Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Footy - servo plachta

Vše, co se týká plachetnic třídy Footy, můžete probírat zde.
Odpovědět
masa
Kontaktovat uživatele:

Footy - servo plachta

Příspěvek od masa »

Co prosim kdo pouzivate za servo na plachtu ve footyne? Typ + kolika voltama ho krmite + jaky typ plachty pouzivate. Co jsem mel Hitec HS81 v Razorovi, tak mi prislo, ze to bylo celkem na hrane. Ted bych vyhledove chtel zas dat nejakou footy do kupy, tak premyslim, co tam dat...
SH

Re: Footy - servo plachta

Příspěvek od SH »

obyčejné servo standardní velikosti HS311, HS411, HS422, Graupner C507, a podobné.
Tady jsem se rozepsal víc http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=32&t=92106
Karolinus I

Příspěvek od Karolinus I »

masa píše: úte úno 14, 2023 18:58 Co prosim kdo pouzivate za servo na plachtu ve footyne? Typ + kolika voltama ho krmite + jaky typ plachty pouzivate. Co jsem mel Hitec HS81 v Razorovi, tak mi prislo, ze to bylo celkem na hrane. Ted bych vyhledove chtel zas dat nejakou footy do kupy, tak premyslim, co tam dat...
Podle mých zkušeností stačí malá a levnější serva, např.:
https://www.bighobby.cz/mini-serva/
daja

Příspěvek od daja »

Corona Servo CS238HV 22g/0,13s/4,7kg nebo Corona Servo DS238MG 22g/0,14s/4,6kg (Buta, Breithorn) a krmím to 1S. Rozměrově by ti taky mohly pasovat...
masa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masa »

Dik za nazory. Nakonec jsem si vzpomnel, ze mam doma nejake Hitec HS-225, ktere uz do letadla davat nebudu a ktere by do te footy mely jit dobre. Proste neco co ma silu kolem 4-5kg, vazi kolem 25g... Standartni servo mi prijde uz fakt moc, ne ze by to footy neuvezla, ale spis prostorove by to dalo vic prace to tam nacpat.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Plachetnice třídy Footy“