Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Chat
Re: Chat
Severan je bez diakritiky, takze by to nemel byt problem, v pripade problemu (jestlize jmeno neobsahuje diakritiku) mi poslete pm zde na foru s textem chybove hlasky.Severan píše:Funguje už chat? Protože mě ne. Co s tím?
Severan
... vina se nachází pořád na stejném místě, u toho kdo ji dává ...
tak s chutí do tohoGodric píše:Ten chat bych zvětšil, má strašně málo viditelných řádků.
ok, podivam se co by s tim slo udelat
... vina se nachází pořád na stejném místě, u toho kdo ji dává ...
Nejnovější verzi chatu bych docela chválil. V té historii bude stačit určitě týden (99 dní je zbytečných). Jestli se povede i ten "timeout" (alespoň 15 minut bez aktivity), barvy a čas vložení příspěvku, tak to bude v pohodě, ba dokonce skvělé. Ty řádky s tím, kdo se připojil a odpojil jsou zbytečné, když dobře funguje to okénko online na chatu v pravo.Taur píše:ok, podivam se co by s tim slo udelatale s tim strasne malo bych to neprehanel, zda se mi ze si chat obcas nekdo plete s diskuznim forem
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Nevím nevím - starý chat je TOP!!ladous píše:Nejnovější verzi chatu bych docela chválil. V té historii bude stačit určitě týden (99 dní je zbytečných). Jestli se povede i ten "timeout" (alespoň 15 minut bez aktivity), barvy a čas vložení příspěvku, tak to bude v pohodě, ba dokonce skvělé. Ty řádky s tím, kdo se připojil a odpojil jsou zbytečné, když dobře funguje to okénko online na chatu v pravo.Taur píše:ok, podivam se co by s tim slo udelatale s tim strasne malo bych to neprehanel, zda se mi ze si chat obcas nekdo plete s diskuznim forem
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... 

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek