Téma: Letní Lužiny 2010 - Okolo Ostrova Open regata
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
|
Diskutujte s námi nejen o lodních modelech |
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
MoNaKo DF » Čeněk, Košík, Lužiny, Prosek » Letní Lužiny 2010 - Okolo Ostrova Open regata
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.už jsem to psal pod článek. kolegyně bydlí na LUžinách a včera mi řekla že nádrž je vypuštěná a upravují dno a přidělávají ostrůvek pro ptactvo. dnes večer až se vrátí domu mi to potvrdí...
pokud by byl opravdu vypuštěný navrhoval bych to přesunout (tradičně) na Černý Most kde je rybník již opraven a je přímo u něho i občerstvení a posezením. Navíc až k vodě se dá dojet autem...

plachetnici nevím, mám 2 na výběr, kanály 53,56,89
To bych se tam měl jet podívat třeba tam trčí z bahna můj artur byla by to určitě poučná skušenost co se sním za 4 roky stalo: Dada
V případě Black Bridge musíme dodat ostrov..........
na Lužinách je ještě jedna nádrž, stačí se šoupnout pod tubus Metra, nebude to kolem ostrova, ale kolem pilíře :-)
Tak budeme jezdit kolem pilíře.
Díky za info. Pokud je horní nádrž mimo provoz, tak se přesuneme na tu dolní. Rozhodně zůstaneme na Lužinách.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Pod tím tubusem Metra mě blblo radio zrovna u toho pilíře i když to byla 27 ale nějak to metro to rušilo Dada
Už to vypadá na 7 pytlíků bombonů........komu bude špatně??? Já původně navrhoval aby se jelo o jeden bombon samostatně balený.....ale Ladous je megaloman......
Já dorazím s Monikou, kanál-50. A platí ten druhej rybník na Lužinách?
Bohoš
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.A pilíř neuhne........takže "gumové" špice.....
Prosím napište Ladousovi kanály....ať to dáme dohromady a můžeme jet všici.....
No on ani ten ostrov na tom s uhýbáním není nijak slavně :-D
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.vždiť ani na spodním to nemusí být kolem pílře..i ostrov tam najdeme...a za ním bandu nadávajícich rybářů(zrovan nedávno sem tam s plachetkou jezdil)
Zrdavím všechny kapitány. Jenuji se Míra a určitě přijedu. Kanál 27,095
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Byl jsem se tam ve čtvrtek podívat a těch rybářů tam bylo fakt dost. Nevím jak veliký úplatek bude potřeba.:-)
Tak, je to za námi! Velmi děkuji Ladousovi že se ujmul organizace a přivezl člun a bojku- opravdu mu patří dík! (a mě trochu hamba, vymyslel jsem to a dorazil na poslední chvilku...)
Pěkně jsme si zaplachtili, Karlíkovi vnučky bude bolet bříško, pokecali, pěkné odpoledne to bylo.......Díky všem co dorazili!
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
MoNaKo DF » Čeněk, Košík, Lužiny, Prosek » Letní Lužiny 2010 - Okolo Ostrova Open regata