Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Tug Towing - Otrokovice - květen 2008
Re: Tug Towing - Otrokovice - květen 2008
Nazdar, mám takový neobvyklý dotaz, který absolutně nenavazuje na předchozí odpovědi.
Je možné spát v Otrokovicích pod stanem?
Pokud né, jaké postele mají v "internátě SŠ" - potřebuji normální postel, né žádnou palandu.
Je možné při objednání jednoho lůžka dostat někoho kdo nechrápe, aby se závodník mohl vyspat přes noc a né příští den na trati?
Díky Robert
Je možné spát v Otrokovicích pod stanem?
Pokud né, jaké postele mají v "internátě SŠ" - potřebuji normální postel, né žádnou palandu.
Je možné při objednání jednoho lůžka dostat někoho kdo nechrápe, aby se závodník mohl vyspat přes noc a né příští den na trati?
Díky Robert
Ahoj,
ohledně stanu zjistím, ještě jsem měl jeden takový požadavek.
Ubytování na intru je pokoj s 2 lůžky + koupelna se sprchou a záchodem ... pokusím se zajistit nějakou fotku, ale pokoj na mě působil velice příjemně, o stupeň lepší než v Protivanově loni.
Co se týká chrápání ..... leda že bych udělal anketu mezi přihlášenými
))))), ale sebe určitě nedoporučuji, MAK by ti mohl barvitě vylíčit, jak se vyspal se mnou na pokoji v Mostě.
)
Pavel
ohledně stanu zjistím, ještě jsem měl jeden takový požadavek.
Ubytování na intru je pokoj s 2 lůžky + koupelna se sprchou a záchodem ... pokusím se zajistit nějakou fotku, ale pokoj na mě působil velice příjemně, o stupeň lepší než v Protivanově loni.
Co se týká chrápání ..... leda že bych udělal anketu mezi přihlášenými
Pavel
Ja bych to zdovolenim nenazival vyspal :-) ale naštěstí už mam recept !!!!!
footy, Challenger, Springer - Sofia, Ruský dělový člun, hrouda laminátu :-)
Plánky tratí, které na Vás budou čekat v Otrokovicích jsou na MoNaKu u propozic !
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
Tratě- je to jen můj názor- jsou moc dlouhé.Vím jak mi jede malej TT a kolik vydrží baterie, tj na 6 článek a 400 1:3 je 20 min mezní hodnota( samotná loď jede dýl, ale musím počítat se zátěží, větrem a popřípadě čekáním na projetí druhého vleku) to budu mít na hraně projetí. Chápu že je snaha udělat trať co nejatraktivnější, ale mám trochu obavu aby to nebylo kontraproduktivní! Koukat na někoho jak se půl hodiny plouží překážkama.....15 min je idealní i s dostatečnou rezervou.Zítra skusím projet imaginární trať na poloviční plyn,(abych byl v obraze, vezmu si plánky)- bude li mi to trvat dýl jak 20 min jsem předem skeptický ke svému dalšímu učinkování v TT.........
Není to myšleno jako že bych brzdil rozlet TT, ale prostě si myslím že trať co "nejde" projet je prostě špatná.Třeba se pletu a čas bude stačit, ale pokud budu počítat i čas na dokování, v prvním kole 3x, navíc je li tam plot, nebude do jednoho doku vidět(neznám místní situaci, beru jen ty plány) a budu najíždět víckrát.....jsem v pytli.....což potěší soupeře....
Není to myšleno jako že bych brzdil rozlet TT, ale prostě si myslím že trať co "nejde" projet je prostě špatná.Třeba se pletu a čas bude stačit, ale pokud budu počítat i čas na dokování, v prvním kole 3x, navíc je li tam plot, nebude do jednoho doku vidět(neznám místní situaci, beru jen ty plány) a budu najíždět víckrát.....jsem v pytli.....což potěší soupeře....
