Myslel - totiž já to vědělSQD píše:Snad to s tebou nešvíkne, to je kus dřeva, zatim, sháním vhodný ložisko.cobra píše:Co to tam máš za futro (obr.1) ?? (V trubce pro hřídel)
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
OT 64 SKOT
Re: OT 64 SKOT
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... 

- petr hájek
staré dobré dubové ložisko- pokud se futro z dubu napustí olejem je snad lepší než silon
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Takže to tam mam nechat
..
Víte, proč jsem tu i když nedělám lodě? Protože Vás mám rád a baví mě to tu,..

- petr hájek
to je na tobě , ale fakt to funguje , dávalose to na vodní kola a to už byla nějaká zátěž
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!

To je to tak hrozné?jaroj píše:Tak z toho šlehne mě :-)

Hrozné bych neřekl, ale myslíš, že ten podvozek bude podvozkovat? Mám o tom dost pochybnosti.SQD píše:To je to tak hrozné?jaroj píše:Tak z toho šlehne mě :-)
Zachovejte paniku :-)
To potěší, po roce práce ...jaroj píše:Hrozné bych neřekl, ale myslíš, že ten podvozek bude podvozkovat? Mám o tom dost pochybnosti.

Tak abych jen neprudil, mám tu o něm jednu polskou knížku (scan do PDF) , tak pokud budeš chtít tak se ozvi.SQD píše:To potěší, po roce práce ...jaroj píše:Hrozné bych neřekl, ale myslíš, že ten podvozek bude podvozkovat? Mám o tom dost pochybnosti.
Já jí mám, ale díky.jaroj píše:Tak abych jen neprudil, mám tu o něm jednu polskou knížku (scan do PDF) , tak pokud budeš chtít tak se ozvi.

A že by mohl plavat si neuvažoval?SQD píše:Já jí mám, ale díky.jaroj píše:Tak abych jen neprudil, mám tu o něm jednu polskou knížku (scan do PDF) , tak pokud budeš chtít tak se ozvi.
Říkáš, že to nepojede a chceš aby to plavalo? ... tak to něják nechápu.jaroj píše:A že by mohl plavat si neuvažoval?SQD píše:Já jí mám, ale díky.jaroj píše:Tak abych jen neprudil, mám tu o něm jednu polskou knížku (scan do PDF) , tak pokud budeš chtít tak se ozvi.

Bereš to špatně (to je moje chyba, špatně jsem to napsal).SQD píše:Říkáš, že to nepojede a chceš aby to plavalo? ... tak to něják nechápu.jaroj píše:A že by mohl plavat si neuvažoval?SQD píše: Já jí mám, ale díky.
ANO chci aby to plavalo, neb to ótéčko umělo. To že šťourám do podvozku je proto, že mám pocit, že podvozkovat dobře nebude, ale každý má jiný cíl, jiný pocit ...., tak nač se trápit, natož hádat.
1) Předělány nápravy (osy v ložiskách, všechno funguje jak má), momentálně čekám, až mi přijde zásilka - oz. řemenice a řemen, který bude přenášet výkon na rozvodovou tyč náprav.
2) Nainstalována světla (dvě klasická a jedno v předu na kapotě) s nezávislým zdrojem energie.
3) .. nejspíš budu muset předělat i mechanizmus řízení
..
2) Nainstalována světla (dvě klasická a jedno v předu na kapotě) s nezávislým zdrojem energie.
3) .. nejspíš budu muset předělat i mechanizmus řízení

kde si objednával oz. řemenici a řemen?
U firmy T.E.A. TECHNIK s.r.o. ( http://www.teatechnik.cz ). Velmi slušné a rychlé jednání.
Ceny(bez DPH):
10z., prům. 13mm, hliník - 86Kč/ks (řemenice)
20z., prům. 23mm, hliník - 102Kč/ks (řemenice)
řemen 129mm, neopren se skelným vláknem - 87Kč/ks
... není to vůbec moc si myslim, když to bude fungovat, tak to bude super.

Ceny(bez DPH):
... není to vůbec moc si myslim, když to bude fungovat, tak to bude super.

skvělý odkaz
díky !!!
Lubor chytil
díky !!!
Lubor chytil
super odkaz, něco takového jsem hledal dlouho...SQD píše:U firmy T.E.A. TECHNIK s.r.o. ( http://www.teatechnik.cz ). Velmi slušné a rychlé jednání.
Ceny(bez DPH):
... není to vůbec moc si myslim, když to bude fungovat, tak to bude super.![]()
mám jen dotaz, máš nějak vyřešeno spojení ozuběných kol a hřídelí? mám hřídele 3,1mm a 4,0mm a koukal jsem, že kola co se mi hodí jsou většinou předvrtána na 4,0mm nebo 6,0mm
a chtěl bych je přidělat "rozebíratelně" pro případné změny převodů...

NeJaToD team
Já mam na tý rozvodovce závit a tam tu řemenici (nebo oz. kolo, to je jedno) "upevnim" přes kontramatky. Je to obr prasečina, ale funguje to a ještě se mi nestalo, že by se to povolilo.ivvo píše:super odkaz, něco takového jsem hledal dlouho...
mám jen dotaz, máš nějak vyřešeno spojení ozuběných kol a hřídelí? mám hřídele 3,1mm a 4,0mm a koukal jsem, že kola co se mi hodí jsou většinou předvrtána na 4,0mm nebo 6,0mm

to jsi mi moc nepomohlSQD píše:Já mam na tý rozvodovce závit a tam tu řemenici (nebo oz. kolo, to je jedno) "upevnim" přes kontramatky. Je to obr prasečina, ale funguje to a ještě se mi nestalo, že by se to povolilo.ivvo píše:super odkaz, něco takového jsem hledal dlouho...
je tam misto pro cervika? vyvrtat diru se zavitem?

NeJaToD team
Já sem asi blbě pochopil, co se po mě chce, ne? Pokud bude na řemenici příruba (většina má, která ne, je to u ní napsáno), tak by asi neměl být problém do ní vyvrtat díru a vyříznout závit...ivvo píše:to jsi mi moc nepomohl

jj to myslim, jen jestli na tech co jsi koupil je dost mista... budu muset zitra poradne prostudovat katalog...SQD píše:Já sem asi blbě pochopil, co se po mě chce, ne? Pokud bude na řemenici příruba (většina má, která ne, je to u ní napsáno), tak by asi neměl být problém do ní vyvrtat díru a vyříznout závit...ivvo píše:to jsi mi moc nepomohl

NeJaToD team
Já ti to povim, až mi přijdou. Jsou na cestě, ale nemám je ještě v ruce.ivvo píše:jj to myslim, jen jestli na tech co jsi koupil je dost mista... budu muset zitra poradne prostudovat katalog...