Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

redukce rubrik

Vaše připomínky, náměty, návrhy apod. ke stránkám MoNaKo.
Odpovědět
burdal1

Re: redukce rubrik

Příspěvek od burdal1 »

Nemohu si pomoct, ale nenastal jiz cas na nejake redukce rubrik? Napriklad skoucit "modely" a "skutecne" u raket, letadel, aut a zeleznice. Z "ostatnich modelu" a nebo ze "software" by sla asi taky udelat jedna. Neberte to jako "stourani se kritizovani vseho", ale jako pokus o z meho pohledu konstruktivni pripominky...
Keba

Příspěvek od Keba »

Nemohu si pomoct, ale nenastal jiz cas na nejake redukce rubrik? Napriklad skoucit "modely" a "skutecne" u raket, letadel, aut a zeleznice. Z "ostatnich modelu" a nebo ze "software" by sla asi taky udelat jedna. Neberte to jako "stourani se kritizovani vseho", ale jako pokus o z meho pohledu konstruktivni pripominky...
Proč ne. DF bylo založeno s nějakou představou a jeho podoba se již trochu vykristalizovala. Projdu strukturu celého DF a pokusím se jej zpřehlednit jak navrhuješ.
Dík, Keba
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
burdal1

Příspěvek od burdal1 »

No at se k tomu vyjadri i dalsi, zase nema cenu to uspechat, ale myslim ze se tu uz celkem ukazalo ze probirat se tu budou hlavne lode ;)
burdal1

Příspěvek od burdal1 »

Dovolil jsem si dodatečně malou anketku...

Odobne jsem pro vsechny nelode do jednoho pytle a tam podkategorie (jestli to jde, ale myslim ze jsem to tak nekde s phpBB videl)
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

spíše bych se snažil rozvinout diskuzi i v ostatních odvětvích na MoNaku, než redukovat nelodičkáře do jednoho pytle. Mám ve svém okolí několik letadlářů a vím , že na MoNaKo zavítají velmi často , ale nepatří k psavcům a tak odchází s povzdechem ,,Ach jo ,zase nic novýho . Kdyby tam byly aspoň ňáký plánky ke stažení, takdle je tam jen pár monografii ze starejch letectví".
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
cartmen

Příspěvek od cartmen »

suhlasim s redukciou.
poprosil by som moderatorov o zmazanie topicu vznasadla.Za cely cas je tam len moj prispevok a nic dalsie.Ta sekcia nema na MoNaKu zmysel.
ked sa bude chciet niekto vznasat najde si info na mojehobby.
Ohladom ...redukovat nelodičkáře do jednoho pytle...
cas a priestor mali.Nevyuzil sa.

Plne suhlasim s tymto ....Tady je zatím velká šance udělat opravdu dobré lodičkářské fórum a nerozpliznout je do všeobecnosti. Osobně bych přivítal, kdyby synonymem pro lodě bylo MoNaKo a kdyby se mezi lodičkáři zažilo, že co nenajdu na Monaku, jinde těžko objevím....
pebe

Příspěvek od pebe »

Cartmene, plně souhlasím a podporuji tvou myšlenku. Jen s malinkou výhrdičkou. Pro mě je MoNaKo již dnes oním informačním vrcholem :D
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Připomínky a náměty - kniha návštěv“