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Není potřeba plašit Romane,
Takže pokud nám přitréninku vyjdou časy okolo 20 min. ... budeme muset redukovat.
Pavel
Souhlas ...pro většinu je 20 min moc. Podle mě je to průjezdné např. se Sprinóšem okolo 16-17 min. Nicméně ..... trať se musí nejdřív postavit a pak zkusit cvičně projet ..... na to bude páteční trénink. V případě příliš dlouhých časů se bude hold muset redukovat. Nejde tady jenom o baterky a jejich výdrž, ale hlavně o celkový čas, kdy jsme schopni odjezdit jedno kolo. Taky to záleží na počtu přihlášených teamů ... zatím doufám, že spousta teamů to nechává na tento týden.RomanT píše:Tratě- je to jen můj názor- jsou moc dlouhé.Vím jak mi jede malej TT a kolik vydrží baterie, tj na 6 článek a 400 1:3 je 20 min mezní hodnota
Takže pokud nám přitréninku vyjdou časy okolo 20 min. ... budeme muset redukovat.
plot tam sice je, ale zároveň je tam branka. Samozřejmě se počítá s tím, že závodníci budou mít nové překážky přímo před nosem u břehu ...proto jsou tyto novinky umístěny vpravo, kde na ně zároveň uvidí i diváci. Přitom jednotlivé prostory (divácký i soutěžní) budou odděleny a bude vyčleněn člověk, který bude respektování prostoru hlídat, aby to nebylo jako v Protivanově, kde se závodníci motali mezi lidmi.RomanT píše:navíc je li tam plot, nebude do jednoho doku vidět(neznám místní situaci, beru jen ty plány)
Pavel
SOuhlasím s tebou Romane, ač jako začátečník v TT tak si taky dovolím dát svůj názor do placu, zdá se mi že už se to začíná moc šponovat, --> vymýšlejí se stále nové a nové a těžší prvky a staví se delší a delší tratě. Co mě tak napadá. Ano je to o tom kdo a jak dobře umí manévrovat s remorkérem a celým soulodím, ale s tou kapacitou baterek a dobou jízdy to už je trošku moc, už to nebude TT víkend ale TT týden, jestli tu trať pojede jeden tým 20-30 minut, tak podle počtu týmů v Mostu + počítám ještě dalších 5 že bude z Moravy tak to je 18 týmů cca --- tzn. 4,5 hodiny čistého času jízd na jedno kolo, při možnosti jízdy 2 soulodí zároveň, do toho nepočítám čekání při křižování soulodí, přípravy na start apod.RomanT píše:Tratě- je to jen můj názor- jsou moc dlouhé.Vím jak mi jede malej TT a kolik vydrží baterie, tj na 6 článek a 400 1:3 je 20 min mezní hodnota( samotná loď jede dýl, ale musím počítat se zátěží, větrem a popřípadě čekáním na projetí druhého vleku) to budu mít na hraně projetí. Chápu že je snaha udělat trať co nejatraktivnější, ale mám trochu obavu aby to nebylo kontraproduktivní! Koukat na někoho jak se půl hodiny plouží překážkama.....15 min je idealní i s dostatečnou rezervou.Zítra skusím projet imaginární trať na poloviční plyn,(abych byl v obraze, vezmu si plánky)- bude li mi to trvat dýl jak 20 min jsem předem skeptický ke svému dalšímu učinkování v TT.........
Ale taky musím podotknout že je to čistě jen můj názor na věc, a nebráním se tomu to otestovat. Do Otrokovic nejedu tak mi budete moci alespoň říct pak jak to testování dopadlo.
Opravdu aby remorkér vydržel na "plný" výkon jet 20-30 minut a ještě mít nějakou rezervu tak to už je opravdu hodně, ještě že jsem si pořídil 12Ah gelovku, ale lituju ty co mají problém s kapacitou.
