Zblbnul mě jeden pán z Kladna, a po osmatřiceti letech zase stavím loď(e). Poprvé v životě RC souprava... Poznání, že existuje už něco jiného, než motorky IGRA nebo PICO a ploché baterky
No, abych se zbytečně nevykecával - první model bude variace na RAF Rescue Launch. Trup je hotový, kašírovaný a laminovaný na trupu Vospera od Italky. S tím si nějak poradím, zapojení, osazení a tak podobně...
Zároveň jsem si ale pod stromeček nadělil trup na Fairmile D. Prostě mě ta loď chytla, navíc žraločí tlama na některých kouscích...
A tady bych poprosil o radu. Metr délka, 180mm šíře. Hmotnost, výtlak?? To fakt netuším...
Určitě nechci dělat přesně maketově čtyři šrouby a motory, dva budou až až, takže první doporučení na motorizaci navrhnuté výrobcem trupu padlo, to druhé je motor řady 600 a 2x Raboesch C 160 35mm. Myslíte, že je to dobrej nápad, nebo blbej nápad, nebo jakej je to nápad? Nebo jiná motorizace? Nepředpokládám žádné extrémy, jen občas trochu svižnější jízdu: https://www.youtube.com/watch?v=a3KotucrlzE
Vím, že se to tu řeší neustále, leč většinou debata sklouzne někam jinam, pryč od původního dotazu...
Dík předem za všechny nápady a připomínky!