Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Powerboats v CR

Všechno co se týká rychlých závodních člunů všech kategorií.
Odpovědět
kaplik
Kontaktovat uživatele:

Powerboats v CR

Příspěvek od kaplik »

Zdravim komunito,

vracim se na tohle forum po letech, vzdy to bylo nejlepsi lodickarske forum v CR a na tom se urcite nic nezmenilo :)

K veci ... doba je divna, ale i presto, jaky je aktualni stav Powerboats v CR? Najde se nekdo, kdo jezdi tyhle typy modelu? Po dvou letech jsem se vratil zpet do CR, konecne je ze me "prazak" (Praha 4 - Kunratice), takze si rikam, zda se to tu nezmenilo k lepsimu:-) "Muj problem" je to, ze lode pohanene benzinovymi motory me stale "nepustily" ... takze si kladu otazku, zda se da v Praze vubec nekde jezdit, natoz tak s takovym pohonem.

Pokud by se nasel nekdo, kdo dneska jezdi tuhle, nebo typove podobnou kategorii, rad se pridam :/

Predem diky za reakce a omlouvam se za ***SPAM***.

Martin K., Praha 4
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: Powerboats v CR

Příspěvek od ladous »

Co vím, tak poslední fórum, kde se majitelé těchto modelů domlouvali na akcích apod., již zaniklo: http://www.modelarske-forum.cz

Jestli došlo k přesunu třeba někam na Facebook, mi není známo.

Rajnišovi z Brandýsa nad Labem zajisté někam chodí trénovat FSR-V, tak by možná nebylo od věci se jich přeptat a případně si pár kilometrů za Prahu popojet:
http://www.klombrandys.cz/index.php?menu=3
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Dejv

Příspěvek od Dejv »

Pokud máš kromě spalováka ještě něco o něco menšího na elektriku, řekněme na zablbnutí, tak jak se oteplí, začnou se vypisovat srazy první/třetí středy v měsíci, budeš to mít celkem blízko do Modřanské rokle, kde se schází jižanšká parta. A také se začaly dělat srazy na požární nádrži v Běchovicích.
kaplik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaplik »

ladous píše: čtv led 27, 2022 20:01 Co vím, tak poslední fórum, kde se majitelé těchto modelů domlouvali na akcích apod., již zaniklo: http://www.modelarske-forum.cz

Jestli došlo k přesunu třeba někam na Facebook, mi není známo.

Rajnišovi z Brandýsa nad Labem zajisté někam chodí trénovat FSR-V, tak by možná nebylo od věci se jich přeptat a případně si pár kilometrů za Prahu popojet:
http://www.klombrandys.cz/index.php?menu=3
Predem diky za reakci. No prave, ruzna fora uz ani neexistuji, kamaradi co byly prece jenom taky zestarly...atd.
I v FSR-V kategorii se pomalu meni generace, abych se pravdu priznal, delal jsem si nadeje, ze po prestehovani do Prahy to bude lepsi, kdyz jsem zil roky na Morave, mel jsem to jeste dal :-)
kaplik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaplik »

Dejv píše: čtv led 27, 2022 21:16 Pokud máš kromě spalováka ještě něco o něco menšího na elektriku, řekněme na zablbnutí, tak jak se oteplí, začnou se vypisovat srazy první/třetí středy v měsíci, budeš to mít celkem blízko do Modřanské rokle, kde se schází jižanšká parta. A také se začaly dělat srazy na požární nádrži v Běchovicích.
No doba si hold zada sve, obavam se, ze nad nejakou "elektrikou" se budu muset zamyslet :-) Jsem tu sice teprve od leta, ale Modranska rokle mi uz neco "rika" (budu to muset najit, posledne jsem zabloudil) a Bechovice slysim prvne, bylo by fajn se s nekym potkat :)
Dejv

Příspěvek od Dejv »

Nechci aby to znělo jako že tě tlačím do elektriky, avšak situace je taková, že vodních ploch je sice dost, ale jen málokde akceptují spalováky. Dokonce sem tam jsou rybáři tak militantní, že neakceptujou vůbec nic.

Modřanská rokle není nic co bys nenašel, v podstatě když při toulkách na ni narazíš, tak na spodním konci potok končí v takovém rybníčku a pak je voda svedena do tubek a do vltavy. Tak ten rybníček.
Běchovice je zas část Prahy směrem na východ, na staré kolínské, kousek za Dolními Počernicemi.
Pak se srazy pořádají ještě na severu, Prosek, je tam park, kde jsou umělá jezírka. Tam to je spíše na menší lodě.
A sem tam se pořádal sraz i na Lužinách, to je zas západ směr Plzeň, tam je vodní plocha velká. Ale taky pro elektriky.

Kde a jak se scházejí pravověrní rychlíkáři bohužel nevím, bývávali na Košíku, ale nějak měli problémy.

Protože srazů není zas tolik, tak ještě chodíme krafat na místní chat, odkaz je nahoře pod logem monaka.
kaplik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaplik »

@Dejv

vubec ne, jsem rad, ze si udelam skutecny obrazek. Doba je takova, elektrika je trend o tom to je :-), beru to. Modelari vs rybari, asi se najdou takovy, co by mohli vypravet, ja tuhle zkusenost moc nemam. Ve svete je to trochu jinde, velka vodni plocha na "kazdem" rohu, nektere vodni plochy muzeme v CR leda zavidet. Jinak v ramci Prahy nemam problem si dojet, ale jed 50km si jen tak o vikendu, kdyz si chces na hodu zajezdit:-)

Jinak rad pokecam, klidne i na chatu, aby se zapojil do mistniho deni, budu muset zmenit kategorii, a nebo minimalne pohon:-)

Martin
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Rychlíci“