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
Právě nové prvky na trati jsou tím pravým kořením TT! Proplovaj jen branky a plavební kanál by Vás brzy přestalo bavit. Delší a delší tratě se nestaví a ani se nic nešponuje. Zatím nebyl postaven okruh, který by se nedal zvládnout v časovém limitu i když byl někdy termín šibeniční. Třeba v Braníku, ale to je taková trochu specifická soutěž :-) Otrokovická trať na plánku vypadá opravdu jako dlouhá a upozorňoval jsem na to už při jejím návrhu. Uvidíme jaké to bude v reálu, zkrátit se dá vždycky, rozhodně bude zajímavá. Nikdo z nás neproplouval třeba obratiště (točna) a to bude prča :-) Dokování taky. Právě tyto prvky budou soutěžící stát hodně času a bude při vymýšlení strategie na to myslet.Nojby píše:SOuhlasím s tebou Romane, ač jako začátečník v TT tak si taky dovolím dát svůj názor do placu, zdá se mi že už se to začíná moc šponovat, --> vymýšlejí se stále nové a nové a těžší prvky a staví se delší a delší tratě. Co mě tak napadá. Ano je to o tom kdo a jak dobře umí manévrovat s remorkérem a celým soulodím, ale s tou kapacitou baterek a dobou jízdy to už je trošku moc, už to nebude TT víkend ale TT týden, jestli tu trať pojede jeden tým 20-30 minut, tak podle počtu týmů v Mostu + počítám ještě dalších 5 že bude z Moravy tak to je 18 týmů cca --- tzn. 4,5 hodiny čistého času jízd na jedno kolo, při možnosti jízdy 2 soulodí zároveň, do toho nepočítám čekání při křižování soulodí, přípravy na start apod.
Bořík s Pavlem navrhli zajímavou trať s novými prvky a určitě tím nechtěli nikoho od TT odradit a nebo něco šponovat. V Protivanově jsem také několikrát zaslechl, že tohle se nedá proplout :-)
Připojil bych se ale k názoru, že pokud se ukáže, že jeden okruh bude trvat déle jak 15minut, tak trať zkrátit.
Keba - webmaster
Taky něco přidám.
Mě ta trať fascinuje a láká, nové věci mám rád a jsem rád, že je i tak složitá. O kapacitě baterií bychom mohli polemizovat, pokud mám malou kapacitu, tak vytáhnu ty olova, co mě loď dovažují a přidám víc baterií. Počítám, že pojedou dvě soulodí zaráz, tím se zkrátí čas hodně.
To že v Mostě se plavby prodloužili bylo i celkovou tolerancí k přípravě startu.. nemyslím tím připnutí lan apod., ale čekání na to, než se dostaví závodníci, aby se mohla začít počítat příprava.... Ono se to nezdá, ale hodně to pak prodlužuje. To samé zamotání lan hned při přípravě plavby... Tohleto sme zažili dostkrát v Braníku a neskutečně to pak natahovalo čas.
Otrokovice jsou na tři dny, budu rád, když pojedu klidně půl hodiny. Ono někdy si člověk taky rád zajezdí a ne jen se dívá...
Mě ta trať fascinuje a láká, nové věci mám rád a jsem rád, že je i tak složitá. O kapacitě baterií bychom mohli polemizovat, pokud mám malou kapacitu, tak vytáhnu ty olova, co mě loď dovažují a přidám víc baterií. Počítám, že pojedou dvě soulodí zaráz, tím se zkrátí čas hodně.
To že v Mostě se plavby prodloužili bylo i celkovou tolerancí k přípravě startu.. nemyslím tím připnutí lan apod., ale čekání na to, než se dostaví závodníci, aby se mohla začít počítat příprava.... Ono se to nezdá, ale hodně to pak prodlužuje. To samé zamotání lan hned při přípravě plavby... Tohleto sme zažili dostkrát v Braníku a neskutečně to pak natahovalo čas.
