Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

odlévání do lukoprénu

Nápady, postupy, dotazy jak a co udělat.
petr hájek

Re: odlévání do lukoprénu

Příspěvek od petr hájek »

vstupní info :
model sádrovej dřevěnej železnej atd mimo voskových či mýdlových a separátor na bázi olejů
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
petr hájek

ghyba kamaráde velká chyba , neptal jsem se na to co je v katalogových listech kolínského výrobce ale co to udělá pokud použiješ olejový separátor a jakýkoli silikon s odděleným katalizátorem
petr hájek

P.S. JAKOU MÁ BARVU LUKOPREN KTERÝ JE PŘÍMO URČEN PRO ODLÉVÁNÍ NÍZKO TEPLOTNÍCH KOVŮ?
další kontrolní otázka
petr hájek

tak kamaráde a právě jsi ukázal že opěkně kecáš protože prvníp pravidlem je nepoužít silikon pro separaci silikonu neboť se vstřebá do materiálu odlitku a zafunguje velmi často jako adhezní mezivrstva .
takže se vrať do modelářských ,,škamen,, a prosím , neraď o něčem co v malíčku nemáš.

P.S. silikon pro odlévání kovů s nízkým bodem tání je červenohnědý a pokud použiješ N1522 přijdeš o detaily odlitku neboť nemá dostatečnou porovitost pro odchod splodin při odlévání.
máš smůlu neboť moje tchýně byla šéfkou laboratoře u výrobce.
P.S. 2 ten spray se použít dal protože obsahoval % teflonu

tím se stebou loučím v tomto vysoce odborně pojatém vlákně :D
msob

Příspěvek od msob »

Jenom krátce

Když tvrdíš, že zkušenosti jsou Tvé, tak JSI LHÁŘ!!!

A jedna rada - když mluví starší tak mladší poslouchají a šoupou nohama - a to i v případě, že starší nemají pravdu!!! Přičemž zde jsi ty ještě neměl pravdu snad ani v jednom příspěvku, pominu-li tvé případné tvrzení typu že tráva je zelená a voda mokrá, pokud si to někdy snad řekl.

No a nakonec - navyšovat počet příspěvků přispíváním do témat starých dva-tři roky - to taky běžně nikdo nedělá - tedy vyjma tebe.

Shrnutí:
Jsi nedospělý frajírek chlubící se cizím peřím bez kouska sebereflexe nebo skromnosti. Možná za pár let pochopíš, co se ti snažím říct.

P.S. Jo a pamatuj - krátká-svižná je schovaná a připravená, tak ať pak nejsi náhodou překvapen.

HOWGH!

HOWGH!
MoNaKo I, CARIBIC, RARACH, SC B2, SC B3, SMIT BISON
a potom už jenom letadla:
EXTRA 300S na 30ccm, FW 190 na 15ccm, SuperZoom na stříďák, ...... atd
Merrimack

Příspěvek od Merrimack »

:lol:Páno no já už mám dost. kéoukám že se tu najdou opravdu hodně zajimaví lidé..no upřímě já nejsem rozhodně lhář...no to je jedno..prokazovat je to tu zbytečné, nebo´t jek tu už někdo napsal, starší má vždy pravdu...
No a jinak mimo toto forum:
Já jsem modelář a modelařím protože mě to baví..zkušenosti jsem pobral za celičký život a to je hodně dlouho...rozhodně tu nebudu řešit takové blbosti...protože proto já rozhodně nemodelařím...Jestli Vás zde baví psát podobné blbosti a nepsaT K LODIČKÁM, PAK JENODUŠE ŘEČENO TO MÁ PRO MĚ ŘEŠENÍ, NUBUDU TO ČÍST A UŽ VŮBEC NE ODEPISOVAT. Proč vlastně taky...

msoB :Jo s na tu Krátkou a svižnou se moooc teším, protože až se to stane, ikdyž pro mě to jsou jen silná slova, tak pak ty zažiješ dlouhou a bolestivou...

Tímto se pánové mějte, užívejte si mezi sebou, třeba si budete rozumět, protože jak se říká:Moudžejší ustoupí že!!!!
No vlastně mladší ustoupí jsem to popletl...:)
Nechápu opravdu proč tu tak rejpete...jde jen o modelařinu, a o rady, ne o hádky a to ještě v podobě písmen...
P.S.
Modelařím a modelařit budu, baví mě to a zklušenosti jsou mé...nemám důvod se tu hádat, jestli Vás to baví, hádej te se...já se pouze nad tím pousměju...

Myslím že modelařina není o tom, kdo má víc a kdo míň zklušeností...je o tom, že nás baví...proto to děláme...ovšem lidi co se rádi hádají v podobě písmen to mají možná jinak..ale to si už každý musí zodpovědět sám...
msoB:Nevyhrožuj!!!!!!!!Už vůbec ne tomu, koho neznáš...můžeš dopadnout hodně špatně!!!
renegade1

Příspěvek od renegade1 »

Zdravím prosím mám na vás dotaz potřebují udělat gumové kolečka na autíčka pokud možno aď je odlitek s 1 celku..Zkoušel jsem to s formou 2 dílnou ze sádry,ale nevím jak udělát nějaké vzduchové otvory a hlavně jaký materiál mám použít,ale musí být černé barvy.Lukoprénem nemám žadné zkušeností.Předem děkují.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Stavba modelu“