Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Lodní flexibilní hřídel-zkrácení

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Odpovědět
jackques

Re: Lodní flexibilní hřídel-zkrácení

Příspěvek od jackques »

Zdravím , zkracoval někdo z vás flexibilní hřídel ?mám strach že se mi lanko po zkrácení roztřepí , nemá stým někdo zkušenost ?
jackques

Příspěvek od jackques »

spletl jsem sekci , pardon.
LADA.MMP

Příspěvek od LADA.MMP »

Flexi hřídel jde nejlépe ubrousit hranou kotouče na brusce . Je potřeba s hřídelí otáčet.
jackques

Příspěvek od jackques »

Díky, zda se mi že nakonci v ni je zality kov. Pak už je cela ohebna. Pokud je duta, nevím jak ji pridelam k hřídeli motoru
LADA.MMP

Příspěvek od LADA.MMP »

Nevím o jaký průměr jde ,ale ještě jsem se nesetkal s dutou flexi hřídelí, Většinou se pouze vrchní návin trochu uvolní a povyjede dopředu. K upevňování k motoru lze použít kleštinu například http://eshop.mmodely.cz/klestinova-spoj ... /?cid=747.
Na těchto stránkách je k sehnání i flex různých průměrů. Pokud máš opravdu dutý tak ten nepoužívej je na nic.
jackques

Příspěvek od jackques »

Průměr 4mm , tuto spojku přesně mám , z čela to vypadá že je to něčím zalité a první dva cm nejsou ohebné. Risknu a uvidím , děkuju
TAZ

Příspěvek od TAZ »

bude záležet z jakého materiálu je, pokud je to klasika ocel , tak se třepit bude, pokud je to nerez, tak ne
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Elektronika“