Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Okolo Ostrova Open regata 2011
Okolo Ostrova Open regata 2011
Přijďte se svou plachetnicí v neděli 12. června 2011 po obědě poměřit síly s ostatními na Dolní nádrž na Lužinách v Praze, kde proběhne druhý ročník Okolo Ostrova Open regaty, neformálního přátelského závodu modelů plachetnic všech druhů.
Registrace účastníků proběhne 12:30 h (sestavení start. listiny, kanály apod.)
13:00 h - 13:45 h první kolo
14:00 h - 14:45 h druhé kolo
15:00 h - 16:00 h závěrečná putovní regata kolem celé nádrže
Podrobnosti naleznete v pravý čas v pozvánce na MoNaKu. Předběžně můžete svůj zájem projevit zde či na e-mail: [mail]klompisek@seznam.cz[/mail]
Svážecí plavidlo bude zajištěno. Po domluvě je možné zajistit 12V zdroj pro nabíjení. 220 V k dispozici není.
Máte-li nějakou připomínku, směle do toho.
Atmosféru prvního ročníku si můžete připomenout zde.
Registrace účastníků proběhne 12:30 h (sestavení start. listiny, kanály apod.)
13:00 h - 13:45 h první kolo
14:00 h - 14:45 h druhé kolo
15:00 h - 16:00 h závěrečná putovní regata kolem celé nádrže
Podrobnosti naleznete v pravý čas v pozvánce na MoNaKu. Předběžně můžete svůj zájem projevit zde či na e-mail: [mail]klompisek@seznam.cz[/mail]
Svážecí plavidlo bude zajištěno. Po domluvě je možné zajistit 12V zdroj pro nabíjení. 220 V k dispozici není.
Máte-li nějakou připomínku, směle do toho.
Atmosféru prvního ročníku si můžete připomenout zde.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Re: Okolo Ostrova Open regata 2011
Ještě bych doplnil, že můžete dorazit i s jinými modely.
Nárok na kolíček a volný kanál však budou mít přednostně účastníci s plachetnicí, proto sledujte zde zveřejňovaný rozpis nahlášených kanálů, ať nejste na místě zklamáni.
Nárok na kolíček a volný kanál však budou mít přednostně účastníci s plachetnicí, proto sledujte zde zveřejňovaný rozpis nahlášených kanálů, ať nejste na místě zklamáni.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Jsem tu abych nahlásil 89 a 56 na 40 ....
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
To byl fofr. Ale máš recht.MB/RomanT píše:Jsem tu abych nahlásil 89 a 56 na 40 ....
Já mám k dispozici tyto kanály na 40 MHz:
51, 53, 58, 86 a 88
- Morpheus141
90 na 40 MHz, snad to letos vyjde 
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... 
Ahojky, já mám 50 a 92 na 40MHz.
- Ivo Michal
Já se hlásím na 2,4GHz a doufám, že tentokrát stihnu seřídit otěže a natrimovat ještě před startem 
- Morpheus141
Tak s tím tam ani nechoď, nebo dopadneš naplacato rovnou do vody..... leda bys přinesl model letadla a ten tam provozoval.MartinU píše:Já mám zas 35MHz 75
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... 
Příspěvky s dotazy na to, proč nelze provozovat modely lodí na 35 MHz, jsem přesunul do tématu, kde se ten problém již jednou řešil:Morpheus141 píše:Tak s tím tam ani nechoď, nebo dopadneš naplacato rovnou do vody..... leda bys přinesl model letadla a ten tam provozoval.MartinU píše:Já mám zas 35MHz 75
portal/viewtopic.php?id=2843
Zde tedy jen pro informaci uvedu to, že pokud se na území naší republiky koná akce lodních modelářů, pak se bez další specifikace ze strany pořadatele předpokládá, že na akci lze použít frekvence:
27 MHz, 40 MHz či 2,4 GHz
Důrazně upozorňuji, že 35 MHz dle platné legislativy do modelu lodí nepatří!
Ahoj zkušenosti ze závody nemám ale pokud na to nezapomenu a budu mít čas rad přijedu.Jinam mám MICRO MAGIC a už pracuji na 2,4GHz Jirka
Před zahájením proběhne rychlokurz o základních pravidlech chování při společné regatě, takže obavy nejsou na místě.
Ahoj - zkusím přijet jestli mne tam navigace donaviguje
- mám 2,4GHz
Kdyby někdo náhodou potřeboval krystaly Graupner 40MHz - zbyly mi 83 a 92. kanál !
