Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Výroba oken - všeobecně.

Nápady, postupy, dotazy jak a co udělat.
Odpovědět
cobra

Re: Výroba oken - všeobecně.

Příspěvek od cobra »

Stavím model mot.jachty "POSEIDON" - viz.MoNaKo.A mám problém! Jak vytvarovat obloukové okno "čelní průzorové pole ".Fólie 0,5 - se chová jako postř.s..ňe!Zřejmě to chce něco tvrdšího!Vůbec netuším po čem sáhnout!Jediné co mne napadá je vytvarovat kopyto,a skl.výplň vytvořit tepelným ohýbáním přes kopyto (čir.obalu z CD)!! Prosím o radu (spíše kdo to již zkoušel)?!.Díky Cobra. :rolleyes:

Obrázek
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... Obrázek
cobra

Příspěvek od cobra »

[quote="Milan Černý"]Stavím model mot.jachty "POSEIDON" - viz.MoNaKo.A mám problém! Jak vytvarovat obloukové okno "čelní průzorové pole ".Fólie 0,5 - se chová jako postř.s..ňe!Zřejmě to chce něco tvrdšího!Vůbec netuším po čem sáhnout!Jediné co mne napadá je vytvarovat kopyto,a skl.výplň vytvořit tepelným ohýbáním přes kopyto (čir.obalu z CD)!! Prosím o radu (spíše kdo to již zkoušel)?!.Díky Cobra. :rolleyes:

Neříkejte že nikdo nikdy netvořil okno podobné tomu co je na fotce :?:
Salvatore

Příspěvek od Salvatore »

Z obrázku nevím jak je to velký, ale napadla mě - jakožto hlavně autíčkáře - kus lexanu z karoserie - respektive odstřižek. Někdy jsou dost velký, nebo se dá lexan sehnat rovnej... to už nevím, byl to jen nápad.
cobra

Příspěvek od cobra »

Z obrázku nevím jak je to velký, ale napadla mě - jakožto hlavně autíčkáře - kus lexanu z karoserie - respektive odstřižek. Někdy jsou dost velký, nebo se dá lexan sehnat rovnej... to už nevím, byl to jen nápad.
Šířka okna je 12,5 cm - mě spíš zajímá jestli nato jdu správnou cestou.Nikdy jsem po předtím nedělal.Myslel jsem že s tou ohebnou fólií to bude v poho..,ale ouvej, to se nedá použít :| Zhotovil jsem si pozitivní formu - přesně pasující + přesah,ale jak říkám nikdy jsem to nedělal.Smůla musím tápat dál.Ale dík za odezvu.
Aleš

Příspěvek od Aleš »

zkus vytvarovat pásek plechu jako kopyto na to přiložit pásek plexi,či
PS z obalu CD a ohřát v troubě,plast se po ohřátí sám vytvaruje.
Aleš :idea:
kims

Příspěvek od kims »

Hele a co takhle třeba tu folii z najaké krabice ja jsem ji používal na podobné okno a byla v poho!!
Ale nevim třeba ti to snou taky nepude ale za pokus nic nedáš! :D
myslím ty co jsou na bombonierách atd... ;)
Ikdyž jsem jen málo zkušený...snažím se bít více!
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Stavba modelu“