Tvoje tam nejsou - ty máš strach ukázat i svou fotku, co
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Brněnská přehrada
Re: Brněnská přehrada
Jo a hledej šmudlo - v galerii moje fotky najdeš 
- přitom jediný důkaz že nekecáš - zásah v obličeji a popálená ruka - doobrýýý 
MoNaKo I, CARIBIC, RARACH, SC B2, SC B3, SMIT BISON
a potom už jenom letadla:
EXTRA 300S na 30ccm, FW 190 na 15ccm, SuperZoom na stříďák, ...... atd
ALL: prosím všechny, než se to tu rozhádá na nože, aby kdy s jistou osobou nesouhlasí, prostě ji ignorovali, ignorovali a zase ignorovali, a když už napíšou nějaký peprný příspěvek tak jej raději smazali. Na některé argumenty prostě neplatí.
A pokud je příspěvek nevhodný nebo navádějící k nebezpečným nebo zakázaným věcem? - Jsou tu moderátoři - Keba, Ante, ..
Děkuji.
A pokud je příspěvek nevhodný nebo navádějící k nebezpečným nebo zakázaným věcem? - Jsou tu moderátoři - Keba, Ante, ..
Děkuji.
ne nemyslím - tlačák nemám - přečti si můj popis 
mimochodem - jinde si v 23:53:17 prokázal, že si s odpuštěním "vemeno"
a přemýšlej kde
Dost - na tohle nemám dost síly - až do výše uvedeného času jsem ještě doufal
mimochodem - jinde si v 23:53:17 prokázal, že si s odpuštěním "vemeno"
a přemýšlej kde
Dost - na tohle nemám dost síly - až do výše uvedeného času jsem ještě doufal
MoNaKo I, CARIBIC, RARACH, SC B2, SC B3, SMIT BISON
Jo i tací jsou mezi námi, já tv oje foto modelu ještě neviděl, tak alespoň ukaž co máš ty experte na keci..
Mrkni do galerie teď možná oceníš také něco jiného když né zde rady...
Merrimacku, mám jedinou připomínku, si mistr světa v čemkoli a nebo seš jen člověk, kterej si myslí, že dělá všechno nejlíp? Měl by ses zamyslet nad tím, jestli si tady diskuzi na foru začal dobře a případně přehodnotit tvoje chování.... Za tu chvíli co si tady jsi napsal přes 200 příspěvků, ale ani v jednom si nenapsal postup něčeho, co si udělal, tohle foru je o tom, aby se zde psali návody, nebo popřípadě se mluvilo o případném postupu stavby atd. a lidé zde o stavbě mohli diskutovat. Od tebe sem zatím četl jenom to, že si největší expert, kterej má všechno dokonalé, ale aby si zde poradil, co a jak dělat, to už ne.
Tak jo...:-)
Pánové! U všech aktérů oceňuji, že jste v této ostré diskusi dokázali udržet slušný tón bez vulgárních výpadů a pod. Někdy to bylo tak tak, ale je vidět, že to jde i bez urážek.
Přesto toto vlákno končím, protože s kací na Brněnské přehradě to již nemá nic společného a diskuse se stočila trochu jinam.
Co se týče odpalování raket a problematika jejich letu - případní zájemci prosím založte nové téma v rubrice Rakety.
Dík, Keba
Pánové! U všech aktérů oceňuji, že jste v této ostré diskusi dokázali udržet slušný tón bez vulgárních výpadů a pod. Někdy to bylo tak tak, ale je vidět, že to jde i bez urážek.
Přesto toto vlákno končím, protože s kací na Brněnské přehradě to již nemá nic společného a diskuse se stočila trochu jinam.
Co se týče odpalování raket a problematika jejich letu - případní zájemci prosím založte nové téma v rubrice Rakety.
Dík, Keba
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
http://www.tugtowing.cz
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 21 Odpovědi
- 118508 Zobrazení