Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Cuprexitt a Laminát.desky v Praze
Re: Cuprexitt a Laminát.desky v Praze
Prosím poradí někdo kde v Praze lze zakoupit Cuprexitt a Lam.desky ??? Děkuji. 
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... 

Kuprexit jsem kupoval v GM na Florenci, teď ho myslím přestěhovali vedle metra Křižíkova (myslím). Měli ho v několika různých tloušťkách.
Lamminátové desky jsem koupil v Lamitecu v Pardubicích

NeJaToD team
Hmmm - tak do Pardubic je to kapánek dál....ivvo píše:Kuprexit jsem kupoval v GM na Florenci, teď ho myslím přestěhovali vedle metra Křižíkova (myslím). Měli ho v několika různých tloušťkách.

Existují přepravní služby, takže když objednáš desky za 10000,-, tak už se ta cena za dopravu ztratí.cobra píše:Hmmm - tak do Pardubic je to kapánek dál....:(:(
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Ladous - ty jsi docela srandista že !!!ladous píše:Existují přepravní služby, takže když objednáš desky za 10000,-, tak už se ta cena za dopravu ztratí.cobra píše:Hmmm - tak do Pardubic je to kapánek dál....:(:(

No za 10000 by toho bylo skoro na hausbót...
Bral jsem asi 5 desek o ploše 1,24 m2 každá a platil jsem cca 1900.
Více info zde portal/viewtopic.php?id=1112

NeJaToD team
Tak to už je jinčí info. Na ten článek jsem koukal - díky,jen mě napadlo jestli to někdo neprodává v Praze.:/ivvo píše:No za 10000 by toho bylo skoro na hausbót...Bral jsem asi 5 desek o ploše 1,24 m2 každá a platil jsem cca 1900.

To opravdu nevím. Kdyby jo tak bych nejel do Pardubic
napadá mě jedině spojit to s někým jiným (já je bral i pro nexe) nebo nechat je poslat... cenu si ale nepamatuju, myslím, že to ale bylo v řádech stokorun (cca do 300) ale jistý si vážně nejsem.

NeJaToD team
nepropadej panice, ty desky ti z lamitecu klidne poslou. objednaval jsem je telefonem a dovezlo mi je PPL do tydne. muzou i rychlejc,ale je to drazsi. postovne bylo v radech 200-300,-kc za 5 desek. kazdopadne se to vyplatilo. nekde bych mozna nasel kontakt na cloveka ktery to prodava v praze,ale cena je tak 4x vyssi nez z lamitecu. ma sice mensi kousky,ale za 0,3 cca 30cmx70cm jsem zaplatil 400,- kc a to mam za ty prachy z lamitecu vic nez desku 1,2 m2cobra píše:Ladous - ty jsi docela srandista že !!!ladous píše:Existují přepravní služby, takže když objednáš desky za 10000,-, tak už se ta cena za dopravu ztratí.cobra píše:Hmmm - tak do Pardubic je to kapánek dál....:(:(
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
a lamitec prodava i cuprexit kdyby si ho chtel,ale jen po velkych deskach.nabizel mi ho,ale nezajimalo me to, takze cenu nevim
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 34 Odpovědi
- 32309 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Severan
-