Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Problémy s regulátorem Marine 50

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Odpovědět
cobra

Re: Problémy s regulátorem Marine 50

Příspěvek od cobra »

Zdravím všechny modeláře.Jsem vlastníkem reglu Marine 50.Bohužel mě trápí zkušenost že je jaksi problém s karátkodobými výpadky motoru - způsobené právě regulátorem.Prostě při provozu loď viditelně i slyšitelně vynechává - hlavně při jízdě v před !.Bohužel se mi doneslo že to na 99% má na svědomí právě zmíněný regulátor.Prosím všechny ostatní majitele Marine 50 aby sdělili své poznatky (jestli je to výrobní vada či jen vadný kus).Děkuji
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... Obrázek
msob

Příspěvek od msob »

Ahoj - naprosto stejný problém měl kolega (Cabadaj) - nejdříve jsme řešili accu (jestli nejsou "měkké"), pak konektory (Tamiya), pak rušení od motoru a milion dalších věcí a furt žádná náprava. Po výměně za DSYS30 jezdí springer bez nejmenších potíží. Závada byla jednoznačně v reglu.
MoNaKo I, CARIBIC, RARACH, SC B2, SC B3, SMIT BISON
a potom už jenom letadla:
EXTRA 300S na 30ccm, FW 190 na 15ccm, SuperZoom na stříďák, ...... atd
cobra

Příspěvek od cobra »

msob píše:Ahoj - naprosto stejný problém měl kolega (Cabadaj) - nejdříve jsme řešili accu (jestli nejsou "měkké"), pak konektory (Tamiya), pak rušení od motoru a milion dalších věcí a furt žádná náprava. Po výměně za DSYS30 jezdí springer bez nejmenších potíží. Závada byla jednoznačně v reglu.
Díky za informace.
nex

Příspěvek od nex »

spatny regl, MoNaKo s nim taky zlobi
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
ESN

Příspěvek od ESN »

mě dokonce vyhořel
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
cobra

Příspěvek od cobra »

Nojby píše:mě dokonce vyhořel
Co tomu předcházelo - prosím popiš to trochu blíže.
ESN

Příspěvek od ESN »

cobra píše:
Nojby píše:mě dokonce vyhořel
Co tomu předcházelo - prosím popiš to trochu blíže.
určitě ale až zítra budu teprve doma , pokud budeš na chatu tak ti to povím já bych tam měl být doufám v 20:00
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
bida

Příspěvek od bida »

cobra píše:Zdravím všechny modeláře.Jsem vlastníkem reglu Marine 50.Bohužel mě trápí zkušenost že je jaksi problém s karátkodobými výpadky motoru - způsobené právě regulátorem.Prostě při provozu loď viditelně i slyšitelně vynechává - hlavně při jízdě v před !.Bohužel se mi doneslo že to na 99% má na svědomí právě zmíněný regulátor.Prosím všechny ostatní majitele Marine 50 aby sdělili své poznatky (jestli je to výrobní vada či jen vadný kus).Děkuji
je tam problém,všechny které jsem prodal byly v krátké době z těchto důvodů vráceny dovozci..
cobra

Příspěvek od cobra »

bida píše:
cobra píše:Zdravím všechny modeláře.Jsem vlastníkem reglu Marine 50.Bohužel mě trápí zkušenost že je jaksi problém s karátkodobými výpadky motoru - způsobené právě regulátorem.Prostě při provozu loď viditelně i slyšitelně vynechává - hlavně při jízdě v před !.Bohužel se mi doneslo že to na 99% má na svědomí právě zmíněný regulátor.Prosím všechny ostatní majitele Marine 50 aby sdělili své poznatky (jestli je to výrobní vada či jen vadný kus).Děkuji
je tam problém,všechny které jsem prodal byly v krátké době z těchto důvodů vráceny dovozci..
Děkuji ti - takže je to evidentní - (jen doufám že mám ještě záruku ?!).
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Elektronika“