Otrokovice jsou na tři dny, budu rád, když pojedu klidně půl hodiny. Ono někdy si člověk taky rád zajezdí a ne jen se dívá...
Nex by ti mohl vyprávět co dělá jen váha laminátu na "dostatečně váhově dimenzované lodi". Jen ji olaminoval a šla ke dnu. Některé lodě opravdu nejdou osadit výkonnější baterií. Já můžu do Monaka dát buď 6článek nebo gelovku, na 6článek vím že pojedu určitě cca 25 minut, na gelovku cca hodinu, problem ale je že gelovka je o hodně těžší, takže jsem na hraně a každým větším manévrem, co neopatrném trhnutí vlekem (jako v protivanově) jdu ke dnu.Bořík píše:Remorkéry jsou v drtivé většině natolik váhově dimenzované lodě, že by neměl být problém tam dát dostatečně dimenzované baterky klidně na hodinu jízdy. A dobré baterky jsou finančně mnohem menší zátěží, než jediný takovýto třídenní výlet.
Limit 15 minut je opravdu akorát. Ale řešil bych to až v pátek po první tréninkové jízdě. pokud tu trať projede např Keba s Antem, já s Nexem nebo kdokoliv jiný co to jezdí pravidelně za 20 minut, můžou ti co pojedou poprvé je i 2x tak dlouho (viz Bobo v Mostě, v časovém limitu ujeli v první jízdě tak polovinu tratě). Nejde počítat jen za kolik to ujedu "já" ale musím myslet i na ty co ostatní...
PS a ne všichni jsou schopni a ochotni platit za nové baterie kvůli extra dlouhé trati...

NeJaToD team
Jinak ta trať se mi líbí a docela se těším na ty nové prvky... jen je opravdu potřeba s časem myslet na i ostatní ne jen na sebe...

NeJaToD team
Bořík píše:A pokud opravdu podmiňuješ svoje další účinkování v TT těma 20-ti minutama, tak je to mrzuté ....
Neprotiřečíš si trochu? Nejdřív nadáváš Romanovi, že pokud to bude dlouhé a nevyjdou mu baterie, tak neví jak bude jezdit TT (nejde jen o váhu ale i tvar) a najednou mi radíš vynechat jeden víkend a za to koupit baterky?Bořík píše:Vynecháním jednoho takového víkendu znamená finančně dát do lodi i Li-Onky nebo Li-Polky.
Než dávat 1500 za lipolku, radši koupím jinou gelovku nebo NiMH a zbitek investuju do prcka...
To je pravda, ale ne každá vana je stejná, ne každá překážka a ani dvě jízdy po sobě nejsou stejné (vliv počasí atd.) Všichni jsme nějak začínali. V Jinolicích jsem s Nexem jel vůbec první jízdu. Výsledek nic moc, ale teď už to jde. Když někdo přijede na takovou soutěž poprvé tak se automaticky počítá, že má natrénováno a umí vše? Já myslel že to je pro všechny a ne pro 10 top týmů...Bořík píše:Záleží snad také na tom, kolik toho natrénoval. Je jasné, že bez tréninku to vždycky bude na dlouho - buď je člověk talent od přírody a nebo musí trénovat a zkoušet.
Tak udělejme kvalifikace ať postoupí jen někdo a můžete udělat trať na dvě hodiny a my ostatní co se nezúčastníme za ušetřené peníze koupíme třeba "špičkové" baterie...

NeJaToD team
Prostě a jednoduše:moje lodě jezděj pomalu(jsem pomalejší než MoNaKo) a na 6 článek 1700 asi 30 min.tudíž je pro mě 20minut šibeniční termín, protože vím že při vlečení je spotřeba jiná než při samotné jízdě.To mám prakticky ověřeno.Bavím se o malém vleku tj lodích do 70 cm.
Nejde o překážky,špatně jsem se vyádřil, jde mi o dobu jízdy, nové a jiné překážky vítám, je to super-ovšem jízda nad 20 minut mě předem skoro nedává šanci.
Ploužení mezi brankami půl hodiny:Je pro mě zajímavější když se to rychleji střídá, než když dlouho koukám na jeden vlek ....to je můj pocit, není to nic proti ničemu.
Ještě maličkost, nabíjení mi trvá cca 2,5 hodiny-nabíjím dvě lodě, jsme s klukem rodinný team.
Všechno co jsem napsal, jsou jen a jen moje starosti, samozřejmě mohu nakoupit větší kapacitu baterek, druhou nabíječku, konec konců si nechat postavit special na TT.......ale tam jsem se nechtěl dostat, že?
Tak trochu jsem zase myslel na sebe, už to neudělám.-taky jsem mohl napsat že to odradí předem všechny ty co mají malé a slabé lodě a nemají na to aby si pořídili TT special(ani peníze ani možnost)-ale to není pravda, je v tom jen a jen moje sobectví.
Opravdu se omlouvám jestli jsem se špatně vyadřil o trati-zdá se mi pěkná ale dlouhá, to je vše.
PS:vzhledem ke svému kormidelnickému umu nejsem, ani se 6 příčnými pohony,střídavými motory A123, navijáky,odvijáky,radary a detektory, nebezpečný soupeř......
Nejde o překážky,špatně jsem se vyádřil, jde mi o dobu jízdy, nové a jiné překážky vítám, je to super-ovšem jízda nad 20 minut mě předem skoro nedává šanci.
Ploužení mezi brankami půl hodiny:Je pro mě zajímavější když se to rychleji střídá, než když dlouho koukám na jeden vlek ....to je můj pocit, není to nic proti ničemu.
Ještě maličkost, nabíjení mi trvá cca 2,5 hodiny-nabíjím dvě lodě, jsme s klukem rodinný team.
Všechno co jsem napsal, jsou jen a jen moje starosti, samozřejmě mohu nakoupit větší kapacitu baterek, druhou nabíječku, konec konců si nechat postavit special na TT.......ale tam jsem se nechtěl dostat, že?
Tak trochu jsem zase myslel na sebe, už to neudělám.-taky jsem mohl napsat že to odradí předem všechny ty co mají malé a slabé lodě a nemají na to aby si pořídili TT special(ani peníze ani možnost)-ale to není pravda, je v tom jen a jen moje sobectví.
Opravdu se omlouvám jestli jsem se špatně vyadřil o trati-zdá se mi pěkná ale dlouhá, to je vše.
PS:vzhledem ke svému kormidelnickému umu nejsem, ani se 6 příčnými pohony,střídavými motory A123, navijáky,odvijáky,radary a detektory, nebezpečný soupeř......
Ještě jeden poznatek ze soutěží TT-15 min je kurevsky dlouho.....
zvlášť když víš že tě pozorně sleduje dalších 20 lidí a jak supy čekaj na sebemenší chybu......
Tím chci říct že bych to stejně dýl jak 30 minut nevydržel s nervama.....
zvlášť když víš že tě pozorně sleduje dalších 20 lidí a jak supy čekaj na sebemenší chybu......
Pánové, co zanechat těchle řečí a počkat, jak dlouho se ta trať opravdu pojede dlouho? Je tam pořád jeden bod, kterým se může hodně zkrátit čas a to je ta jízda za bojku v dáli.... U Techických pasáží pochybuju, že jede člověk pořád na plný plyn. Trať je krásně technická, zanechal bych těch řečí a počkal na skutečnost. Pokud se nepletu, tak ani v Protivanově ste neměli jasno, jak asi dlouho bude trvat. A že by byla nějak jednoduchá a krátká se také říct nedá. Pkud by ste vynechali ty stavidla, doky apod, tak vám to vyjde ještě jednodušší, ovšem v docích nepojedete řecejen ma max. výkon, že?
No člověk nemůže mít za zádama Anteho.... Toho asi zavřeme do nějaké ohrádkyRomanT píše:Ještě jeden poznatek ze soutěží TT-15 min je kurevsky dlouho.....
Nikam se zavirat nebude... až otevře pusu skopnu ho místo nexe do rybníku i kdybych na to měl být vyhrazená osoba...Godric píše:No člověk nemůže mít za zádama Anteho.... Toho asi zavřeme do nějaké ohrádkyRomanT píše:Ještě jeden poznatek ze soutěží TT-15 min je kurevsky dlouho.....
Godric píše:Pánové, co zanechat těchle řečí a počkat, jak dlouho se ta trať opravdu pojede dlouho?
Myslím, že s tím souhlasímivvo píše:Ale řešil bych to až v pátek po první tréninkové jízdě.

NeJaToD team
Zučasrnil jsem se 2 soutěží na jedné jsem ani neodstartoval a na druhé jsem skončil poslední nesmí se to moc prožívat jde o zábavu a ne o nějaké výsledky asi nejsem soutěživý tvor ale bavil jsem se bezvadně Dada
ještě jednou se omlouvám za tuto debatu, byla opravdu vyvolána ze sobeckých důvodů, nové baterky si kupovat nebudu, 20 minut to vydržíme, tak o co jde že?
Jak psal Dáda, zatím je to o lidech a proto to jezdím !!
Ono je to stejně asi tenhle rok naposled, neb chlapec můj začíná mít jiné zájmy a lodě to fakt nejsou.......
Jak psal Dáda, zatím je to o lidech a proto to jezdím !!
Ono je to stejně asi tenhle rok naposled, neb chlapec můj začíná mít jiné zájmy a lodě to fakt nejsou.......
myslim ze 100% námitek se týká výdrže baterií. trať je pěkná, klidně budu jezdit déle ale jako RomanT nechci kupovat nové baterie, chci si jen zajezdit...Bořík píše:Romane jde přece hlavně o zábavu a více či méně je na nervy každý ... jen málokdo má nervy tak v pořádku, že mu to nezvedne tep ani o chlup ...RomanT píše:Ještě jeden poznatek ze soutěží TT-15 min je kurevsky dlouho.....
Několikrát jsem se zůčastnil 12-ti hodinové soutěže v Blansku ( auta 1:10 ) a dvouhodinové soutěže aut 1:5 a takový TT je proti tomu dělání jedné bábovičky - tam je třeba být ve střehu na 100% celou dobu a i sebemenší chyba se třeba napravuje hodinu .... a jezdí to i starší chlapi, než jsme my. Proto se divím, že někdo nesouhlasí s tou delší dobou. Jsem přesvědčený, že 95% všech námitek je způsobených obavou zda vydrží baterky. A co jsem viděl třeba v Protivanově, tak těm baterkám se určitě nevěnuje taková pozornost, jaké by si zasloužily.
Určitě bych tu debatu nechal na pátek před jízdou... bude podle čeho srovnávat a mluvit věcně. teď jen hádáme. Nikdy jsem se s baterkou na 1 jízdu nedostal k limitu, popravdě ani nevím jaký je, ale jezdím vzadu, takže ten plný plyn je výjmečně. Ale právě zde podle plánku budou mít zadáci hooooodně práce... budou několikrát táhnout celé soulodí nazpět (a ne krátce) a na zpátčku si motor taky vezme hodně...
Je to opravdu jen zábava a měli by jsme se vážně domluvit až na místě... jinak pokud to časově vyjde tak je klidně pojede celé, jsou pěkné...

