Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Bitevní loď ROMA 1:100

Vše o vojenských lodích.
Petr C

Re: Bitevní loď ROMA 1:100

Příspěvek od Petr C »

Je to opravdu parádní kousek, prostě nádhera!! Něco podobného je můj sen.
Mohl by jsi se podělit o nápad, jak řešit otáčení věží a zvedání dělových věží no a samozřejmě i o funkční dělo? A také jak to vlastně všechno ovládáš z jedné vysílačky? Pokouším se také o funkční model - zatím jen podstatně menší a jednodušší, ale nejsme žádný elektrotechnik, a funkční děla a dělové věže jsem ještě nestavěl. Tak by mi nějaká ta rada a polopatické vysvětlení moc pomohly.
Merrimack

Re: Bitevní loď ROMA 1:100

Příspěvek od Merrimack »

Ahoj, sny se mají plnit !.o)
Ono to tak hrozné zase není, je to jen o čase a jak je známo, ten nikdo znás nemá..
Otáčení věží nemám nafocené, jinak bych poslal sem foto. Vysvětlovat je to složité a jediné co jde říci, že jsem použil převodovku ze stěračů, ta jediná jistě s věží bude perfektně otáčet, ale to bylo pouze kuli tomu, že věž byla opravdu těžká a měl pod sebou opravdu mnoho kabelů...
Zvedání laufů je si myslím kničemu, vidět na vodě to není a podle mě bych e zaměřil spíše na tu střelbu.
Použil bych do děl jednorané řešení a to na el. palníky, které koupíš běžně u metapyro.
Nejlépe palník usadit na kovový závit uvnitř dělové věže a to do každého laufu.. podle zkoušek pak oužít třeba černý prach, ale to už je na každém zda si troufne a nebo ne..
Každopádně nejlepší je vidět to na živo a pak až něo dělat, nejlepší by bylo aby jsi třeba přijel na nějakou z naších akcí kde to rozhodně uvidiš. Mrkni na náš web _ www.merrimack.cz a tam na příští rok bude a už i něco je z přehledu akcí na rok 2013.
Tom
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Vojenské“