Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Lužiny jaro 2010

Pravidelná setkání (nejen) lodních modelářů v Praze a blízkém okolí.
Odpovědět
MB/RomanT

Re: Lužiny jaro 2010

Příspěvek od MB/RomanT »

Ahoj!
Především bych chtěl poděkovat Všem co přišli a deště se nezalekli, každému kdo něco přinesl ukázat a potěšit či nabudit tím ostatní!
PS: nějaké foto???
Roman
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

A ještě- na příští, letní Lužiny vyhlašuji soutěž plachetnic OKOLO OSTROVA OPEN- pro všechny plachetnice bez rozdílu tříd ! Start hromadný, pokud dáme dohromady kanály, nebo na dvě rozjížďky, hraje čas.
Startovné: Jeden diabetický bombon. Výhra: Pytlík bombonů (pokud se nás na pytlík sejde)
RomanT
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

tady je něco od našeho pisálka http://ladous.rajce.idnes.cz/luziny_100328/

i přesto že jsem nabil všechny baterie a připravil lodě, tak mi to bohužel nevyšlo... snad příště
Obrázek
NeJaToD team
PetrP

Příspěvek od PetrP »

Setkání na Lužinách se pravidelně účastním už několik let, tentokrát mi to ale nevyšlo, měl jsem o víkendu jiný program. Vzhledem k počasí jsem si právě říkal, že jsem asi o moc nepřišel, ale na fotkách v odkaze to vypadá hezky a účast je též hojná. Tak se aspoň budu těšit na případnou reportáž a na další sraz za čtvrt roku.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

RomanT píše:A ještě- na příští, letní Lužiny vyhlašuji soutěž plachetnic OKOLO OSTROVA OPEN- pro všechny plachetnice bez rozdílu tříd ! Start hromadný, pokud dáme dohromady kanály, nebo na dvě rozjížďky, hraje čas.
Startovné: Jeden diabetický bombon. Výhra: Pytlík bombonů (pokud se nás na pytlík sejde)
RomanT
Jsem pro, navrhuji neděli 20. června - snad to s ničím nekoliduje ;-). Ale chtělo by to přidat ještě jednu až dvě bójky, abychom lépe využili vodní plochu a utvořili startovní čáru.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Tomas A3

Příspěvek od Tomas A3 »

MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

Takže OOO bude 27.6 -doufám že to bude neděle....a že bude trochu foukat....a že budou bombony....start bude v čáře rozhodčí-bod na druhé straně, chování slušné, - kdo by měl chuť ať napíše kanál.....skusím to zprasit tak aby nás jelo co nejvíc......
Keba

Příspěvek od Keba »

Bohužel nestihnu dodělat plachetnici :(
Mohl bych alespoň regatu odstartovat výstřelem z děla Meskalera :P
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

Já mám jednu mini rozdělanou....ale když tak zaskočí starý dobrý delfín....doufám že pan Ante vypluje s Lédou......třeba bude i potápěčská show......
Ante

Příspěvek od Ante »

no trochu jste mne navnadili, že bych ji mohl oprášit
Keba

Příspěvek od Keba »

RomanT píše:Já mám jednu mini rozdělanou....ale když tak zaskočí starý dobrý delfín....doufám že pan Ante vypluje s Lédou......třeba bude i potápěčská show......
Lidi, nechte toho, když tak přemejšlím, tak stavebnici "Létajícího Holanďana" bych mohl stihnout.....
Keba - webmaster
MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

Ante, Kebo, v sázce je cca 7-12 bombonů......to si necháte ujít?? navíc mě napadá přirozený handicap= startovní pole se roztrhá do skupinek a ty budou soutěžit mezi sebou během cesty....tj např: jestli ta s červenou plachtou bude u ostrova dřív než ta s černou a pod......
Keba

Příspěvek od Keba »

RomanT píše:Ante, Kebo, v sázce je cca 7-12 bombonů......to si necháte ujít?? navíc mě napadá přirozený handicap= startovní pole se roztrhá do skupinek a ty budou soutěžit mezi sebou během cesty....tj např: jestli ta s červenou plachtou bude u ostrova dřív než ta s černou a pod......
No hlavně aby ty bombóny nebyly ocumlaný ? To bych dal jako podmínku :-)

Myslíš něco jako "plovoucí handicap" ? :-)
Keba - webmaster
MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

Real- Ante s Ledou je někde v předu....pro nás nezajímavý soupeř, ale my jedeme stejně, tak si to rozdáme mezi sebou- o 7/8 místo.....
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

