Zdravím všechny.
Prosím o názor a radu - rozhoduju se mezi dvěmi plastovými modely. Bounty 1/110 od Revell a Santa Maria 1/75 od Heller. Máte s nimi někdo zkušenosti?
Díky
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Bounty nebo Santa Maria?
Re: Bounty nebo Santa Maria?
Ahoj,
reveláckou Bounty mám postavenou, model to není špatný, vcelku hezky se stavěl. Historicky věrný moc není, ale dá se postavit hezká loď.
http://modelforum.upce.cz/forum/viewtop ... =59&t=3084 - to je výsledek mého snažení.
Santa Maria - Heller jsem neviděl, tak těžko říct.
reveláckou Bounty mám postavenou, model to není špatný, vcelku hezky se stavěl. Historicky věrný moc není, ale dá se postavit hezká loď.
http://modelforum.upce.cz/forum/viewtop ... =59&t=3084 - to je výsledek mého snažení.
Santa Maria - Heller jsem neviděl, tak těžko říct.
Hmm, tak ta Bounty je moc hezká. Dobrá práce. Všechno co tam máš bylo v krabici? A nebylo tam nějaké udělátko na vázání žebříků z provázků?
vše je z krabice. Žebříky byly z plastu. Udělátko je u stavebnic Heller, ale nemám s ním dobré zkušenosti, je lepší nejprve natáhnout úpony a pak vyplétat jednotlivé příčky.
Připojuju se - podle mě je u všech (papírových, dřevěných) modelů udělátko na "žebříky" nanic.Peta_V píše:vše je z krabice. Žebříky byly z plastu. Udělátko je u stavebnic Heller, ale nemám s ním dobré zkušenosti, je lepší nejprve natáhnout úpony a pak vyplétat jednotlivé příčky.
Radek
Model Bounty jsem viděl jen na obrázku. Stavebnici S.Marie mám doma, sice nepostavenou, čeká až na ní dojde s Pintou řada. Protože mám z minulosti i dřevěný model S.Marie a mnohé plány této lodi, tak bych řek že model od Helleru se více blíží zkutečnosti. Pokud se doplní některými drobnosti, kompletnějším lanovím, dřevěnými kladkami na napínácích žebříků, bude model nádherný.
Radek
Radek
Viděl jsem vedle sebe postavené modely Santy Marii od Helleru a od Revellu a musím říct, že ta Revelácká je o poznání lepší. Bounty má asi lepší Airfix. Jinak dřevěnné jsou mnohem lepší, i když v případě Santy jde vždy jen o rekonstrukci.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek