Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Remorkér Black Dog
Re: Remorkér Black Dog
Ahoj, chtěl bych si postavit model lodě "Black Dog" a nemohu na netu najít žádnej plánek k tomuto modelu. Zde je odkaz kde jsem se inspiroval 
Obávám se, že Pepa Darvaš při stavbě svého parníku Black Dog žádný konkrétní plán nepoužil, a proto je nemožné nějaký na internetu dohledat.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Vždyť přece sám psal, že našel na netu malý plánek a postupně si ho zvětšoval přes fotoshop a Corel.
To psal autor článku o stavbě remorkéru Arny. Black Dog byl pouze prvotním impulzem k hledání podkladů.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- Pepa Darvaš
Remorkér Black Dog je postavený podle kopyta od p. Jirouška z Prahy.Ten si od oka a podle fotek udělal kopyto a z něj pak sejmul pozitivní trup.Já jsem původně na jeho strojovnu postavil trup Blazer, ale ten byl na tu jeho strojovnu příliš úzký a
- Pepa Darvaš
tak jsem si půjčil kopyto od p.Jirouška udělal trup.To kopyto je dělaný jako když
vyráběl Graupner model Saturn.Já si udělal vlastní nástavbu.Takže to je vlastní výtvor jak můj tak p.Jirouška.
vyráběl Graupner model Saturn.Já si udělal vlastní nástavbu.Takže to je vlastní výtvor jak můj tak p.Jirouška.-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14 Odpovědi
- 36227 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od kartonist
-
- 65 Odpovědi
- 340854 Zobrazení