdyby napsal někdo o veletrhu. Nepíši moc čtivě...
Javor
Mirek.Bk

Příspěvek od Mirek.Bk »

Zdravím, přátelé máme vzít do toho bazénku dok i s bojkami ?? Nevím jestli to bude vhodné, ale rozhodnutí je na vás :)
---------------------->
Fotky Paula jsou ZDE
Luděk Měšťan

Mirek.Bk píše:Zdravím, přátelé máme vzít do toho bazénku dok i s bojkami ?? Nevím jestli to bude vhodné, ale rozhodnutí je na vás :)
Domnívám se, že není potřeba vzít dok s bojkami. Kluci občas blbnou na vodě s lodičkami a mohlo by dojít k poškození. Pár bójek tam máme a to na velikost bazénu stačí.
Javor
Luděk Měšťan

Keba píše:Hallóóó´, chlapi v Brnču co razíte na Velas na Modely. Najde se mezi Váma nějaká dobrá duše, která by něco nafotila a sepsala pár řádek pro MoNaKo ? ;)
Dík!
Keba
MIF mi zaslal fotky, které fotil jeho kamarád. http://www.cybgate.cz/katalog/gallery.p ... 5_Brno_BVV
Javor
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Výstavy a veletrhy“