Dovolím si nesúhlasiť. Väčšinou to tak u remorkérov nie je.Zdenek Bílek píše:Musím konstatovat, že dobrý.
Ale na druhé straně si musím trochu rejpnout.Zábradlí má stojky svislé i na šikmých schodech. To znamená nikoliv kolmo na bočnici schodů, ale svisle dolů.
Jinak držím palce.
Zdenek
nemáš fotky s maskováním zábradlí a střechy? koukal jsem na to jak jsi to stavěl a není mi jasné jak jsi to zamaskoval ze ta barva je tak pěkná i v místech kde se to dá špatně maskovat...Nalim píše:Dobrý večer tak zde mám pokračování..
portal/img/gallery/567_1205346733.jpg
portal/img/gallery/567_1205346844.jpg
portal/img/gallery/567_1205346918.jpg

Já právě zabradlí lepím až na nastříkanou nástavbu a je taky nalakované. myslel jsem, že na to máš zlepšovákNalim píše:Ahoj fotky maskování nemám. Olepoval jsem vše žlutou papírovou paskou prodává se běžně v prodejnách barvy-laky asi ve třech šířkách.Jinak olepení asi hodinu a nástřik 3minuty.Příště neudělám tu blbost vlepit zábradlí před lakem

... chybama se člověk učí, a za chyby spáchané v kriminále bručí....Nalim píše:...Jinak olepení asi hodinu a nástřik 3minuty.Příště neudělám tu blbost vlepit zábradlí před lakem
kdyz uz jsme u te rychle stavby, kdy rozsiris ty svuj serialGodric píše:Rychlá pěkná stavba, gratuluju!!!

Bohužel teď není čas na stavbu WG, dělám te´d na nečem jiném, doufám, že to nebude další nedodělávka...ivvo píše:kdyz uz jsme u te rychle stavby, kdy rozsiris ty svuj serialGodric píše:Rychlá pěkná stavba, gratuluju!!!