NeJaToD team
Pánové já sem sice v TT naprostej novaček a jak někteří poznamenaly a nejen na netu ale i v časopise tak páčkování letadel které sou moji doménou je o něčem jiném jak lodě tak i tak se na Otrokovice těším a budu bojovat seč mi mé síly budou stačit a kdo nechce ať nejede vždyť ho nikdo nenutí ! vše je o vůly lidí se bavit Mak RC Fogly Brno
footy, Challenger, Springer - Sofia, Ruský dělový člun, hrouda laminátu :-)
Když pořádám sporty v práci čast omě limituje délka hry a počet soutěžících. V tomto případě, pokud by byli 2 vleky pro těžký TT a 2 pro lehký dají se jet i dvě kola najednou. Sice se budou častěji potkávat, ale na druhou stranu bude více lodí na trati (lepší pro diváky
) a když bude delší trať tak se tam i dobře vejdou... (samozřejmě že pořád bude limitující výdrž baterií, která by se melá brát na zřetel, a to ne toho kdo to pořádá, ale průměrná (podprůměrná) těch ostatních)

NeJaToD team
Pánové pořád stahujete kalhoty i když je k brodu ještě daleko. Nechte tohle brečení na 2.5. odpoledne.
Vůbec není pravda že jsme při návrhu nemysleli na malé, nebo žravé lodě ....... to bych asi byl dost proti sobě, ne?
Myslím, že největší problémy s výdrží budu mít asi já (možná Nex, když mu Keba půjčí baterky
), přesto se těším na jízdy. To bude bodíků
.
Co se týká délky a možnejch komplikací z celkového času pro jednu jízdu ...... máme už jenom 2 týdny do uzávěrky a nejvíc družstev je v malém ...6. Takže udělejme tratě na 10 min ... to by jsme mohli celou soutěž udělat jednodenní.
Vůbec není pravda že jsme při návrhu nemysleli na malé, nebo žravé lodě ....... to bych asi byl dost proti sobě, ne?
Co se týká délky a možnejch komplikací z celkového času pro jednu jízdu ...... máme už jenom 2 týdny do uzávěrky a nejvíc družstev je v malém ...6. Takže udělejme tratě na 10 min ... to by jsme mohli celou soutěž udělat jednodenní.
jsi me nepochopil... nechtel jsem nic zkracovat... muzou byt tri kola se 2 vleky (tj 6 kol celkem) a pojede se porad, takze se bude na vode porad neco dit (vice lodi, vice akce, super pro divaky na brehu... )pavelst píše:Pánové pořád stahujete kalhoty i když je k brodu ještě daleko. Nechte tohle brečení na 2.5. odpoledne.
Vůbec není pravda že jsme při návrhu nemysleli na malé, nebo žravé lodě ....... to bych asi byl dost proti sobě, ne?Myslím, že největší problémy s výdrží budu mít asi já (možná Nex, když mu Keba půjčí baterky
), přesto se těším na jízdy. To bude bodíků
.
a uz vubec to nebylo mysleno na tento vikend ale jako obecna rozvaha. ted uz jsou pravidla a propozice hotove... i podle toho je videt ze jste si makli a ze to bude dobra soutez.
PS nejvic se tesim ze jedu jako soutezici a ne jakou soutezici/rozhodci

NeJaToD team
Mě by opravdu mrzelo kdyby to vyznělo jako že to není dobře postavené nebo zorganizované!!! Já jen vyjádřil svou obavu, odpověď jsem dostal a jsem spokojený!Skutečně se nemá cenu hádat když jsme to neskusili!Je nás pár ,nestojí to za to. Jen prostě razím svoji teorii že 20 minut stačí, neříkám to někde po straně nebo jenom někomu-řek jsem to veřejně,včas, stejně tak i důvody které mě k tomu vedou.Prostě budu jezdit jen soutěže které moje lodě zvládnou, a je to vyřešené.Proto prosím napříště organizátory aby (cca) zveřejnili limit na kolo, onic víc nejde.Uznejte že přijet ze Zlína do Prahy a tam zjistit že to neudejchám, člověka nijak nepotěší.......
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek