Dobrý den, potřeboval bych poradit s výrobou otisku kovového kopyta. Kovové kopyto je forma ploché součásti, která není složitá - je to v podstatě takový rámeček. Mezi formou a otiskem musí být vůle cca 0,5-1mm (ještě nevím kolik to přesně bude).
Zkusil jsem to udělat a výsledek byl celekem dobrý, ale myslím si, že existují i lepší způsoby a materiály. Proto prosím uživatel o radu, pokud k tématu budou mít něco ke zlepšení.
dosavadní postup:
1.
Na kopyto jsem nanesl štětcem silikon rozmíchaný s toluenem (klasický sanitární silikon + toluen tak aby to trochu teklo).
2.
po zaschnutí jsem na silikon přikládal skelnou tkaninu a lakoval epoxidem.
ad 1.
- existuje lepší materiál než silikon s toluenem?
- co nastříkat na kovové kopyto, abych pak silikonovou vrstvu nemusel drhnout hodinu dolů?
- existuje nějaká hmota, ktrá by šla stříkat? tj. že udělá cca vrstvu o konstantní tloušťce?
moc díky za radu
Lopez
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Laminátový otisk
- petr hájek
Re: Laminátový otisk
Díky za reakce. Můžete mně prosím přiblížit práci s voskem? (jaký, jak ho nanášet, odstraňovat,...). Předem děkuji za odpověď
Vosk na parkety je konzistence pasty a v nemalé míře se používá jako separátor při laminování na kopyto.
V tenké vrstvě ho naneseš na formu a laminuješ.
V tenké vrstvě ho naneseš na formu a laminuješ.
- petr hájek
nejen na parkety ......
ten na parkety neudělá tu tlouštku , já myslel klasickej včelí nebo i parafín
a to v tlusté vrstvě , jsde to rozpustit v benzínu a stříkat vrstvičku za vrstvičkou , nebo pokud nejde o detail nanášet namáčením v roztaveném .
ten na parkety neudělá tu tlouštku , já myslel klasickej včelí nebo i parafín
a to v tlusté vrstvě , jsde to rozpustit v benzínu a stříkat vrstvičku za vrstvičkou , nebo pokud nejde o detail nanášet namáčením v roztaveném .
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 26 Odpovědi
- 26171 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr hájek
-
- 8 Odpovědi