RomanT píše:Real- Ante s Ledou je někde v předu....pro nás nezajímavý soupeř, ale my jedeme stejně, tak si to rozdáme mezi sebou- o 7/8 místo.....
A hned za Ledou Karel Egrt, pokud dorazí. Možná i před ;-). Já si v případě nasazení KuM rezervuji poslední místo ;-)
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
jaroj

Příspěvek od jaroj »

RomanT píše:A ještě- na příští, letní Lužiny vyhlašuji soutěž plachetnic OKOLO OSTROVA OPEN- pro všechny plachetnice bez rozdílu tříd ! Start hromadný, pokud dáme dohromady kanály, nebo na dvě rozjížďky, hraje čas.
RomanT
Tak jsem to Romane vzal vážně, a jednu potvouru páchám.
Obrázek

Je to pokus o FOOTY Class ale zcela bez soutěžních ambicí (mimo bombóny na Lužinách). Jestli to bude fungovat nevím, ale uvidíme se tam.
Zachovejte paniku :-)
MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

Super!!!!!!! I já paši.....akorát nevím jestli to pojede.......když tak vezmu nějakou plachetnici ze starých zásob.........vsadíš diabetický čokoládový??
jaroj

Příspěvek od jaroj »

RomanT píše:Super!!!!!!! I já paši.....akorát nevím jestli to pojede.......když tak vezmu nějakou plachetnici ze starých zásob.........vsadíš diabetický čokoládový??
No nějakej bombón vsadím, neboj :-)
jaroj

Příspěvek od jaroj »

Romane,
tímto se odhlašuji ze soutěže. První plavba dopadla děsně. Řídit to nešlo, jelo to kam chtělo a skončilo to samovolně zamotané ve větvích na ostrůvku (jistě je to rukama, divnou žehličkou co má být plachetnicí ... atd).

Neb jsem opravdu nechtěl nechat přímač, dvě serva a baterky se tam jen tak plácat, tak jsem cca 20 minut čekal, jestli se to náhodou větrem samo nespraví. NESPRAVILO!

Šup do slip (chudáci ty lidi kolem co museli koukat na mé jazzové tělo) a letos jsem si prvně zaplaval venku. Vzduch cca 10stupňů, voda děs.

Obrázek

Rychle do oblečení a do auta. Doma dva panáky. Snad ani ta rýma nebude.

Tímto (prozatím) prohlašuji mé pokusy s plachetkama za ukončené.

jaroj
MB/RomanT

Příspěvek od MB/RomanT »

Neblázni- chce to trenink...!!!!! :-)
ono to půjde! :-)........taky jsem plaval......ale letos ještě za lodí ne......:-)
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

jaroj píše:Obrázek
Tímto (prozatím) prohlašuji mé pokusy s plachetkama za ukončené.
To nesmíš být tak hrr a nechat testování na příznivější klimatické podmínky. Myslím, že 5. června v Písku už by to otestovat šlo, a pokud ne, tak se nějaké to záchranné plavidlo také najde ;-).
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

RomanT píše:Takže OOO bude 27.6 -doufám že to bude neděle....a že bude trochu foukat....a že budou bombony....start bude v čáře rozhodčí-bod na druhé straně, chování slušné, - kdo by měl chuť ať napíše kanál.....skusím to zprasit tak aby nás jelo co nejvíc......
Tak jsem vydal propozice. Více na téma Letních Lužin 2010 budeme řešit v novém vlákně:
portal/viewtopic.php?pid=29413
Vaca

Příspěvek od Vaca »

Ahoj jsem tu novy nikdy jsem nejezdil zadny zavod.Poridil jsem si Micro magic a rad bych se treba jen podival na zavody. Vysilacku mam ale trosku sprasenou/kdyz to tak reknu/ je to 35Mhz ale funguje vim ze ma byt bud 27 nebo 40 nebo 2,4Ghz pokud by to nevadilo rad bych treba prijel pokud si vzpomenu a budu mit cas.Jirka
Vaca

Příspěvek od Vaca »

tak uz jsem poridil vysilac HK 2,4GHz tak snad se uvidime u vody.Tesim se az bude lepsi pocasi Jirka
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Vaca píše:Ahoj jsem tu novy nikdy jsem nejezdil zadny zavod.Poridil jsem si Micro magic a rad bych se treba jen podival na zavody.
Pokud jde o naše sranda akce alá soutěž plachetnic, tak letošní Okolo Ostrova Open regata proběhne v neděli 12. června:
portal/viewtopic.php?id=3262
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Čeněk, Košík, Lužiny, Prosek“