Kdyby někdo náhodou potřeboval krystaly Graupner 40MHz - zbyly mi 83 a 92. kanál !
Ještě k organizaci - loni jsem vyhlásil, že se vybírá startovné. Tak je tomu i letos! Startovné činí jakákoli trvanlivá slatkost či pochutina, popřípadě potečenina (jako něco k pití) - POZOR - na každou regatu jedna = kdo pojede vše, tak troje lentilky sebou! - bude to rozděleno mezi první 3 , ať nejsem obézní sám....
Zároveň připomínám možnost mezisázek = třeba po dvou kolech vyzvu spolujedoucího kolegu že vsadím lentilky, když dojedu před ním...pokud souhlasí, něco přihodí......tím by se vyřešil přirozený handicap.
Nebojte se přijít s jakoukoli plachetnicí - nezáleží na provedení, nezáleží na typu. Jde o to si zajezdit, být ohleduplný k ostatním, zkusit si možnosti svého modelu a třeba se nakopnout ke stavbě/zakoupení jiného, krásnějšího.
Ještě bych poprosil, najde se někdo na místo zapisovače kol?
Zároveň připomínám možnost mezisázek = třeba po dvou kolech vyzvu spolujedoucího kolegu že vsadím lentilky, když dojedu před ním...pokud souhlasí, něco přihodí......tím by se vyřešil přirozený handicap.
Nebojte se přijít s jakoukoli plachetnicí - nezáleží na provedení, nezáleží na typu. Jde o to si zajezdit, být ohleduplný k ostatním, zkusit si možnosti svého modelu a třeba se nakopnout ke stavbě/zakoupení jiného, krásnějšího.
Ještě bych poprosil, najde se někdo na místo zapisovače kol?
Vydal jsem propozice. V zásadě je v nich totéž, co je napsáno zde, avšak obsahují odkaz na přihlášku, jejímž vyplněním nám výrazně pomůžete k hladkému průběhu akce.
Dotaz:
Bude k dispozici těch 12V k dobíjení? Měl bych zájem!
Keba
Keba
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
Když jsis o to to takto hezky napsal, tak bude ;-).Keba píše:Dotaz:
Keba
Kebo pokud dorazím tak bude k dispozici 12V 44Ah Pb autobaterie
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
Děkuji, budu na to spoléhat :-)ESN píše:Kebo pokud dorazím tak bude k dispozici 12V 44Ah Pb autobaterie
Keba
Keba - webmaster
Zdravím!
Mám dotaz k pravidlům OOO 2011.
Je možné během soutěžní plavby přirazit s plachetnicí ke břehu, provést opravu nebo vyměnit palubní zdroje a poté pokračovat v soutěžní plavbě ?
Děkuji.
Keba
Je možné během soutěžní plavby přirazit s plachetnicí ke břehu, provést opravu nebo vyměnit palubní zdroje a poté pokračovat v soutěžní plavbě ?
Děkuji.
Keba
Keba - webmaster
Možné to je, akorát pamatuj na to, že podobnými manévry sám sebe připravíš o čas. Předem upozorňuji, že jako opravu nelze uznat výměnu plachet za jinou sadu z důvodu změny povětrnostních vlivů.Keba píše:Zdravím!
Děkuji.
Keba
Pokud vlastníte více modelů plachetnic a chcete je provětrat, pak můžete po vzoru RomanaT přihlásit pro každou jízdu jiný model.
trochu nestíhám - počítám že přijedu až na druhou jízdu......kánál bych prosím , chtěl podržet....
Budu na to pamatovat.MB/RomanT píše:trochu nestíhám - počítám že přijedu až na druhou jízdu......kánál bych prosím , chtěl podržet....
Pořadatelský tým během krátké chvíle vyrazí nakládat malé molo a pramici a pomalu se vydá na cestu, čímž chci říci, že se na Lužinách potkáme za každého počasí.
Děkuji všem co se dostavili! Ladousovi za organizaci a Antemu za počítání!!
A omlouvám se ,že jsem musel zmizet - zapoměl jsem dítě na Zbraslavi....netuchal jsem že se to tak protáhne.....inu nefoukalo.....
A omlouvám se ,že jsem musel zmizet - zapoměl jsem dítě na Zbraslavi....netuchal jsem že se to tak protáhne.....inu nefoukalo.....
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek