Ano, také možnost, sám jsem si rovněž nechal vyrobit na zakázku číslo kanálu co nešlo sehnat v obchodech.
http://www.krystaly.cz/cs/Produkty/Krys ... o_modelare
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
RC souprava
Re: RC souprava
Nazdar,
dostal jsem se do situace, které nerozumím: mám vysílačku Hitec 7 a k ní přijímače Optima 7 a u přijímače jsem narazil na informaci, že lze použít na max 7,2V. Pokud bych chtěl použít přijímač k regulátoru 3S (11,1V) dojde k "výbuchu", nebo si přijímač použije 5V z obvodu BEC a napětí zdroje neřeší? Nebo je přijímač pro vyšší napětí nepoužitelný ?
dostal jsem se do situace, které nerozumím: mám vysílačku Hitec 7 a k ní přijímače Optima 7 a u přijímače jsem narazil na informaci, že lze použít na max 7,2V. Pokud bych chtěl použít přijímač k regulátoru 3S (11,1V) dojde k "výbuchu", nebo si přijímač použije 5V z obvodu BEC a napětí zdroje neřeší? Nebo je přijímač pro vyšší napětí nepoužitelný ?
No přece ten BEC dává 5V, tak když se to připojí tim BEC kablíkem, tak je to ok.
Jinak, OPTIMA 7 lze ještě připojit i na vyšší napětí, ale jen SPC konektorem (na tom přijímači). To jen má zvýšit spolehlivost, ale ten BEC, nebo jiný zdroj do 7.2V se musí připojit do servokonetoru stejně.
Jinak, OPTIMA 7 lze ještě připojit i na vyšší napětí, ale jen SPC konektorem (na tom přijímači). To jen má zvýšit spolehlivost, ale ten BEC, nebo jiný zdroj do 7.2V se musí připojit do servokonetoru stejně.
Ahoj, přijímač je napájen z regulátoru z BEC, který běžně dává 5-6V a nebo "vysokonapěťové" (HV -High Voltage) 7,4V (pro přímé použití s 2S baterií).Jira01 píše: pon kvě 22, 2023 16:58 Nazdar,
- Akula Draku
Zdravím přijímač a serva napájím zvlášt z gelovky 6V 1,3Ah.
- LEON_CZ
- Kontaktovat uživatele:
868MHz by na ponorky použít nešlo? Není to sice 40MHz, ale možná pořád lepší, než 2,4GHz.machacek píše: ned bře 05, 2023 16:08 Tak bych se chtěl zeptat mám optica 6 na ponorky 40mhz a až my doslouží jde vúbec dneska něčím nahradit .Diky pepa
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek