Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Nové logo klubu MoNaKa

Všechno co nezapadá do předešlých kategorií a přeci jen se to týká modelařiny.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: Nové logo klubu MoNaKa

Příspěvek od ladous »

Keba píše:Na druhou stranu se ptám, jaký tento klub má identitu? Kdo ho vlastně reprezentuje, zastupuje a jaký má dnes smysl?
Keba
Tak zrovna z Tvé strany bych podobné otázky nečekal. Alespoň ne s takovým zpožděním.

Identitu určuje členská základna:
portal/namolo.php?akce=clenove

Kdo ho reprezentuje a zastupuje? Dříve jsi to býval Ty, než jste vloni založili oficiální Klub NAMOLO! o.s., ale o to přeci nejde. Je to neoficiální spolek, který může zastupovat každý jeho člen.

A od té doby visí ve vzduchu otázka, co s tím neoficiálním klubem, který měl na MoNaKu podobné jméno. Jde-li čistě o mně, tak ten klub k životu nepotřebuji. Na druhou stranu bych rád na různých akcích nějakým způsobem chtěl dělat reklamu MoNaKu, což bez nějakého výstižného loga nejde. V tom vidím zakopaného psa.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Keba

Příspěvek od Keba »

ladous píše:
Keba píše:Na druhou stranu se ptám, jaký tento klub má identitu? Kdo ho vlastně reprezentuje, zastupuje a jaký má dnes smysl?
Keba
Tak zrovna z Tvé strany bych podobné otázky nečekal. Alespoň ne s takovým zpožděním.

Identitu určuje členská základna:
portal/namolo.php?akce=clenove

Kdo ho reprezentuje a zastupuje? Dříve jsi to býval Ty, než jste vloni založili oficiální Klub NAMOLO! o.s., ale o to přeci nejde. Je to neoficiální spolek, který může zastupovat každý jeho člen.

A od té doby visí ve vzduchu otázka, co s tím neoficiálním klubem, který měl na MoNaKu podobné jméno. Jde-li čistě o mně, tak ten klub k životu nepotřebuji. Na druhou stranu bych rád na různých akcích nějakým způsobem chtěl dělat reklamu MoNaKu, což bez nějakého výstižného loga nejde. V tom vidím zakopaného psa.
Proč bys zrovna odemne takovou otázku nečekal? :-) Naopak to zpoždění má svůj smysl. :-)
Jen si myslím, že tento "virtuální" klub už svoji úlohu splnil.
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

co znamená věta :
,,Jen si myslím, že tento "virtuální" klub už svoji úlohu splnil.,, ???????
Jako že když se pár lidí utrhlo a zfunkionařilo se do obč. sdruž. tak všichni ostatní mají jít do ...... jinam..... ?
to je nějaké podivné nahlížení..... na širší modelářskou základnu né?
Pokud to tak nebylo myšleno omlouvám se za pochopení toho co bylo napsáno.......
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Nalim

Příspěvek od Nalim »

Jsem trochu na rozpacích. Jakou že úlohu již splnil?? Není to škoda takto mluvit o celkem dobře fungujícím webu. Vždyť když se podíváme na stránky různých klubů, co vidíme. Nic. Pár jich tam dá alespoň občas něco, ale většina nefunguje.(včetně našeho :( ) Obdivuji Ladě, že má tolik snahy udržet a hlavně že se snaží tento web zviditelnit. Osobně vím o několika lidech které tyto stránky přitáhli k modelařině. Sice mě mrzí, že komunikují a ptají se mě po mailu než veřejně (nemám tolik zkušeností) ale mají strach se zeptat v DF. Některé odpovědi totiž skončí pomalu osočováním a hájením si pouze té své "pravdy". Přitom ale ve většině případů jde dojít ke zdárnému konci několika cestami. No ať Vám jde to stavění a uvidíme se na některých soutěžích. Alespoň doufám. Milan ;)
PS:Pokud jsem blbě pochopil tento "virtuální" klub už svoji úlohu splniltak se omlouvám za toto téma.
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Keba

Příspěvek od Keba »

Pro Petra: Tvoje tvrzení, že se "pár lidí utrhlo a zfunkcionařilo se do obč. sdružení" nebudu raději komentovat, protože plácáš a zřejmě nemáš ani páru o tom, proč se tak stalo. Dál to rozvádět nebudu, protože by se to zase zvrtlo a navíc to není k tématu.
Pro Petra a Nalima: To, že si myslím, že virtuální klub svoji úlohu už splnil neznamená, že bych pohrdal nějakou širší modelářskou základnou. Patrně web MoNaKo a Modelářský klub MoNaKo chápete jako jeden celek. Já ne, vždycky jsem je vnímal odděleně. Proto si myslím, že virtuální internetový klub v současnosti je k ničemu. To co se dříve dělalo jakoby pod hlavičkou Klubu NAMOLO! dnes dělá KLoM Písek, Lánští, lidé kolem Minisail.cz a pod.
Ale zpět k logům. Pokud tento klub bude i nadále, tak navržená loga nejsou opravdu dobrá. Chtělo by to práci profíka.
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

pro dotace ? ;)
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Držme se, prosím, původního tématu, kterým je podoba loga.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
SH

Příspěvek od SH »

Lado, to moje nebyl návrh loga, ale nákres jakou lodičku mám na mysli. Na logo je to moc složité a nevýrazné. Muselo by se to upravit a zjednodušit.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Obecná modelářská diskuse“