Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Problémy s regulátorem Marine 50
Re: Problémy s regulátorem Marine 50
Zdravím všechny modeláře.Jsem vlastníkem reglu Marine 50.Bohužel mě trápí zkušenost že je jaksi problém s karátkodobými výpadky motoru - způsobené právě regulátorem.Prostě při provozu loď viditelně i slyšitelně vynechává - hlavně při jízdě v před !.Bohužel se mi doneslo že to na 99% má na svědomí právě zmíněný regulátor.Prosím všechny ostatní majitele Marine 50 aby sdělili své poznatky (jestli je to výrobní vada či jen vadný kus).Děkuji
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... 

Ahoj - naprosto stejný problém měl kolega (Cabadaj) - nejdříve jsme řešili accu (jestli nejsou "měkké"), pak konektory (Tamiya), pak rušení od motoru a milion dalších věcí a furt žádná náprava. Po výměně za DSYS30 jezdí springer bez nejmenších potíží. Závada byla jednoznačně v reglu.
MoNaKo I, CARIBIC, RARACH, SC B2, SC B3, SMIT BISON
a potom už jenom letadla:
EXTRA 300S na 30ccm, FW 190 na 15ccm, SuperZoom na stříďák, ...... atd
a potom už jenom letadla:
EXTRA 300S na 30ccm, FW 190 na 15ccm, SuperZoom na stříďák, ...... atd
Díky za informace.msob píše:Ahoj - naprosto stejný problém měl kolega (Cabadaj) - nejdříve jsme řešili accu (jestli nejsou "měkké"), pak konektory (Tamiya), pak rušení od motoru a milion dalších věcí a furt žádná náprava. Po výměně za DSYS30 jezdí springer bez nejmenších potíží. Závada byla jednoznačně v reglu.

spatny regl, MoNaKo s nim taky zlobi
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
mě dokonce vyhořel
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
Co tomu předcházelo - prosím popiš to trochu blíže.Nojby píše:mě dokonce vyhořel

určitě ale až zítra budu teprve doma , pokud budeš na chatu tak ti to povím já bych tam měl být doufám v 20:00cobra píše:Co tomu předcházelo - prosím popiš to trochu blíže.Nojby píše:mě dokonce vyhořel
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
je tam problém,všechny které jsem prodal byly v krátké době z těchto důvodů vráceny dovozci..cobra píše:Zdravím všechny modeláře.Jsem vlastníkem reglu Marine 50.Bohužel mě trápí zkušenost že je jaksi problém s karátkodobými výpadky motoru - způsobené právě regulátorem.Prostě při provozu loď viditelně i slyšitelně vynechává - hlavně při jízdě v před !.Bohužel se mi doneslo že to na 99% má na svědomí právě zmíněný regulátor.Prosím všechny ostatní majitele Marine 50 aby sdělili své poznatky (jestli je to výrobní vada či jen vadný kus).Děkuji
Děkuji ti - takže je to evidentní - (jen doufám že mám ještě záruku ?!).bida píše:je tam problém,všechny které jsem prodal byly v krátké době z těchto důvodů vráceny dovozci..cobra píše:Zdravím všechny modeláře.Jsem vlastníkem reglu Marine 50.Bohužel mě trápí zkušenost že je jaksi problém s karátkodobými výpadky motoru - způsobené právě regulátorem.Prostě při provozu loď viditelně i slyšitelně vynechává - hlavně při jízdě v před !.Bohužel se mi doneslo že to na 99% má na svědomí právě zmíněný regulátor.Prosím všechny ostatní majitele Marine 50 aby sdělili své poznatky (jestli je to výrobní vada či jen vadný kus).Děkuji

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 12612 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr hájek
-