Zdravím, hledal jsem na netu, ale konkrétní návrh jsem nenatrefil. Proto i když to přímo nesouvisí s ponorkami, ale bude to pod vodou tak hledám radu.
Jedná se o obal elekromotoru ve tvaru doutníku o průměru cca 8-10 cm a délce 20-30 cm, který bude použit jako pomocný motor (závěsný) pro malou loď. Nemám problém s vývodem hřídele a jejím utěsnění, ale s utěsněním obalu. Potřeboval bych rotebíratelné vodotěsné spojení, pro případ opravy. Děkuji.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
doutník
Re: doutník
pod plachetnici?
Napadá mě zasouvací - prostě 2 trubky do sebe, osoustružit tak, aby se to zasunulo do sebe. Tak přesně, aby se to dalo vykroutit a neteklo tam, nebo to pojistit gumou( O kroužkem). Děti měli takovou hračku - pootočením se to zaplo....
Napadá mě zasouvací - prostě 2 trubky do sebe, osoustružit tak, aby se to zasunulo do sebe. Tak přesně, aby se to dalo vykroutit a neteklo tam, nebo to pojistit gumou( O kroužkem). Děti měli takovou hračku - pootočením se to zaplo....
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Re: doutník
dvě novodurové trubky s gumovým těsněním mezi nimi a kouli na začátku a kužel na konci vylaminovat.
Anebo koupit hotový pohon pro pramičky u rybářů....
Anebo koupit hotový pohon pro pramičky u rybářů....