Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Modely a farby od JoTiKa / Caldercraft
Re: Modely a farby od JoTiKa / Caldercraft
Kdesi na tomto webe sa to písalo, ale nemôžem to nájsť...
Ktorý obchod v CZ predáva výrobky JoTiKa / Caldercraft?
Ktorý obchod v CZ predáva výrobky JoTiKa / Caldercraft?
Dokončeno: H.M.S. Victory; La Real
Psal sem, že ti co divážejí do ČR Jotiku mají hodně nasazené ceny, ale už to není pravda. Dneska sem koukal na modely-lodi.cz a nestacil sem se divit. Třeba Victory spadla z cca 30 tis. na 21 a to už je cena celkem srovnatelná se zahraničními obchody.
Však se taky chlubí, že jsou oficiálním distributorem. To obvykle znamená, že od výrobce nenakupují za plnou cenu, ale dokážou tvořit zisk i při ceně srovnatelné s původní.
Radek
Radek
Ale i tak ta sleva je dost razantní. Jen škoda že zrovna nejsou prachy na některou znich. :-(
kartonist: chlubí se tím, ale docela krátkou dobu. Nejsem si jistej, ale ještě před dvěma týdny měli stejný ceny jak na tom odkaze co sem dal Admirál.
Přesně tak, ještě před týdnem měli Victory přes 28000, atd. V podstatě všechny stavebnice měl jen o 300-800 kč levnější neš dušek. A teď je to najednou o 3-8 tisíc.
Díval jsem se tam včera nebo v úterý a nebylo to tam... Každopádně dobrá zpráva.
Teď ještě aby zlevnili lodní bižuterii pro nás se-stavebnicemi-věčné-nespokojence.
Radek
Teď ještě aby zlevnili lodní bižuterii pro nás se-stavebnicemi-věčné-nespokojence.
Radek
Ako som už spomenul vo vlákne o mojej Víctory, objednal som tam farby - yellow ochre (5x), red ochre (4x) aj french blue (1x).
JoTiKa ich predáva za 1,99 libry, oni za 1,78 libry. A pri súčasnom kurze libry je aj tá cena 1,99 zrovnateľná s ostatnými farbami (revell, humbrol, tamiya,...). Takže nemá zmysel vymýšľat s namiešavaním. A objednávaním z UK už vôbec nie...
Písali mi dodaciu dobu 2-3 týždne, tak uvidíme...
JoTiKa ich predáva za 1,99 libry, oni za 1,78 libry. A pri súčasnom kurze libry je aj tá cena 1,99 zrovnateľná s ostatnými farbami (revell, humbrol, tamiya,...). Takže nemá zmysel vymýšľat s namiešavaním. A objednávaním z UK už vôbec nie...
Písali mi dodaciu dobu 2-3 týždne, tak uvidíme...
Ahoj,
nevíte někdo o e-shopu v Evropě, který prodává barvy Admirality Paints (Jotica/Caldercraft) a akceptují Pay-Pal? Protože jsem sice našel dost obchodů, kde je prodávají, ale nejsem ochoten jim svěřit číslo své karty.
Co se týče e-shopů u nás, psal jsem na www.modely-lodi.cz a neodpověděli mi a když jsem se ptal jinde, řekli mi cenu těsně pod 90,- Kč za lahvičku.....
Díky
Kolouch
nevíte někdo o e-shopu v Evropě, který prodává barvy Admirality Paints (Jotica/Caldercraft) a akceptují Pay-Pal? Protože jsem sice našel dost obchodů, kde je prodávají, ale nejsem ochoten jim svěřit číslo své karty.
Co se týče e-shopů u nás, psal jsem na www.modely-lodi.cz a neodpověděli mi a když jsem se ptal jinde, řekli mi cenu těsně pod 90,- Kč za lahvičku.....
Díky
Kolouch
Ehmmmm - pochopitelně JotiKa, sorry...
zkus jim napsat email... nasel jsem jeden eshop kde jsem neco chtel ale taky jen pres creditcard... tak jsem jim napsal jestil je mozne pres paypall... napsali mi jejich paypall ucet a kolik mam poslat. druhy den mi potvrdili ze platba prisla a balicek posilaji.
takze neztracej nadeji
takze neztracej nadeji

NeJaToD team
http://www.krick-modell.de/
Zastupujou Joticu v evropě a dá se u nich platit pomocí Pay-Pal.
Zastupujou Joticu v evropě a dá se u nich platit pomocí Pay-Pal.
Díky moc za rady.
Ahoj všem,sháněl jsem stavebnici od firmy Billing Boats a jedniný kdo mi byl schopný vyhovět byly z e-shopu Truck-rc Brno. Jsou schopni dovážet jejich výrobky do ČR. Díky nim jsem se dostal k lodi,kterou nebylo možné jinde objednat.
Josef
Josef
Ahoj,máte někdo zkušeonosti s obchodem http://www.cornwallmodelboats.co.uk/index.html.
pokud ano, kolik se platí za poštovné?Odvíjí se to od ceny modelu, velikosti krabice, nebo váhy?
Díky za odpověď
pokud ano, kolik se platí za poštovné?Odvíjí se to od ceny modelu, velikosti krabice, nebo váhy?
Díky za odpověď
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 284 Odpovědi
- 1761857 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mitom
-