A zde je polotovar nové vrtulky před lepením:

Rozměry vrtulky jsem udělal záměrně o trochu větší, aby bylo co ubrat při vyvažování. Ale k tomu se dostanu nejdříve zítra...

Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.

Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Tak to by mě také zajímalo.Šiška Roman píše:Jak se vkládá obrázek tak jak je to výše?
Zkuste:petr hájek píše:Tak to by mě také zajímalo.Šiška Roman píše:Jak se vkládá obrázek tak jak je to výše?
Chtělo by to ,,polopatistický,, návod, zatím jsem využíval jen galerii , ale tohle je o hodně praktičtější.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.

Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Ano, měl jsem ten pocit, že to bude chtít občas domazat, ale asi to nebude nutné. Každopádně už tam zůstane.kartonist píše:Ta malá žlutá trubička nahoře kolmo na hřídel je mazání?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Tento záměr vypadá zajímavě. Jen škoda, že nepřišel o dobré 3 měsíce dříve. Všechno mohlo být jinak.petr hájek píše:No snad brzy uvidíme ,právě jsem zadal výrobu základních součástí pro něco podobného .
Průměr komory 27mm , trubka pro vodu průměr vnitřní 10mm,to vše na motor 400, s hřídelí(komplet pro lodní pohon), tedy s možností umístění motoru nad vodoryskou a s jednoduchou výměnou typu motoru.
Když se podaří záměr budou jednotky i naprodej za cca 400,- bez motoru asi koncem května.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Vždyť už jsem psal, že to funguje. Problém je vyřešen.Karlík píše:Ladousi,nevzdávej to!