Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Útroby ponorek
- moreplavec
Re: Útroby ponorek
Krasný den, Tak asi už to přišlo i na mě a jednou po ránu jsem zjistil, že jsem dostal chuť pustit se do nějaké ponorky. Na skříni mi odpočívá Seawolf od Trumpetera co mi kdysi dávno věnoval někdo z příbuzných v domění, že se může leteckému modeláři hodit. Listoval jsem netem a v různých možnostech zástavby se mi hrozně zalíbilo umisťování "střev" ponorky do průhledných plexi trubek. Po bádání a trpkém zjištění, že taková trubka není běžný artikl mých oblíbených baumaxů, hausů a hornbachů se mi povedlo narazit na něčí příspěvek s kontaktem na firmu značky na Kladně. Chystám se tam tento víkend zajtet a zjistit na kolik taková paráda přijde. Jen mi prosím řekněte, zda i víčka a koncovky k jednotlivým trubkám jsou taky v prodeji, nebo zda ty krásné zátky, co jsou na fotkách u ponorek všude po netu, nejsou samovýroba?
děkuji
děkuji
- Merrimack Miloš
firma značky Kladno,když jsem se tam na to ptal, tak koncové víčka vytočí také,tlouška stěn trubky cca 2-3mm,ale rukou to nejde promáčknout,harmoniky na táhla má tuším robbe v katalogu
Adresa:
Značky Kladno, s.r.o. gen. Klapálka 1381, 272 01 Kladno http://www.znackykladno.cz
Mobil CELL: +420 603 115 344
Telefon WORK: +420 312 240 333
tel.,fax.,zázn.: 312 247 088
tel.,fax.,zázn.: 312 240 333
tel.,fax.,zázn.: 312 242 463
E-mail: EMAILinfo@znackykladno.cz
Otevírací hodiny:
Pondělí - Pátek 7:00 – 15:00
Adresa:
Značky Kladno, s.r.o. gen. Klapálka 1381, 272 01 Kladno http://www.znackykladno.cz
Mobil CELL: +420 603 115 344
Telefon WORK: +420 312 240 333
tel.,fax.,zázn.: 312 247 088
tel.,fax.,zázn.: 312 240 333
tel.,fax.,zázn.: 312 242 463
E-mail: EMAILinfo@znackykladno.cz
Otevírací hodiny:
Pondělí - Pátek 7:00 – 15:00
model Merrimack,jeho provoz,vývoj systémů,praktické zkušenosti z provozu za 15 let
- moreplavec
Harmoniky na táhla používám klasické cyklistické na brzdy. U letadel klasicke a tady bych zkusil jedny co jsem sehnal na detske kolo. Ceny je 15Kc za pár coz u robiku predpokladam bude mnohonasobně vetsi.
Jsem u tech znacek na Kladne zvedavej na cenu, jinak by bylo fajn si to tam nechat udelat dle potreby.
Jsem u tech znacek na Kladne zvedavej na cenu, jinak by bylo fajn si to tam nechat udelat dle potreby.
- petr hájek
napadá mě možná jednodušší a levnější řešení utěsnění táhel , v balíčku za 20,-kč jsem nedávno kupoval balonky pro tvarování zvířátek , jde o latexové tenké trubičky s jední uzavřeným koncem , myslím že stačí n táhlo napájet nebo nalepit kousek válečku aby nepřekážel pohybu a pak na něj natáhnout a drátkem pojistit ten balonek
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
- moreplavec
Jak jsem psal u letadel s tim problem nemam, tedy je fakt, že tam nemusim řešit těsnost ;o)) Ty od Robbe jsem v ruce neměl, takže tvrdost nemohu porovnat. Nicméně ty malé cykloharmoniky co se mi válej na stole jsou poměrně poddajné a mají dlouhé, rovné a hodně úzké konce, ale možná, že budu tvrdit něco jiného až s nimi začnu poracovat. Každopádně za pokus to stojí a když to nevyjde zajdu pro balonky jak píše Petr Hájek.
Dobrý večer
Myslím ,že tu je ešte jedna možnosť a tá je najlacnejšia. Je to gumička na ventilček od bicykla . Je potrebné ju však
častejšie vymieňať. Stalo sa, že tento spôsob bol príčinou utopenia ponorky. Pokiaľ sa týka balónikov tak to je ten najskvelejší spôsob, ako utopiť ponorku. Záleží na autorovi projektu čo vlastne chce.
Predseda
Myslím ,že tu je ešte jedna možnosť a tá je najlacnejšia. Je to gumička na ventilček od bicykla . Je potrebné ju však
častejšie vymieňať. Stalo sa, že tento spôsob bol príčinou utopenia ponorky. Pokiaľ sa týka balónikov tak to je ten najskvelejší spôsob, ako utopiť ponorku. Záleží na autorovi projektu čo vlastne chce.
Predseda
- moreplavec
Zdravim,
mám je u některých zasouvacích podvozků jako prachovnice s troškou vazelíny uvniř. Pak jsem ji taky použi u otevíratelných pumovnic. Všude jde v podstatě o krytí táhla až k napojení nebo nějaké mechanické části před nečistotamy. Jedná se účelová místa která trpěla mým létáním v polích a hájích. Viděl jsem i použití na táhlech ke směrovce a výškovce, ale to už mi přišlo uhozené a mnohdy i zbytečné přidání námahy pro servo.
mám je u některých zasouvacích podvozků jako prachovnice s troškou vazelíny uvniř. Pak jsem ji taky použi u otevíratelných pumovnic. Všude jde v podstatě o krytí táhla až k napojení nebo nějaké mechanické části před nečistotamy. Jedná se účelová místa která trpěla mým létáním v polích a hájích. Viděl jsem i použití na táhlech ke směrovce a výškovce, ale to už mi přišlo uhozené a mnohdy i zbytečné přidání námahy pro servo.
Ak sa môžem zapojiť do diskusie tak ja osbne používam ako tesnenie na tiahla silikonovú hadičku(bežne dostať v modelárskych obchodoch) odstrihnem z nej cca 3cm namažem tiahlo,nauseniem hadičku a zaistím.Funguje to spolahlivo doteraz mi voda nepretekala cez takto utesnené tiahla.
- Akula Draku
Také používám na táhla Q3mm harmoniky s brzd jízdnich kol,tam slouží jako prachovka,ale musí se vybrat mají vice druhů některé jsou vhodné jiné nevhodné.Měl jsem od greupnera byli tenké a ve švu časem praskli.
Bezpečné vynoření.
- Akula Draku
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13 Odpovědi
- 20496 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od RCPONORKY O.G.