Další čas byl věnován úpravě světlíku nad strojovnou. Byl prodloužen o jeden pár oken a taky jsem na něj nalepil originál Revell lepty z platinové edice. Mezi námi, při tvorvě toho světlíku jsem byl zatím nejblíž to celé rozmlátit na kousíčky. Revell lept je z kdovíčeho, moje lepidla na kov na ně vůbec nereagovala. Navíc některé z těch kousíčků jsou tak titěrné a zmagnetizovatelné, že občas mě zůstaly na pinzetě (potřebovala by demagnetizovat). Ten poslední pár oken jsem pak vyráběl z kousku plíšku a obecně soudím, že celé tohle se mě moc nepovedlo. Barvy jsou trochu oříšek, z vrchu jsou tmavé jako paluba (viděno na většině snímků), ale když jsou okna zvednutá, tak tam je kamufláž jak na bocích.
Další drobná nespokojenost je s bočními podpěrami křídel můstku.

Jsou to upravené originál plastové výlisky, ale to je ta potíž. Ony jsou ty špricle prakticky lichoběžníkové a když jsem tam zkoušel lepit proužky plastu aby vznikly L profily, vypadá to nesutečně humpolácky. Tady jsem na vážkách. Buď to nechat a zavřít oči, nebo to nechat bez L profilu (v podstatě origo ze stavebnice), nebo to postavit sakum prdum komplet znova.

Jako porovnání, kdy jsem stavěl podpěry komplet nové je moje první stavba (stále rozestavěno), kde je vše děláno z mosazných L a T profilů a letováno. S tím jsem si vyhrál. Nicméně tam nebyla jiná možnost, struktura podpěr je atypická, kdežto zde ne.
A co jsem samozřejmě dělal, jsou stožáry. Hlavní přední, je téměř hotov, ještě pár blbin, a pak zadní, ten je finální, na tom už nic nebude. Vše letováno z mosazi. Serepetičky co se budou na to případně dávat se budou jen lepit, už žádné letování.